söndag 14 april 2013

:-(

Det vart ingen dejt idag..han var tvungen o jobba.
Är deppig...en massa annat skit kom på mig också.Hann dock tvätta fönster o vårstäda innan jag "föll".

Boys,boys,boys!

Jag har varit typ sex"miss"brukare.Har haft någon form av sex med klart över 200personer.(Några brudar också)..Förra året började jag med min sextorka,vilket har fortsatt det här året.....Men,idag har jag en dejt!
Ingen sexdejt..(tror jag/hoppas jag). Det är en fb. vän till en annan fb.vän.En stor o go långhårig,brunögd nallebjörn. Vi har skrivit till varann ett tag nu o båda har en bra magkänsla om "oss".
Han har fått dålig självkänsla pga. att han gått upp i vikt,men han kämpar med det...men jag sa att jag har inte nåt emot runda o goa män...inte heller små kukar. ;-D

Måbramänniskan fortsätter att kontakta mig i fyllan under helgnätterna.Nu har hans sotissambo raderat mitt nummer ur hans mobil,så han kan inte ringa.

Kom o tänka på "Objektet",som jag var så besatt i..som fanns där på andra sidan i cybervärlden då jag mådde som sämst.VEM han var i verkligheten har jag ingen aning om,men han betydde mycket för mig.MEN..har nu märkt att jag kommit över honom,slutat tänka o längta. Hugger bara lite då jag väl tänker på att han är som död för mig nu...och man sörjer dom döda?!

Jag HATAR att jag drömmer så ofta drömmar där storebrorsan är med..vill GLÖMMA även honom,låtsas att han är DÖD!