lördag 17 mars 2012

Rik,men får ändå bidrag!!?? LYSSNA politiker!!!!!!!!





Jag blir så förbannad på att tex. barnbidraget inte tas bort för dom som verkligen inte behöver det, helt jävla idiotiskt att tex.prinsessan Viktoria får bidraget- Fan vad pengar staten kunde få in om dom ändrade på det åtminstonde,inte att dom bara tog bort hennes bidrag utan från alla som tjänar över 500.000/år. (Inkomstpröva) Det heter ju ändå barnBIDRAG och dom rika behöver inte BIDRAG!?
Själv så torkar jag mig på Mc.Donald´s hårda servetter idag,då jag inte har toapapper och så hade jag senap på frukostmackan,för jag hade inget annat. :(  Och då har jag arbetat i 25års tid och betalat skatt,varit sjukskriven i lite över ett år och det här är vad man får tillbaks,ca. 11.000kr/månaden efter skatt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bitter? Ja,är det så konstigt?!

fredag 16 mars 2012

Borderline-stress!!

Håller på och säljer min pärla-bil! Men har för bråttom,både med att sälja den,så jag får det ur världen och sen att köpa en billig begagnad bil,så jag har en bil direkt,om jag vill/måste åka nånstans. Så jag kommer troligen sälja min bil för billigt och köpa en bil för dyrt. :-(
Fick en påminnelse om mina snabba,jobbiga beslut,köp och låntaganden igår,då jag fick en påminnelse från Yves Rocher på närmare 500kr för andra månaden i rad. Alltså har jag köpt smink och krämer därifrån för 1000kr senaste3-4 månaderna trots att jag inte ens har råd med mat!! :( Känner mig idiotiskt DUM!!!!!!

torsdag 15 mars 2012

Af.

Tycker det är väldigt konstigt att AF inte har arbetsträningsplatser som DOM kan erbjuda..företag som tar emot såna som mig,långtidssjukskrivna,så vi inte behöver söka själva.

tisdag 13 mars 2012

Ringde Carema

Jag blev av med min öppenvårdskontakt abrupt i okt-nov. då hon sjukskrevs.Fick sen hem ett brev i januari där det stod att hon kanske inte kommer tillbaka. Vid senaste läkarbesöket så skulle han ta reda på hur det blir med henne,annars så skulle han föreslå mig en ny kontakt,han skulle ringa samma vecka. (Nu för 1,5månad sen) han har inte ringt mig.
Så jag ringde själv till Carema...läkaren jag träffar är en sån där inhyrd variant som jobbar sällan och han finns inte där först den 27/3 då jag har tid till honom igen...Remissansvarig på Carema har telefontid tisdagar mellan 8.30-9.30....Så det var inte mycket man fick hjälp med där inte!! Man måste vara frisk för att orka söka hjälp. :(

söndag 11 mars 2012

Ska försöka..

ha en fullkornsvällingfasta nästa vecka.Både för att jag inte har råd med mat,men också för att kunna låta bli och hetsäta och spy.
Hade min vän här igårkväll/inatt och vi drack lite och spelade Yatzy,trevligt och slippa vara ensam jämt. Fast sen tog jag sömntabletter trots alkoholen och vaknade idag med ångest,mardrömmar om insekter och hjärtklappning. Känns lite bättre nu..ska ta tabletter inatt med,men sen ska jag försöka göra paus med dom igen.
Har en del saker och ta itu med i veckan som kommer...sälja bilen,sälja några andra saker och försöka söka jobb.Ska försöka hitta mod och söka till  växthus/odlare som jag känner till från dess jag arbetade med trädgård. Skulle nog passa mig.