fredag 1 februari 2013

Be raped-and smile! You deserve it!

Jag skrev ju lite i inlägget här nedan att jag förut inte tänkt så mycket på allt som jag varit med om.
Har folk utnyttjat mig,både sexuellt eller pengar/tidsmässigt så har jag förtjänat det...så har det alltid varit o så kommer alltid att vara.När jag var på allra första psykologbesök för drygt 2år sen..och han blev tänd på det jag berättade och ville att vi skulle träffas då jag mår bättre mm., har jag tänkt sen efteråt,,ja so what,han var ju en man,varför skulle behandla mig annorlunda? Min första gynekolog taffsade på mina bröst..jag var 16år då o skulle ha P-piller.
Nu först senaste året har jag mer börjat tänka på -HUR kan dom göra så mot mig,varför? Jag måste ju vara hemsk,som får dom till att vilja skada mig,både fysiskt o psykist? Till o med min egen MORSA,sket i mig!?
Det GÅR inte o älska mig av någon anledning..jag triggar igång någonting till o med i den snällaste personen,som får dom o ge sig på mig,dom slutar tänka helt och skiter totalt i vad dom gör mot mig.
Och efteråt fattar dom inte ens att dom har skadat mig..(både fysiskt el./och psykist)
Som mitt senaste lite längre försök till förhållande med min fd.klasskompis..som är som en lugn norrlänning.. han tröstade mig en natt då jag fick "anfall"..och sen tog mig med våld..knullade mig hårt i röven+ alla andra påtvingade ställningar..Han blev so MACHO..kände sig manlig efter att ha tröstat "lilla mig",att han gick igång på det,sen somnade han nöjt. Han ringde idag o ville träffas igen. Det var "bekvämt" o träffa någon han kände redan,han orkade inte starta något nytt förhållande. :-/

Min öppenvårdskontakt sa-Lilla vännen..då jag berättade att jag tar Flouxetin trots att jag inte mår så bra av dom...just därför,tar jag dom..ännu ett självskadebeteende.Har läkaren skrivit ut dom till mig,100tabletter utan någon uppföljning..så gjorde han väl det för att jag ska ta dom,skit i hur jag mår...vem bryr sig??
Är lite som en trotsig unge,känner jag...en unge utan livslust.


torsdag 31 januari 2013

Inbillad-psyksjuk?

Jag TÄNKER,sjukt mycket,hela tiden.Läser hos många med psykiska diagnoser,känner igen mig,men ändå inte.KAN man vara psyksjuk och klara av livet,med jobb,familj,ekonomi,utan beroenden mm.,är det möjligt?
Jag kanske inte ens har BDD,jag ÄR nog precis så ful som jag ser mig själv? Dåliga dagar kan ju alla ha,även självmordstankar..man är trött på livet eller deprimerad pga. något?
Jag KLARAR ju av och vara på ett jobb,möten osv. hur dåligt jag än mår,sen att det tar all min kraft och jag lägger mig DÖD på golvet då jag kommer hem,kanske också är vanligt? Det är ju sån press på alla att vi ska DUGA o vara duktiga?!
Mina euforiska,aggressiva dagar,kanske är en "kvinnosak" o beror på hormoner??
Ingen annan tror ju att jag är psyksjuk,för det märks inte..och det är väl inget man borde klara av att dölja i hela sitt liv typ?
Fan,vilken FJANT jag är..som gnäller om mitt mående o hur mitt liv har varit.
Hatar mig ännu mer för det! Nu får jag ta och kamma mig,har ju fått ett jobb..dom skulle väl inte anställt en som dom tror är koko?...och ändå berättade jag om det. (Faktiskt så förstod hon som intervjuade mig,för hennes storasyster var lite som mig o även hon rasade o får nu hjälp av psyk.)
Skriver allt det här med gråten i halsen..vill INTE vara jag!! ORKAR inte vara jag!

HAR INTE RÅD..med tandvård!

Helt idiotiska priser dom tar..jag blir så förbannad,mest förbannad på mesiga svenskarna som accepterar  att det ska få fortsätta..VARFÖR kan inte munvård ingå i vilken vård som helst?! Man kan ju DÖ av en hemsk infektion,smärtan är oumbärlig,inga värktabletter hjälper ens,man kan bli socialt isolerad o framförallt ser folk ner på människor som har dåliga tänder och har tappat tänder...klassdiskriminering.
Jag som knappt har pengar till mat o boende..VARIFRÅN ska jag punga ut pengarna till tänderna?
Fick sån ångest igår,var hos tandläkaren,en koll bara.. där dom tog 5bilder..var där inne högst 10minuter och det gick på 720kr!!!!!! Dom hittade ett pyttehål,som ska lagas och så ville hon att jag skulle gå till tandhygienist.Jag har verkligen inte mycket tandsten,röker inte..bara lite bakom nedre framtänderna och att skrapa bort det går på 800kr.NO WAY!

Kan inte sova igen..vaknar efter bara någon timmes sömn,som jag får med hjälp av sleepisar och sen kan jag inte somna om,utan hjärnan går på högvarv..Jag "samtalar",jag planerar och tänker på saker jag varit med om mm.

Inatt tänkte jag bla. på Myrorna. Tänk om alla som skänker dit saker visste hur mycket som går till SPILLO! Speciellt nu då dom börjat sälja/köra saker/kläder till öststaterna..dom fattiga länderna där.Dom tippar o pressar långtradarflaken helt proppfulla..utan någon som helst sortering..så även svenska böcker i massor,så dyra saker som dom aldrig kan sälja där  borta hos deras Myrorna-butik.Mycket går sönder,glas o porslin framförallt,eftersom sakerna bara tippas på,ganska högt uppifrån med truck, ur burarna..sen vet jag ju inte hur hanteringen sker väl där borta.
Chaufförerna snor saker och säljer eller behåller själva..en vardagsrumsmatta el. dylikt är ju typ vad dom får i lön.När sakerna tippas,så är chaufförerna där o rotar o lägger undan,trots tillsägelse,men det är ju omöjligt o kolla,kan säkert försvinna 100kg ur lasten utan att det märks.

Har börjat äta Flouxetin igen..vet inte riktigt varför.Har en jäkla massa Flouxetintabletter hemma o mår skit,så testar igen,har för mig att dom tog bort min matlust sist..vilket är positivt.

Börjar ju troligen praktisera nästa vecka,på ett perfekt ställe..borde vara lycklig för att jag fick chansen,men..känner ingen som helst glädje över något.
Arbete ser jag som ett -straff..där jag ska plågas både psykiskt o fysiskt.

tisdag 29 januari 2013

Allt borde kännas bra..för jag ÄR bra!

Var på intervju om pratikplats idag och jag fick den. (Om inte af.+fk. sätter käppar i hjulen)

Jag har sovit apdåligt och drömt sjuka drömmar som jag vaknade till hela tiden.Så då var jobbiga drömmarna troligen inte Propavans fel,för dom är slut.Mest handlade det om fiskar i alla möjliga varianter,både döda o levande och annat slemmigt också och en svärm av malar som attackerade oss,men även om tappade väskor,hytt,saker och minnesförlust igen,..var på någon kryssning.

Jag var ute i lördags och blev packad som oftast..no memory från sena natten.
Kommer ihåg att jag pratade med en dryg b-ex-kändis (musiker,med sjuk 80-talsfrilla) och att jag retade gallfeber på en lika dryg brud.Hånglade med en ROLIG typ,med rolig mössa..trängde mig före på tjejtoan och betedde mig väl mest som en tonårsbrutta. :-/ BLÄH! ÅNGEST! Nu ska jag hålla mig hemma..till påsk iaf.

Är glad att pengarna verkar räcka den här månaden med godo till räkningarna...SKÖNT,släpper lite på oroskänslan.