lördag 9 juni 2012

Morsan..

Min mamma kommer hit till Sverige nästa vecka och stannar en vecka.Men hon skriver att trots att det troligen är sista gången hon orkar resa,så har hon inte TID och besöka mig.Hon ska till min stroppsyrra och hjälpa henne och besöka hennes nyfödda barn.
Förra gången hon var här,så var hon nästan hela tiden hos henne då med..fick nästan tvinga henne och komma hit och hon stannade bara några timmar hon skulle till stroppsyrran då med,eftersom stroppsyrrans man var bortrest den dagen och morsan ville inte att hon skulle behöva vara ENSAM!
Skrev mess till morsan idag om hur jag känner det...att hon aldrig känts som en mamma för mig och nu är hon "sårad" över mina ord och tycker att hon får ta obefogat skit. Hmmm? Obefogat?? Hade det varit upp till henne,så hade jag troligen inte ens levt idag. Orkar inte bry mig...kan ju inte ändra på något ändå.Jag har överlevt utan föräldrars omtanke,trasig- men stark.

torsdag 7 juni 2012

Ingen livslust

Jag är så jävla trött och orkeslös..tom och tråkig,vill bara ligga i sängen och sova och gör det nästan hela tiden.Har inga måsten just nu,avbokade det som jag skulle haft idag.Har tagit lite väl många sleepisar och tror att det gör att kroppen o knoppen reagerar så här,vill inte vakna riktigt,sköter inte ens min hygien och allt annat får också bara vara. GÄSP!
Drömmer en massa intressanta och konstiga drömmar..inatt drömde jag att jag födde en son.
Drömde om "Objektet"...mina drömmar tar mig platser jag vill vara på,mina drömmar ger mig känslor jag vill känna...därför jag "flyr" till min drömvärld. Här i verkligheten finns ingenting,bara krav på att man MÅSTE orka tjäna pengar för att överleva,överleva i ett innehållslöst mörker...som jag inte ens vill leva i.

onsdag 6 juni 2012

Vila hjärnan dag..

Jag vill bara sova idag,med hjälp av sleepisar.Orkar inte tänka,oroa...finnas.
Kommer o bara vara vaken korta stunder och sen sova vidare.Njuta av drömvärldens overklighet,där man är lite som en filmstjärna som har huvudrollen,som klarar sig igenom allt,kan göra allt.Ibland hittar man till o med drömkillen och blir kär.
Det är en ganska tom känsla när man inte är kär i någon,inte ens direkt intresserad..Man känner sig ännu mer ensam,tråkig utan framtidsdrömmar.

tisdag 5 juni 2012

Har konstiga känslor/tankar idag...

Är inte deprimerad idag..Men har tänkt mycket på självmord,hur jag skulle göra det och var.
Är ganska mycket ensam ibland på min arbetsträningsplats...stället är fullt av mattknivar..Jag skulle kunna skära av pulsådern där,gömma mig bakom kartonger och vänta om någon hittar,saknar,tänker på mig i tid.
Fortfarande är ju min främsta tanke att jag ska djupt in i skogen och dricka en coctail av alkohol och tabletter och bli uppäten av skogens djur o insekter.
Har märkt att jag blir lätt "triggad",då någon inte tar mig,mitt mående,mina tankar på allvar..som dom på Ankaret,eller som mina öppenvårdskontakt osv. Tänker att -Ni borde ha....................................lyssnat!

söndag 3 juni 2012

Sudda,sudda!!!

Jag vill må BRA,vara glad,optimistisk med framtidstro och drömmar.
Är trött på att vara ständigt orolig,nervös..rädd,ha mörka tankar,vara trött utan att kunna sova eller slappna av.
Vill sälja iväg min skitbil och hitta en bil som jag kan lita på,njuta av och köra med.Men ingen som gör jobbet åt mig,måste orka sälja o köpa själv.
Det här hemska vädret med stormen som var igår,gjorde inte saken bättre,blir lika stormigt inuti mig.
"Sötkuken" är singel igen och vill träffas..och bli avsugen...har svårt o säga nej till han.
Mina antidepp är slut så måste ta mig till apoteket idag...måste till tvättstugan och måste tanka bilen.
Ja...MÅSTEN...jag måste orka ta itu med så länge jag bestämmer mig för att leva.