lördag 23 juni 2012

Svag

Jag är så vilsen,vem är jag??Har alltid tyckt att jag är stark..kan stå emot frestelser,kan ha paus i drickandet och ätandet om jag bestämmer mig för det....eller KUNDE,måste jag säga.
Spyr varje dag igen..Igår hetsåt jag en hel liter glass,idag en hel Marabou chokladbit...tyckte inte ens det var gott efter några tuggor,men bestämde mig för att äta upp hela och så bestämde jag även att jag skulle spy upp den,bäst så...då fanns den inte kvar och då jag slapp tänka på den nån mer. Men tyckte inte jag fick upp allt,så därför har jag panikartat tränat,(mest magen) och även slagit på min mage...det hårdaste jag kan.
Tänker bara på sleepisar..kollar på klockan..kan jag ta dom snart? Vill sova bort den tomma världelösa tiden.
Jag sitter helt besatt och spelar stressande spel på King.Com..för då tänker jag inte på något annat.
Får minnesluckor varje kväll numera efter jag tagit mina sleepisar..Blir lika spännande varje morgon o se vad jag har skrivit..och för det mesta HAR jag skrivit något.Nu har mina Propavan tagit slut..och har planer på att försöka sluta med allt då dom tar slut...får se hur det blir med det,hmmm?!
KK2 skrev  att varför skulle midsommar vara så viktigt och festa på? Det kommer ju fler tillfällen.MEN...midsommarfestande ute med ett trevligt gäng,spel,dricka och god mat ÄR speciellt och enligt mig mysigare och trevligare än tex. nyårsfesterna.Älskar och vara ute en sommarkväll och umgås. Det här var andra midsommaren i rad jag bara var ensam hemma. :-(
Snart är sommaren slut också...ja,känner nu att "mitt glas är halvtomt".
Jag behöver min euforiska-speedade uppåtdag snart!!! Måste sälja iväg min skrotbil,så jag kan sluta tänka och betala för den nån mer.
Sötkuken tjatar om att träffas...jag VILL (kanske),men vågar inte...har blivit så jävla folkskygg/kukskygg.

fredag 22 juni 2012

Ensam

Blev en ensam midsommar för mig igen.Ska snart ta sleepisar och sova bort ännu en kväll/natt. Försökte dricka lite,men var inte ens sugen på det. VILL mycket,men klarar inte ens av att leva.
Skulle vilja resa och besöka några gamla klasskompisar.

torsdag 21 juni 2012

Svårt

Att bli frisk från ätstörningar..Jag känner sällan mättnadskänsla och kan äta enorma mängder mat.Hade jag inte såpass starkt psyke, som jag har...så kunde jag lätt bli enorm.,eller om jag inte spydde.
Är besviken på mig själv,då jag tillåtit mig och bli totalt beroende av sleepisar (insomningstabletter+Propavan+Atarax)..Det har verkligen blivit en "bort från verkligheten-in i sömnvärlden" flykthjälpmedel.
Efter jag tagit tabletterna,innan jag  går och lägger mig,så gör jag ofta saker eller skriver saker som jag sen inte minns på morgonen att jag gjort.
Ibland kan jag sakna någon,någon som delar på vardagliga måsten,som hjälper mig och sälja iväg saker+bilen..osv.

onsdag 20 juni 2012

Sleepisar

Har tagit mina sleepisar redan vid sex varenda kväll,orkar inte vara vaken i den här jobbiga världen.Suget på att överdosera och somna forever finns där hela tiden.Har ingen som helst livslust,vad gör jag här? Har blivit så folkskygg också,ensammare än någonsin.
Mina småsyskon var här i helgen och hälsade på.Blev riktigt full och tappade minnet på rekordkort tid,bara efter ca 4 timmar,så trevlig var jag..slocknade redan vid 22.00.
Midsommarhelgen är snart här...party tajm...eller hur? Var? Med vem? Får skapa en låtsasvän tror jag.

tisdag 19 juni 2012

Livlös...

i mitt menlösa liv.

Sova,sova,sova...

säng,säng,säng! Jag vill bara SOVA numera..Har inte ens försökt göra paus med sleepisar numera.Sover helst minst 12tim./dygn..eller om jag inte sover,så ligger jag iaf. kvar i sängen.Orkar inte leva...
Går ganska okej med arbetsträningen nu,motigt och ta sig dit,men väl där funkar det.Fick rehabtiden förlängd till 30/10. Nu iväg igen...