lördag 13 oktober 2012

Ta lärdom av Amsterdam??

http://sv.wikipedia.org/wiki/Amsterdam är inget pundarställe,där man hittar spya,sperma och blod på gatorna TROTS allt. Jag har alltid tänkt att förbjud leder bara till mer kriminalitet,maffia,ligor,hallickar osv.
VARFÖR tänker ingen annan likadant,då beviset finns där?

fredag 12 oktober 2012

Klump i magen!

Jag mår KONSTIGT! Är upprorisk,känner mig jobbig,är känslig,glad,sur,ledsen,orolig,lat,trött,ful,äcklig..allt på engång,vilket byggs upp till en klump av känslor i magen.

KRAV-support

Så länge jag fortsätter och äta kött,mejeriprodukter,ägg,så ska jag åtminstone göra vad jag kan för att göra livet drägligare för dom djuren+miljön förstås! Därför blir jag support och bidrar dom med 195kr,trots att jag är fattiglapp.Ska även bli ÄNNU mer medveten om vad jag stoppar i mig.Inte överkomsumera,eller köpa en massa massproducerat skit!
http://www.krav.se/om-krav/
http://www.aktavara.org/pages.aspx?r_id=45498

Alla som visste om det här,men lät det pågå är lika skyldiga denna djurplågeri!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/41-vanskotta-djur-nodslaktade
Dom som visste om det här,men lät det pågå,är lika skyldiga till djurplågeri som ägaren till djuren.Hade det gällt människor,så hade dom inte sett på och låtit det pågå i två år,eller längre.(Hoppas jag). DIREKT man ser ett vanskött djur,så ska ALLA djuren tas BORT och skötaren ska STRAFFAS! Man kan inte vänta i två år o låta djuren lida till denna skick! Grrrr!!

Dr.Phil

Kollar på Dr. Phil och han sa precis några meningar som stämmer så väl in på mig.
Eftersom jag har blivit övergiven,så "testar" jag mina förshållanden ständigt. Gör saker som ska få dom att lämna mig,bli sura på mig osv. bara för att kunna tänka sen-Jag visste väl att jag är så hemsk att han/hon inte kan älska mig och lämnar mig.

Det här är kvantfysik för mig.

Även fast jag läser här http://hem.passagen.se/ciaa/dressyr.htm och försöker förstå,så förstår jag INTE hur man kan lära en häst dressyr!!!! Man kan ju inte VISA den,hur den ska höra,man kan inte säga till den hur den ska göra. Att bara dra i tyglarna,klämma på med benen eller vad dom nu gör,KAN ju inte få hästen med såpass förhållandevis liten hjärna att förstå att: -Ahaa! NU ska skutta fram som en hästprinsessa till takten av musik...upp med frambenen,korsa dom..knäböj osv.?!
HUR får man den och göra alla dessa saker för första gången,för sen kan jag fatta att det kanske går o repetera ett redan gjort och förstått moment,men den allra första och att sen lägga ihop sakerna så det flyter på+lära upp nytt hela tiden.Hur mycket får plats i den där lilla hjärnan egentligen? Inte ens Delfiner som påstås vara så smarta kan så många trix som även är ofta onaturliga saker för hästen.

torsdag 11 oktober 2012

Min hjärna börjar ryka snart!!

Min hjärna svämmar över av tankar,saknad,idéer. Vi hade förbättringsmöte på jobbet idag,där pluppade det inte upp så många kreativa idéer,men SEN när jag kom hem..så,plupp,plupp,plupp..som stora bajskorvar kom ena idén efter den andra upp. Skrev en lista o åker kanske till jobbet redan imorgon med den,trots att jag ledig ,är så sjukt otålig jämt,vill få saker ur världen o TANKARNA,ibland hjälper det o bara skriva ner dom,men ibland måste det hända mer.

Sen så diskuterar vi kött..djur..mm. på Linas blogg http://handleder.blogspot.se/ och även där är jag otålig med att få fram mina tankar,åsikter...vilket mest bli osammanhängade svammel. :-/
Är sjukt otålig då jag spelar fw. också...en del lägger ord så sällan att det kryper i kroppen på mig medans jag väntar på nästa drag.
Hmm? Är det speedade perioden på g kanske? Jag tror det...

 Två typer från "förr" hörde av sig idag..den ena fd.klasskompisen har försökt ringa flera ggr., men jag svarar aldrig,nu messade han -Ring,snälla. När jag kommer fram till varför jag ska...så gör jag det.
Sen skrev hojdejten ett litet kort mess...obetydlig,så VARFÖR gjorde han det? För att jag ska tro att han bryr sig?

måndag 8 oktober 2012

Deras förlust?

Gjorde bort mig för min ev. blivande kk.Så där är det kört..innan vi ens hann träffas.
Har idag börjat kampen om att dom ska anställa mig där jag arbetstränar...men just nu känns VARFÖR ska jag...deras förlust om dom inte gör det. En bad mig skriva ett brev..som dom skulle skicka vidare. Men...orkar inte...
Har kännt mig orolig i kroppen,ångestfylld, idag. Men klarade av min arbetsdag trots det.Klapp,klapp på axeln.
Gjorde barnsliga saker i fyllan i fredags,kastade bla. ner en jävla massa fimpar ner till grannarna nedanför,mest för att "idiotbitchgrannen" skulle få skit för det. Hon röker,det gör inte jag.Spottade även på hennes parabol.
Ser grotesk ut...kunde inte ens åka o handla igår,för jag klarade inte av o visa mig för någon. Var däremot i skogen o gick o fotograferade lite...det var tokmysigt.
Livet är BORING...o så även jag!!