lördag 24 november 2012

Vad är jag?...

ÄR jag Borderline..normal..bipolär...eller bara konstig??
Jag var inne i ett lyckorus idag..kände mig drogad..När jag gick bland folk,så var det som jag hade haft en ljusaura runt mig,gick stolt och rakryggad,kände mig som en gudinna.I bilen så var jag som i en annan värld..fortfarande som drogad,tänkte tankar om att jag borde gå ut o ragga,skulle få VEM jag vill,för jag är oemotståndlig!
Kom hem och såg på en skräckfilm om en kannibal.Då blev mina tankar bestialiska..smaka på mig..JAG vill bita hål på någon,göra någon illa!! SEXIGT! Djurisk sex/våld,som gör ont!! Utan känslor!
Nu börjar jag "knacka med mina naglar" igen...vilket jag gör då jag hamnar nånstans,där jag är vilsen,hittar inte mig själv. Vilket inte är så konstigt...för jag vet inte vem jag är...VAD är jag?!
Gudinna...levande död...sexdocka...oemotståndlig...skräp...osynlig..VAD...VAD?!

Lekte samboliv med en "sorglig" man

"Kondom-mannen" var här igår. Vi lyssnade på musik först,sen ville han ta ett bad med mig,vilket vi gjorde,myste i badet med tända ljus utan att röra varann,mer än att nudda där man inte kunde undvika det i ett trångt badkar.Sen gjorde jag middag åt oss.Men han började gråta efter badet,han kände sig "dum" mot sitt ex. eller nåt,efter att ha badat med mig. Tröstade o kramade om han och han fick ner sin mat tillslut.
Sen la vi oss sked i soffan o kollade på tv. och där böjade han smeka mig,vilket resulterade i att han sen tillfredställde mig,utan att jag fick göra nåt på han. Efteråt bad han om förlåtelse flera ggr. och åkte hem,skickade ett till förlåt sms..och blev sen "tyst".
Hmm? ..Jag vad säger man?..konstig kväll!!

onsdag 21 november 2012

Myndigheter förlänger sjuktiden!

Man blir så förbannad.Desto sämre man mår/sjukare man är..desto elakare är myndigheterna,dom har INGEN empati för fem öre och dom arbetar som att varenda bidrag/hjälp dras från DERAS privata ekonomi.
Får ju ingen A-kassa den här månaden för att jag hade missförstått och inte kryssat i dagar då jag inte var anmäld än..då SKICKAR dom tillbaks korten trots att dom hade kunnat informera om detta på nätsidan o jag hade kunnat fixa det samma dag.Ja,man mår ju knappast bättre av allt.All spänningsvärk,sömnsvårigheter mm. blir ju bara värre.
När jag "rasade" för 2år sedan,så träffade jag i början några läkare på VC,innan jag fick tid till psykvården.Speciellt den första läkaren var helt främmande för psykiska sjukdomar,kunde inte heller svenska riktigt.Så hans läkarintyg var otydlig och bristfällig..Kommer aldrig att glömma felstavade ordet kaltsvetningar...som sen KOPIERADES av nästa läkare jag träffade. Ja,då dröjde det ju iaf. några veckor innan fk. skickade tillbaka det bristfälliga läkarutlåtandet och begärde ett nytt.2månader fick jag vänta på pengarna,som inte är hutlöst stor summa direkt,man får drygt 10.000kr/mån efter skatt.(Bara min hyra är på 6600kr.) Som tur är så har jag alltid på nåt jävla sätt klarat av min ekonomi,mycket tack vare lån.Vilket jag fick ta även då. Nu har jag lån för närmare 300.000kr..ingen rolig skuld,då allt bara gått åt i skulder,mat,boende och då bor jag i en hyresrätt,så pengarna kan man inte "sälja" tillbaks.

tisdag 20 november 2012

Saknar mina sleepisar!

VILL HA insomningstabletter o Propavan! Vill somna utan att ha huvudet fullt av jobbiga tankar.Vill kunna sova utan att vakna varje gång jag vänder på mig typ.Har inte ens fått någon tid till läkare längre!

Har haft en jävla massa skit med "måbramänniskans" idiot-sambo. Vilket resulterade i att jag återigen tog bort måbramänniskan som fb. vän.Han har gjort sitt val o får leva med henne.

Han kondom-mannen,har inte hört av sig nåt.

Jag börjar riktigt längta efter att få KNULLA med någon man,hårt och länge,tills man är helt slut och tillfredsställd. Kommer nog att kontakta någon av ex-kukarna,eller så går jag ut på jakt.

Mitt humör och mående går upp o ner som en jojo igen. Ena stunden är jag lycklig o har framtidshopp och så andra stunden vill jag HOPPA,ner mot ett mörker och försvinna,for ever!

ALL BY MYSELF ( with lyrics )