torsdag 31 maj 2012

Öppenvården

Kollade först nu vad det är för människa jag träffar på öppenvården en gång i veckan och har samtal med..Har nämligen märkt att han inte kan hjälpa riktigt på "rätt sätt",hans svar/samtal blir obetydliga och svaga och känns som han inte lyssnar riktigt.Kan ju vara för att han är en mentalskötare till yrket och inte någon psykiatiker eller liknande.

tisdag 29 maj 2012

Svag

Kom inte iväg till arbetsträningen imorse.Igårkväll hade jag så jävla ont i kroppen,ryggen mest och fick till o med en minneslucka,vilket var lite läskigt imorse,för hur jag försöker komma ihåg en sak jag gjorde på måndagskvällen så minns jag inte...och så slut blir jag efter att bara ökat arbetsträningen med 2timmar,trodde det skulle bli mindre stressigt om jag stannade kvar längre,så jag behöver "hinna" med allt tills 12.00,men det kom en bil med fler burar som skulle vägas en halvtimme innan jag skulle sluta,så då avslutade jag dagen med ännu mer stress. Vägde min tyngsta bur i måndags också..397kg så det är inga lätta saker jag rullar fram och upp på vågen.
Känner mig som Pippi Långstrump :(
Jag sov ända till 14.30 idag...drömmer jobbiga drömmar..vaknar kallsvettig ibland.
Hetsåt och spydde ikväll också.
Men imorgon tar jag nya tag...tar mig själv i kragen och åker till arbetsträningen igen...MÅSTE!
Den 14/6 har jag avstämningsmöte med fk. o af.
Jag VILL klara av det här jobbet,ev. få anställning också..men det känns som det är en lång väg kvar tills det..tills fulltidsjobb.
Eller så kör jag bara på...full ös..o sen medvetslös.....jag är ju van att ha ont..van att jobba fort o hårt..
JAG fixar allt ENSAM..behöver ingen hjälp...hjälp är stressande och får mig känna mig oduglig

söndag 27 maj 2012

Oro-ångest!

Jag är så trött på att må så här!! Känna mig så här svag...rädd..orolig! Jag vill kasta in handduken..ge upp..orkar inte kämpa längre. Jag vågar inte kolla kontosaldot,är rädd för att det blir något strul med fk. så dom inte betalar ut pengarna nu då jag arbetstränar. Jag oroar mig för min bil..som jag vill bli av med,men måste få lite pengar för den åtminstone,annars kommer jag och må dåligt för den förlusten.
Jag ska gå upp i arbetsträningstid imorgon,ska ha lunch med dom och jobba en timme efter lunch också...är såååå stressad över det. Jag måste handla idag,men jag kan inte tänka...vad ska jag handla? Måste tänka flera dagar fram,så jag slipper handla i veckan.
Jag låg kvar i sängen idag...ville inte gå upp och fejsa världen.Men måste till tvättstugan idag.
HATAR MÅSTEN!!
Varför mår jag inte bättre av mina "lyckopiller"?! Jag behöver HJÄLP!
Jag börjar få kusliga tankar...om knivar,mord...som jag inte vill gå in på här..men som visar att min hjärna inte är frisk. Tyvärr kan man inte TVINGA hjärnan och må bra.
Jag VILL ju klara av att arbeta..jag VILL klara av och tänka positivt och njuta av det fina vädret och människorna...Men hur gör man?! När tankarna är svarta,så kan inte solen skina igenom det svarta mörkret.