lördag 3 november 2012

BORED!

Fan vad jag är less på att jämt vara ensam!! Jag vill ha NÅGON!
"Måbramänniskan" skrev en mening till mig inatt i fyllan...Då är jag inte helt bortglömd?
Jag skrev på fb. att -Det känns helt okej att leva numera.
Strax efter det sprutade tårarna och efter det hetsåt jag glass o spydde. helt okej?! vem försöker jag övertyga (lura)?

fredag 2 november 2012

Fick ett erbjudande..

Fick ett erbjudande från en gift,väldigt pervers man.(han gillar wetsex,smutssex,analsex(på sig själv) mm. Han betalar en svit åt mig om jag åker samma båt som han, då han åker på sin firmaresa. Borde inte ens fundera på det,men jag gör det ändå. Är så less på allt,less på att vara ensam jämt,less på att inte KÄNNA,less på tråkigheten och att aldrig ha pengar för att kunna göra nåt..tex. gå ut o träffa folk. Har inte ens soppapengar för att kunna hälsa på vänner som bor längre bort. :-(

Såg nu att "måbramänniskans" sambo ska kolla på en lägenhet åt sig själv imorgon.Får se om han hör av sig sen.

torsdag 1 november 2012

Arbetslös

Så nu är jag arbetssökande...frisk.
Direkt kommer fettopaniken igång,då jag inte rör på mig på ett jobb.
Jag är totalt barskrapad..och rädd för nästa månadsskifte då räkningarna ska betalas,hinner A-kassan komma igång och hur mycket får jag?!

Ordentliga svenssonkillen (brorsan kompis) sms:ade idag och frågade bara -Har du kondomer hemma?
Jag skrev- Ha,ha..vad är det för fråga? Han svarade-För jag vill veta.Vaselin?Finns det någon villig trång rumpa tro?
Det visade sig att han o tjejen gjort slut med varann.
Hans sista sms lydde: -Om vi skulle bestämma oss för att träffas och knulla..så skulle jag köpa 30pack kondomer och pippa på dig så det skulle lukta bränt gummi.Ha ha (hans ha ha).



söndag 28 oktober 2012

Så många sätt att skada/straffa sig själv på.

Dom flesta tänker på att skära med rakblad är den typiska metoden på att skada sig själv på,speciellt om man är Borderline.Men det finns så många andra saker...faktiskt även sätt som man inte tänker på är självskadebeteende,men jag som skiftar mina självskademetoder vet därmed att det är så.
Mitt mest typiska skadebeteende är faktiskt att nästan arbeta ihjäl mig..Jag jobbar så hårt,stressar så mycket,med slitsamma jobb att jag nästan inte kan röra på mig då jag kommer hem,hela kroppen värker,huvudet kokar av stressande jobbtankar osv. Då mår jag "bra"...då behöver jag inte straffa mig själv med att spy upp maten,träffa någon som gör mig illa osv.
Jag gnyr i min tysthet o fasar för nästa dag,då jag ska orka igen. Har jämfört arbetsdagar med att det känns som jag blivit brutalt våldtagen varje dag. För jag har ju även den där sociala biten,som "gör ont".Min BDD tex.som gör att jag mår dåligt..att behöva umgås med speciellt kvinnor gör att jag är som en rädd kanin,som absolut inte FÅR visa hur rädd jag är,vilket gör att jag är på helspänn hela dagarna,dom pratar med mig,jag lyssnar,men det är sällan jag förstår egentligen vad dom säger.(Oftast gnäller dom över nåt/någon)
Har någon pratat med mig,eller om jag sagt något till någon annan så grubblar jag på det länge,tolkar o funderar..sa jag något dumt? Vad menade människan med det där? Vad tycker han/hon om mig egentligen? osv.
Vet att många ledsnar på mig på jobbet just för att jag stressar för mycket+ att jag är en bessewisser,vill gör allt exakt på mitt sätt,med mina verktyg osv.
När jag var arbetsledare inom trädgård så sas det..-Jobbar du med henne,så behöver du inte ens tänka själv. Och en annan sa på en firmafest att - Du behandlar mig som en hund. :-(
Mycket därför så undviker jag folk numera,för jag vet att jag är sån+att jag stressar bara ännu mer om jag ska samarbeta,det blir bara kaos.
Jag blir friskförklarad på onsdag.Då ska jag börja söka jobb,heltid.