måndag 21 maj 2012

Arbetsträningsstress!

Jag håller på och stressar om att jag måste gå upp i arbetstimmar,men vet inte riktigt hur mycket och hur,vilka dagar.Jag arbetar ju alldeles för hårt under mina timmar där,idag stannade jag en halvtimme extra bara för att hinna "klart",slog säkert mitt tidigare rekord på 11ton.
Jag kommer inte och ha någon semester iår..känns ju jippii,då man kommer och slita utan att få riktig lön,får ut ca. 10.500kr/mån efter skatt från fk. oavsett hur många timmar jag arbetar.

CAREMA!

Har tid till läkaren på onsdag,kl. 10.00..försökte ändra-flytta fram den tiden, men då fick jag besked om att det är en inhyrd läkare jag ska få träffa och nya läkartider kommer dom inte och ha först i juli/augusti.
Fan,vad bra vård man får där...så nu måste jag "beställa" fram mediciner,så dom räcker några månader framåt.
Har ju börjat med ny sort för 3veckor sen,som jag inte vet riktigt hur den funkar,om jag ska öka eller bara fortsätta och prova som nu. Ja,ja....sånt är livet!

söndag 20 maj 2012

Orolig

Känner mig helt orolig i kroppen,som att det ska hända nåt.Vågade knappt gå ut och handla och väl där så kunde jag inte tänka klart.Är skakig igen...
Hämtade ut insomningstabletter och Propavan ,där jag hämtar ut dom så har dom ingen koll på hur ofta jag tar ut medicinerna,skulle jag gå till ett vanligt Apotek,så får jag endast ta ut insomningstabletterna en gång var 30:de dag.
Längtar faktiskt till arbetsträningen lite..har varit så uttråkad och ensam i flera dygn nu.
Har tid till nya läkaren på onsdag kl. 10.00,vilket är en tokig tid med tanke på arbetsträningen..funderar på att ändra tiden.
På fredag ska jag på konsert..är nervös för det också..mest för jag vet inte vad jag ska ha på mig,borde inte spela så stor roll då man försvinner in i mängden,men jag måste vara nöjd med mina kläder,annars kan jag inte slappna av och njuta av konserten,utan tänker bara på hur hemsk/fel jag ser ut.