lördag 25 augusti 2012

Nedstämd o svag..

Mår inte direkt jippii just nu,precis ätit ost o kex o spytt,nu kämpar jag mot suget o ta en sleepis redan o göra det enkelt för mig att motstå hetsätarsuget.Men ska inte......!!
Läser på fb. om killen som dumpade mig med ett sms då jag var inlagd på psyket o han fortsätter o vara ihop med bruden han träffade då..ikväll ska dom ut tillsammans. Får se om jag träffar honom nästa helg...ska bli lite spännande,som tur är så kommer jag o vara nykter då o inte göra bort mig i fyllan.
Han senaste hoj-dejten skrev till mig helt plötsligt,goa saker,men kunde inte säga en ärlig ursäkt till varför han inte skrivit tidigare o nu är han "tyst" igen...skum typ det där också...varför träffar jag bara såna?? Är det verkligen mitt öde här i livet o bara bli intresserad av assholes som skiter i mig,eller vill utnyttja mig??

Hatar..

Jag skriver *hatar,för så brukar jag tänka..antingen älskar jag eller så hatar jag.
Just nu så hatar jag det skrivna ordet här på nätet.Man blir så mycket lättare missförstådd/tolkad då den andra inte hör tonen i rösten,eller ser minspelet och blicken. Det är svårt och skriva riktigt det man tänker och har man skickat iväg texten,så finns ingen "ångerrätt",utan skrivet är skrivet...punkt så.

Upp o ner

Idag mår jag verkligen som en Borderliner.Pigg,glad,trött,nere...Nu har jag köpt koffeintabletter,vilket kommer o bli ytterligare ett beroende känner jag.
Har varit duktig med "bantningen" och bara ätit det jag skulle..känner mig smärtare redan efter dessa 5dagar,snart ska jag ut på en rask promenad också.Men först en koffeinare och Nutrilett.
Ha en bra helg,ni som läser här. Kram

fredag 24 augusti 2012

Grrrr!

Känner mig grinig,lättirriterad,trött,blähää! Lite som PMS bara att jag brukar inte ha det samtidigt som mensen..

tisdag 21 augusti 2012

Jag är irriterande "duktig"

Idag snäste en snubbe jag arbetade med,då jag började STRESSA honom..Hade velat bita tungan av mig,men tror att det var bra att han blängde o sa -Ta det lite lungt!

Det enda som snurrar i mitt huvud nu är HETSÄT!!! Men..näääää! Jag måste vara stark,jag måste lyckas gå ner utan att spy,annars kommer jag aldrig ifrån det här...förstör mina tänder,ser svullen ut i ögonen osv.
Andra "bantardagen avklarad...tog sleepis nu,innan jag hinner bli alltför frestad av något.
Shit pomfritt..har alltid inbillat mig att jag är stark psykiskt..kanske är jag det,men det är sjukt kämpigt.Har ju gett upp o kunna klara mig utan sleepisar..2nätter max,sen får jag sug efter dom och ger efter det suget.

Har haft nedvärderande drömmar 2nätter i rad. Ena handlade om arbete o arbetskompisar,som inte tålde mig,så jag flyttades till en källare-Hon föreståndaren påstod (i min dröm) att JAG sagt att jag inte gillar att jobba med tjejer,fast sanningen var att dom sagt att dom inte stod ut med med. Så jag skulle trava stenbumblingar som mitt jobb.

måndag 20 augusti 2012

Hur mår jag egentligen??

Får gråtattacker,kommer helt plötsligt,utan egentlig anledning.Imorse i bilen på väg till jobbet och nu när jag kollade posten och fick se att jag fått en ny kontaktpers. (kurator den här gången) på Carema.Fast tiden är först den 1/10..kl. 10.00,vilket är en tokig tid med tanke på min arbetsträning. :-(

Men jag sväljer...vill inte gråta,jag kanske inte kan sluta om jag börjar..har mått så bra länge nu.
Slet mig trasig på jobbet idag,det finns nästan ingen folk där nu.Sommararbetarna har slutat,några är på semester och några har gjort sin tid där. Så blir sjukt stressad och vill hinna med all deras jobb som inte blir gjort nu. Nästa vecka har jag tänkt förlänga mina arbetsdagar...måste.

Har börjat "banta" idag också. Var lite jobbigt då jag slet så hårt på jobbet o hade bara med mig ananasjuice (osockrad) och Nutrilett. Men man vänjer sig väl snart.

söndag 19 augusti 2012

Bottenlös ikväll!!

Har vräkt i mig massor ikväll och det är inte slut än,har vitlöksbröd i ugnen som ska ner...och antagligen upp också.
Imorgon börjar jag leva hälsosamt o SKA gå ner igen. Har även köpt Nutrilett,som jag ersätta några måltider med..iaf. lunchen på jobbet och till middag blir det endast tonfisk o grönsaker i minst 2veckor.
Till frukost ska jag fortsätta och äta mitt stekta ägg på osötad fullkornsknäcke..Hittade ägg där det stod ovanpå paketet..-Från glada hönor i det fria...får hoppas att det också ÄR så! När jag blir rik,så ska jag ha egna höns o dom ska vara lyckliga i alla sina dagar...Undrar hur det är med dom här *Glada utehönsen, på vintern förresten?!

Så är det....