lördag 7 juli 2012

Misslyckad

Jag kollar på Rehab..och kommer till instinkt om en del saker om mig själv.Jag ÄR ju missbrukare,inte narkoman ,men missbrukar och då har det främst varit sexmissbruk-alkoholmissbruk-matmissbruk-solmissbruk-och nu även missbruk av sleepisar.
Ja,jag skrev sol-missbruk för jag anser det vara ett missbruk då jag direkt solen börjar värma på våren,känner mig "tvingad" och passa på och sola,pressa mig i solen innan höstmörkret kommer igen.Jag borde verkligen INTE sola eftersom jag har så många leverfläckar och även hudcancer i familjen,så därför blir det ett självdestruktivt missbruk.
Jag kom till instinkt även om att jag alltid focuserar på det jag MISSlyckas med här i livet,istället för att tänka på hur jävla mycket jag klarat av...och det ENSAM.
När jag gick på DBT eller om det var KBT gruppterapi,blandar ihop dom där.Så gick det ju några st. där som var på väg att avsluta sin behandling.Dom kände varann,skrattade och "förstod". Jag kände mig så liten och faktiskt barnslig där,trots att jag nog var äldst.Varför fattar inte JAG grejen,varför klarar inte JAG av och tänka positivt,ta emot hjälp?? Jo,för jag är MISSlyckad och då jag bara klarade av och sitta med där en kort stund och sen vart det inga fler försök,eftersom jag inte var stark nog,så ...ja, ännu ett nederlag.Nu får jag ingen som helst hjälp.Har en vän som jag hatar och utnyttja,är inte van och "utnyttja" människor..tvärtom..JAG vill bli utnyttjad och gör någon något för mig så vill jag ge dubbelt tillbaka,känner att jag står i tacksamhetsskuld. Men jag BEHÖVER verkligen honom..en jobbig sanning.
Jag har börjat få hugg-ont i mellangärdet...men ignorerar det. Jag har fått några "fula" leverfläckar...men ignorerar det.
Drömmer så hemska drömmar numera,vaknar flera gånger helt genomsvettig och "rädd". Inatt sov jag utan sleepisar,tog 3st Valerina + 3st Atarax..men känner inte dom hjälper nånting.
Orkar inte läsa igenom det här nu..sorry för alla ev. FEL!

fredag 6 juli 2012

Faller igen..

Min "nya" bil klarade inte av besiktingen ua.,så den måste lagas o ombesiktas inom en månad.Alltså måste jag ringa till bilfirman jag köpte bilen ifrån,för dom skulle laga felen..men om jag måste köra bilen ända dit så blir det bökigt,för det är många mil bort. Nu är det ifs. lite tur att jag inte fått min skitbil såld ännu, då jag troligen måste lämna in den andra på verkstad ett tag.
Har börjat med sleepisar igen..kan somna med hjälp av dom,men vaknar mitt i natten och kan inte somna om ordentligt,vaknar titt som tätt.Drömmer helt sjuka drömmar.
Inatt (imorse) drömde jag att jag var sååååå svag! Jag välte mattallriken jag höll i,för jag orkade inte hålla i den,jag fick hjälpas upp för trappor för orkade inte själv,jag ramlade bara då någon gick förbi o nudda mig och orkade inte ta mig upp igen. Kl. 08.00 tog jag en ny insomningstablett,fixade inte och vara vaken,nästa gång jag såg på klockan så var den redan 13.10.

måndag 2 juli 2012

Jag = fel

Jag träffade en ny bekant i torsdags,en kvinnlig sådan.Men jag är för GALEN,konstig,udda för att klara av och vara normal med någon,ihop med alkohol blir det ännu värre. Det KUNDE ha blivit så rätt och jag tyckte om henne,hon var lugn och bekväm och umgås med. Själv så kacklade jag som värsta hönan,blir så då jag inte träffat människor på flera dagar. :-/ Så då drack jag i torsdag och även i lördags..hej o hå vad min lever lär må. Får minnesluckor lätt numera också,eller har alltid fått det ganska lätt,men tycker det har blivit värre senare tid.Kommer ju knappt ihåg saker då jag är nykter.
Arbetsdagen gick ganska bra idag,trots att dom hade ändrat lite där och jag gillar inte förändringar har jag märkt. Men gillar att jag får jobba självständigt där. (Ensam)