lördag 18 augusti 2012

Trött,seg,tjock o ful!

Bläää! En SÅN dag då man önskar man vore någon annan.
Håller på o förstöra min viktnedgång som jag kämpat med i över ett år.Men på MÅNDAG börjar jag om..jag SKA bli smalare igen o nöjd med min kropp..eller nöjdare.Och det är inte bara kroppen,utan ansiktet också..hatar min runda nuna o dubbelhakan som börjar komma fram.

Om 2veckor kanske jag kommer o hamna på samma på samma ställe som han som dumpade mig med ett sms då jag var inlagd på psyket. Han ska ÅNGRA sig då han ser mig.....Vi har inte träffats på över ett år nämligen.

Sötkuken tog jag bort på fb. Han skiter i mig...vill bara bli avsugen. Han ska träffa SITT senaste ex. o dom åker på en romantisk kryssning med lyxhytt o grejer. Grrrrrr.....
Men ska försöka o inte bry mig om alla som inte bryr sig om mig....(lättare sagt än gjort.)

Min senaste dejt,som hämtade mig hojen har inte heller hört av sig...

MEN en gosing jag känt i MÅNGA år,storebrorsans bästa kompis sms:ade igår...han gör det ibland..och då skriver han att han tänker på mig. Fast även han tänker mest på sex,då han tänker på mig...vad annars?!
Skickade flera erotiska bilder på mig till honom,som han kan "olla" på..... Ja,ja...jag vet att jag inte borde gjort det om jag ska visa att jag vill nåt annat....men,vill hellre att han tänder på mig än skiter i mig. :-/

måndag 13 augusti 2012

HETSäta

Förstår att det heter hetsätning,för när man hetsäter så VRÄKER man i sig maten,jag hinner knappt tugga,munnen fylls o tårarna börjar rinna. Sen spyr man olika mycket..ibland lämnar man lite kvar,eller så blir det som det vart nu...Man spyr tills det känns att man spyr ut inälvorna. Det jobbiga för mig är att det ser ut som jag hade gråtit en vecka..ögonen svullnar upp och blir röda. :(
Nu är andra frågan om jag ska försöka sova utan sleepis,eller ta den enkla vägen till sömn.

Kvällens huvudbry

Frossa o spy,eller vara tråkig o ta sleepis o sova? Är SUGEN på nåt...mycket sugen..men skulle aldrig tillåta mig o behålla maten i magen så här sent.

Borderline =SLÖSA!

Hjälp! Börjar få lite panik inför månadsslutet igen. Har slösat en massa pengar ..har ju varit speedad ganska länge o då blir det oftast så...beställer saker,dricker mer alkohol,går ut OCH tar lån om det finns möjlighet/erbjudanden mm.
Nu känner jag mig krasslig,fryser har ont i kropp o knopp,så stannade hemma från arbetsträningen. Fast får en sjuk ångest över det också...jag BEHÖVS ju där!
Vaknade mitt i natten igen,kunde inte somna om,så jag tog en extrasleepis. Hoppas jag får mina Propavan snart så jag kan sova längre.