lördag 28 april 2012

Bättre idag..

Jag visste ju att han skulle försvinna någon dag,men ändå kom det plötsligt..för det är inte bara det att han förvann från sidan,utan han förvann helt ur LIVET liksom..PUFF,borta,eftersom jag endast vet hans förnamn och hur han såg ut..eller åtminstonde det namnet han gav ut och den bilden han hade på sin sida,sen är det ju inte säkert att det var sanningen...men han var den personen för mig oavsett och han var speciell.

Är lite förkyld idag..näsan rinner och halsen värker...men är ganska pigg ändå..lite uppåt speedad fortfarande..Har städat av balkongen och skulle tvätta dynan till min solstol,men den var i så dåligt skick så den sprack och skumgummit svämmade ut..Så nu har jag en stor-våt-dyna i mitt badkar,som blöder skumgummi. :(

Beställde blommor en till en fd. väninna,som hjälpte mig då jag rasade för ca. 1,5år sen,hon har det tufft själv nu,med sjukdomar,hudcancer mm. Så trots att vänskapet fick ett snöpligt slut,då även hon sa upp bekantskapet plötsligt för en struntgrej..så glömmer jag inte dom som hjälpt mig och funnits där.

Imorgon ska jag hälsa på hos en annan väninna,som jag inte sett på 2år! Vi har inte varit ovänner eller något,men kontakten bröts,men vänskapet består med henne,det känns bra.

fredag 27 april 2012

Sorgligast!

Nu har även "Objektet lämnat mig,det sista han skrev var -Ta hand om dig, men glöm inte att leva. Jag älskar dig.
Hur KAN jag leva utan hans ord?!Han fanns där när jag mådde som sämst och fick mig ofta och le,leva och drömma/fantisera om framtiden.
Ja,vad gör jag då jag mår dåligt?! SPYR ut inälvorna..när jag spyr ut smärta,så spyr jag tills det bara kommer ut galla,ögonen pluppar nästan ur sina hålor...men smärtan följer inte med  ut i spyan ,lika lite som ni som skär i er själva får ut det genom blodet,men det lidrar kanske lite...vet inte.
Tar några tabletter på det här och hoppas jag får försvinna några timmar..Tabletter trots att jag druckit lite öl o vin...spydde ju ändå upp en del nyss,fast vem bryr sig?! Inte alla dom som har lämnat mig iaf. inte NÅGON,allra minst jag själv! Jag är inte värd någons omtanke...jag ÄR spyan som jag spolar ner!

Upp o ner..

Var sjukt speedad på förmiddagen igen,hade inte ens ro och skita klart..torkade mig 3ggr..gick inte och stress-sluta ju,ha,ha!! Städade här hemma,förberedde middagen och lagade sallad,gick på en promenad där jag körde helt slut på mig själv,sen skulle jag sola ute på balkongen,men kunde inte sitta still där längre stunder..MEN tog en stor stark,vilket sänkte mig...nu är jag ZZZZZZZZZZZZZZ,fast fortsätter och smutta på vin,varför vet jag inte riktigt.

GPS i taxibilar??!!

Förstår inte varför man inte inför obligatoriska GPS i Taxi-bilar??Då skulle man se i förväg hur långt det är+att chauffören då inte kan "råka" köra vilse bara för att få extra km.

Uttråkad

Jag är sjukt uttråkad,men har ingen lust och sova egentligen,känns som jag sover bort mitt liv,det lilla liv jag lever fortfarande.Har haft en period då jag ätit massa svull och har inte spytt upp allt,ÅNGEST och MISSLYCKANDE är orden som skriks i mitt huvud..Snart så är jag väl en fet,slö flodhäst som avskyr sig själv ännu mer. Har varit på "fittig" humör också,blir irriterad på allt. En människa skrev idag på en sida att -Man måste först erkänna att man själv mår dåligt, innan man kan se att andra gör det! "Bullshit" enligt mig,samma rappakalja som dom som säger att -Man måste älska sig själv innan någon annan kan älska dig...bla,bla,bla!!
En kvinna som jag känner såg mig idag och tyckte jag såg fräsch ut.Och jag som ville sjunka ner genom marken för jag tyckte det var jobbigt och prata med henne,samtidigt som hon stod så nära och "granskade" mig...sen var hon väldigt pratglad också,det blev besvärligt och försöka avsluta hennes samtal och smita därifrån. Hon är väldigt storväxt,men jag tycker hon är kvinnligt vacker. Synd att jag aldrig skulle tänka likadant om JAG var så stor.,never ever.

onsdag 25 april 2012

Risig..

Kom inte iväg till arbetsträningen idag heller..jag FÖRSOV mig,vilket aldrig händer.Sen var jag så himla trött att jag sov till nästan ett..Känns som jag håller på o bli sjuk. Bestämde mig för att stanna hemma imorgon också,när jag mår så här..Bestämmer jag det redan idag,så blir det mindre ångestfyllt imorgon då jag "misslyckas" med att ta mig dit. Ska ringa dom tidigt imorgonbitti och sjukanmäla mig,så jag slipper prata med en riktig människa och får prata in i telefonsvararen istället.
Ska göra uppehåll med sleepisar igen..är så slut i huvudet nu ändå och känner mig risig,så jag hoppas jag kan somna utan. 

tisdag 24 april 2012

Blähää!

Kom inte iväg till jobbet idag.Spegelbilden var så grotesk imorse.Ögonen är jättesvullna med värsta påsarna under,men även hela ögonen är röda och små. Sov i drygt 4timmar istället. Nu skiner solen och jag blir stressad av det,borde orka gå på min raska promenad,men känner hur tung jag är,hur trött jag är...kommer inte och fixa det idag...Får försöka ha en baravaraslappdag.Eller så tränar med grejerna jag har här hemma lite senare. Nu ska försöka få ner hjärtklappningen,ångesten för att jag inte klarar av nåt och bara sätta mig ute på balkongen och njuta av solen. Vet inte om jag klarar av det. :( Sol innebär även att man förväntas må bra...att man ska kvittra ikapp med småfåglarna..Jag vill bara begravas i ett svart hål. HATAR mitt mående,det onda inuti mig.

måndag 23 april 2012

Längtar..

Längtar tills jag börjar känna mig uppåt-glad oftare. Längtar tills jag börjar se framåt och ta stora otveksamma kliv mot framtiden.Längtar tills jag börjar tycka om mig själv mer. Längtar tills jag vågar låta någon annan älska mig. Längtar tills jag klarar av och träffa människor igen. Längtar tills jag har ett jobb jag trivs med. Längtar tills jag har en bil jag kan lita på.Längtar tills jag har kroppen och konditionen jag kan vara nöjd med. Längtar tills den dagen jag inte längtar efter något mer,då jag är NÖJD och mår BRA!

söndag 22 april 2012

Bra med "ingen koll"

Åkte till Ica-maxis apotek,för tänkte att jag måste ha Atarax till mitt mående,det här kan inte vara bra för kroppen. Då frågade jag samtidigt om jag hade recept inne för nåt annat..och då sa hon att -Ja,du har Citalopram OCH Imovane. Hmm? Vet att jag tagit ut dom tabletterna redan..och det har inte gått 30dagar sen jag tog ut insomningstabletterna,så dom borde inte gett mig än. Men det var inga problem o få ut Imovanen. :)) Bra det,för börjar redan oroa mig för att dom ska ta slut innan nästa läkarbesök.Just nu har jag en stressperiod då jag behöver få sova,annars blir det tvångströjan på snart.