tisdag 26 mars 2013

Länge sen jag skrev nåt...

Vet egentligen riktigt vad jag ska skriva nu heller.
Jobbet (praktiken) tar all min kraft o tid..trivs där skitabra numera och även dom är nöjda med mig.
Igår sjukskrev jag mig..är krasslig,kroppen behöver vila tror jag.
Inte det enklaste o sjukskriva sig då man går på praktik..man ska förstås ringa arbetsplatsen,men sen ÄVEN fk. OCH arbetsförmedlingen..arb. förmedlingen fattar jag inte riktigt varför man ska ringa till? Dom har ju inget med mig o göra nu liksom?!...Sen tror jag dom kollade upp mig därifrån idag,så att jag inte tagit påsksemester o åkt nånstans...för min kontaktp. på arb.förmedlingen ringde o sa att -Jahaa,du har avbrytit praktiken? Sa då att det har jag inte alls ju,bara sjukskrivit mig...Så sen sa han helt plötsligt att -Hörde att du ska få anställning där efter praktiktiden.Alltså visste han att jag inte ringt igår för att jag avbrytit praktiken. Men skitsamma,det är säkert många som tar extra ledigt så här vid långhelger för att åka bort med familjen,vad vet jag.
Direkt nu när jag hemma,så hetsäter jag o spyr..flera ggr. om dagen . :-(
Ska åka o träffa en väninna i påsk,som jag inte har träffat på drygt 10år..blir spännande.
Har egentligen inte RÅD..har nämligen räkningar för nästan 20.000kr den här månaden! Vi fick en hyreshöjning nu också på en redan hutlös hyra..Hade 6700kr+el och den höjdes med nästan 500kr+att vi får betala rektroktivt en månad..så den här månaden är hyran på hela 7769kr.Det är en hel del o betala för en arbetslös,ensamstående morsa. :-(
Men,men..jag har typ alltid haft det kämpigt,så jag är van...jag klarar mig alltid på nåt sätt.Har aldrig hamnat hos kronofogden...(konstigt nog).
Ha en härlig påsk alla ni som läser det här! KRAMAR!