fredag 24 februari 2012

Mår så dåligt..

Skulle vilja åka och handla massa skit som man kunde vräka i sig och spy. Åt en liten portion mat och spydde upp det,kändes lite skönt,men hjärnan mal på att -MERA,MERA!!
Men har tagit sömntabletter nu istället...trots att det känns fördjävligt..har inte gjort NÅGONTING vettigt idag,mer än tvättat mig.

Är besatt av stressande datorspel...såna som går på tid...blir frustrerad speciellt på en som jag inte är så bra på som jag önskade,hur jag än kämpar..kan sitta i timmar och bara nöta och försöka om o om igen.
Har märkt att jag lätt blir besatt av saker och människor..+ en del kryddor/mat. Fyller hjärnan med mina besattheter,stressar den..därför jag inte kan somna heller. Så var det då jag jobbade också...kunde inte koppla bort det jag inte hunnit med,tänkte ibland månader framåt vad jag MÅSTE göra,blev jag förbannad på någon/något så var det värst..gick igenom i hjärnan miljoner gånger hur och vad jag skulle säga...eller göra.Den andra personen hade oftast redan sluta tänka på det som hänt,medans jag våndades. Tar allting så allvarligt,minsta lilla fel ord eller grej. Har svårt att glömma och förlåta.
Är lite sugen på att dricka...men samtidigt inte..har blivit så full dom senaste gångerna..ingen kul...man får sån ångest efteråt.
Mmm..nu börjar jag känna mig flummig...slipper den här ensamhetskänslan ett par timmar.

sorgligt!

Fick höra att en utav mina väninnor tagit sitt liv,hängt sig. En stark kvinna..som inte orkade längre.
Blir samtidigt avundsjuk..varför klarar inte jag av och avsluta lidandet?????

torsdag 23 februari 2012

Nu??

Nu funkar det..skönt,installerade en nyare version av Windows Internet Exploder.
Har väl inte så mycket och skriva...livet är kass..men jag har kört igång med mina promenader igen iaf.
Men annars så är jag levande död.
Förbannad på Carema som bara skiter i mig..övergav mig.
Förbannad på att sjukdomar är tidsbestämda nuförtiden,man KAN inte knäppa med fingrarna och må bra igen!!
Jag kämpar varje dag med att bara försöka leva...fungerar inte..är TRASIG!!
Tänkte på mina tidigare jobb inatt,hur dåligt jag mådde då jag var tvungen och jobba ihop med människor,jag slet som 3st,bara för att få jobba ensam,men speciellt på senaste jobbet,så fick man sällan det...så jag led verkligen. Och efter ett tag så led dom som fick jobba med mig också..jag var arbetsledare och det dom gjorde dög aldrig för mig eftersom allt skulle vara exakt på mitt sätt. På en firmafest så sa en kille som arbetade "åt" mig att jag behandlade honom som en hund+ att han sa till hans efterträdare att -Jobbar du med henne,så behöver du inte tänka,hon tänker åt dig.
Det gick lite bättre och jobba med killar,tjejer klarade jag inte av alls. På Delicato där jag också var ansvarig,så jobbade det nästan bara brudar...men där kunde jag efter ett tag arbeta ensam...trots att vi skulle varit 3st. egentligen. Fast ibland fick man ju hjälpa till på dom andra linjerna,om jag blivit färdig tidigt och då blev jag nervös och konstig...ingen kul alls. Jobbigt och lyssna på kvinnokackel,som jag knappt förstod...man bara ler fånigt och skrattar då andra skrattar eller så lyssnar man på skitsnacket om någon annan.
Kämpar även med hetsätningstankar/spyendet..Har spytt nästan varje kväll igen. Det blir så när jag inte träffar någon som gör mig illa,då måste jag "straffa" mig själv med att spy istället.Har inte råd och hetsäta...men spyr det lilla jag äter på kvällen ändå.

Kan inte skriva på bloggen,mer än rubriken..:(

måndag 20 februari 2012

Ensam och tom.

Av nån anledning så hugger det till i hjärtat då jag läser om "sötkukens" nya kärlek. Han kallar henne för finast,speciell osv. :(
Jag är fortfarande helt slut i lungorna...orkar ingenting. Är rädd för att bli fet,nu när jag inte kan röra på mig.Tänker leva på sportgröt en tid framöver.
Längtar sjukt mycket efter kyssar/hångel..få hålla om någon,vara nära och andas in någons doft. Men känner att jag blir mer o mer osocial,snart vågar jag nog inte ens träffa nån. Sen ser jag helt jävla sjuk ut också. Blek med svarta ringar under ögonen.