fredag 30 september 2011

Väntar!!

Väntar på fd.klasskompisen,pimplar vin och känner av den.Hans ex. ställde till det,då han var hemma en snabbis och skulle betala räkningar,så dumpade hon av en hund och sms:ade att han skulle ta hand om hunden då hon skulle "jobba" helgen och kommer hem först på söndag!! Men nu ska vi svina tillbaks! Han kommer HIT med hunden och vi ska inte svara på några sms ifrån henne eller nånting,så kan hon leva i ovisshet! Hon trodde väl att hon skulle LÅSA honom hemma med hjälp av hunden..jävla kalla FITTA!
Det är HENNES hund!

Intressant dokumentär!

http://urplay.se/161052

Mediciner!!

Varenda centrum har numera 2st. Apoteker!!(Till o med i mitt lilla iniminicentrum) Tv-reklamen TJATAR om alla möjliga tabletter och salvor mot ALLT!! Är man tablettmissbrukare så är dom här reklamen lika hemska som,matreklamen är för matmissbrukare,alkoholreklam/inslag är för alkoholister!! Man blir LÄTT beroende av värktabletter,man låter inte kroppen läka av sig själv längre,för minsta lilla krämpa tar man nån form av medicin eller salvor.Min mamma som är Hypokondriker....ja,ni kanske fattar vad allt det här med mediciner hit och mediciner dit gör,hon KAN ju inte motstå.Hon VÅGAR inte ha ont,hon vågar inte ha minsta lilla klåda utan att hysteriskt leta efter något som hjälper mot allt!!
Jag är precis tvärtom..jag har fobi mot mediciner,tar inte värktabletter eller salvor mot värk. MEN trots min fobi,så har även JAG svårt att stå emot...säger folk flera gånger orden -BRA FÖR DIG!,så börjar man tro på det?! Har ju börjat med insomningstabletter och Propavan..är REDAN beroende av dessa,efter bara några månaders bruk,det är så jävla skönt och få sova bort från skiten för en som haft sömnstörningar i stort sett hela mitt liv. Har INTE klarat av och börja med antidepressiva medc. än,just för att jag är rädd för att bli beroende även av dessa.Ja,eftersom jag mått dåligt i hela mitt liv och om då en tabletter tar bort det onda inuti,så...ja,svaret är givet. Men skillnaden mellan mig och mamma är att jag VÅGAR och ha ont.Hon hade inte tvekat en sekund på att ta allt som erbjuds+lite till.
BOTAR mediciner verkligen..MÅR vi bättre?? ÄR vi lyckligare??

Beroende av att skada mig själv!!

Finns många narkomaner som byter drogerna mot alkohol och även då FINNS ju missbruksproblemet där fortfarande,men alla tycker att människan är sååå duktig som klarat av och sluta droga!?Alla dessa fd. rökare som ersätter ciggen med mat och blir farligt feta,är fortfarande duktiga då dom klarat av och sluta RÖKA i folks ögon!? Alla feta som klarat av och bli smala och ersätter då maten med shopping,som tär på deras ekonomi...Ja,ÄR man missbrukare/beroende..så ÄR man,oavsett och det är DET man inte får glömma bort,människan EFTER.
Jag har varit sexmissbrukare..eller är det fortfarande,men har ersatt mina "kukar" med ätstörningar..och får höra nu att jag är duktig som sagt NEJ till några stycken "kukar" även fast det INTE har fått mig och må ett dugg bättre inuti,DET är inte lösningen på mina problem,eftersom jag ersätter bara ena beroendet med ett annat! SUGET av att skada mig själv finns där,det är DÄR jag behöver hjälp,för så länge det suget finns,så fortsätter jag.

Köttätande djurrättsaktivist!

Man BEHÖVER inte automatiskt vara en djurplågare,eller oempatisk barbar då man äter kött ibland!!JAG lider lika mycket då jag ser ett djur bli plågat! Det här är precis samma tankegångar som såna som säger att har man inte varit och röstat,så får man inte tycka,tänka eller yttra sig om något som händer!! DAAAH!? Skulle jag TRO att något blev BÄTTRE av att jag röstar,så skulle jag väl göra det,men det GÖR jag inte.Skulle jag TRO att djuren lever i harmoni med oss om jag skulle bli vegan,så skulle jag förstås bli det!!MEN jag kan försöka förändra skiten på andra sätt,prata med folk,få folk att TÄNKA på vad som håller på och ske,inte bara vara nickedockor som följer JOHN!
Jag TROR förresten inte köttbullar växer uppe i träd!
Ni veganer är så enkelspåriga,TÄNK lite längre än till er salladstallrik.OM alla skulle bli vegos,hur skulle det DÅ bli för djuren? Flertalet av djurarter skulle dö ut,kossorna,hönsen,grisarna skulle inte klara sig ute i naturen och ingen skulle ju ta hand om dom.Vill jag leva utan dessa djur?
Många militanta veganer är stolta över sig själva om dom släppt ut minkar...då har dom typ gjort sitt!! Minkar som troligen ändå inte överlever och till vilken HJÄLP!!?? Slit ut minkpälsen ur kärringen som bär den istället!!!!! Ni veganer gör eran "grej",har gjort så i evigheter,hur kommer det sig att INGET har blivit bättre,utan nästan tvärtom?! Ni borde kanske tänka till vad ni kan göra annorlunda??..eller fungerar inte eran hjärna?! Ja,jag blir förbannad!!
Det är inte dom som har SLAKTDJUR,eller gäss,minkar,kalkoner eller lamm som blir illa behandlade som är VÄRST! Utan det är människor,som BLUNDAR och ändå fortsätter och KÖPA varor trots att dom VET vad som händer! Medierna som skriver en hemsk story om tex. lammen som blir skurna i rumpan,men sen glömmer bort händelsen och följer inte upp om det har blivit någon ändring..FORTSÄTTER och påminna giriga människor som inte kan leva utan just stickade tröjor därifrån...gässen som bli plockade levande..det är dom som GLÖMMER och fortsätter och köpa gåsdunssängkläder/jackor  trots VETSKAPEN om detta osv.
Jag tror inte VARENDA mjölkkossa,kyckling osv. BLIR plågad..För min del som inte ÄR vegan,så är det min SKYLDIGHET och se till att köttet,äggen,mjölken kommer ifrån humana förhållanden och inte HAMSTRA. Försöka köpa varor som inte massproduceras,utan att ha koll varifrån allt kommer..köpa närproducerat och då om jag vill ha BRA kött eller mejeriprodukter,så ska jag BETALA mer,för det är värt det!! Dom som förser oss med "bra" kött,mejeriprodukter MÅSTE belönas!! Inte dom som skiter i allt och BARA tänker på pengar!!
Så vi som ÄLSKAR djur...men är skapta som köttätare (enligt mig)..precis som andra rovdjur,men inte har möjlighet och jaga köttet själv länge,det är VI som ska bli medvetna om verkligheten och sluta blunda.Det är OSS ickeveganer,NI måste HOPPA på och förändra! Jag vill även att det borde skrivas mer om dom som HAR bra djurhållning,det finns så många bönder i Sverige som LEVER för sina djur,som sköter om dom VÄL och även DET måste komma fram!! Många har bekanta som har värphöns,köp ägg ifrån dom istället för att gå på ordet -FRIGÅENDE höns inomhus..då vi VET hur lite frigående dom ÄR.Dom är ju där som packade sillar.Vi måste förminska hamstrandet av ALLTING,sluta frossa! Oftast är dom som är rikast VÄRST! Dom om någon kunde ha RÅD och välja! Men då väljer dom istället och göra ALLT fel!! Deras exlussiva mat flygs från fjärran land,deras möbler och kläder dödar vår planet,sakta men säkert.
Så många som har husdjur..som hundar och katter.Har ni tänkt på att även DOM äter kött? Var kommer det köttet ifrån??? Pratade med en vegan som hade en hund och katt och frågade just om detta.Han LJÖG och sa att hans hund var typ vegan..åt endast kött då något djur dog på gården..Eller hur?!Skulle folk sluta med slaktdjur,så skulle troligen även era hundar och katter dö ut,för dom ÄR inte veganer!!
Ni veganer som bor i storstan och inte har  möjlighet och odla era egna grönsaker,har NI koll på varifrån era bönor,groddar och grönsaker kommer ifrån? Fraktas dom långvägar? Besprutas med gifter? Skövlas skog för att det ska bli åker/odlingar? osv.osv.
Vi KAN och vi SKA göra så mycket MER!!

torsdag 29 september 2011

Lite panik..

Trodde mina hjälp-till-sömn-tabletter var slut..men som tur var så hittade jag några..Så nu kan jag sova snart och sluta tänka på den där rischokladkakan och att jag fryser,sover med dubbla duntäcken och har min håriga stora gose-apa som värmer mig.Imogon har jag har en mannisko-apa bredvid mig istället som värmer.Härligt! Det är rogivande med lite lagom manlig snark.
Natti-natti!

Sorglig!!

Om jag ändå ska hetsäta och SPY,varför bryr jag mig om att äta nyttigt? Åt min tonfisksallad på knäckebröd..ja inte sån där liten knäckebrödsskiva,utan hela runda stora runda ni vet,med hål i mitten!
Började med en "normal" bit,men hämtade bara mer...och nu är den uppspydd.Jag var inte ens HUNGRIG!Varför kan jag inte låta bli?? Ska jag börja ta insomningstabletter igen redan kl. 19.00  och sova bort suget och tankarna,är det det enda som får mig och låta bli? Jag sov fan bort nästan hela sommaren!! :-(

Lycklig=fet??

Är så rädd för att jag ska bli fet om jag mår bra.Jag kommer och äta gott utan att spy,vilket jag gjorde redan den här helgen.Jag har ju ingen mättnadkänsla.Det blev nästan pinsamt i lördags då han bjöd på pizza och jag hade LÄTT kunnat få ner hela min+ även hans..men när jag såg att han bara ätit halva sin och sa att han var mätt,så slutade jag tvärt och ljög att -Jag med! Men kunde inte sluta tänka på den sparade pizzabiten som hägrade i kylen.
Därför fick jag panikångest,som ledde till hetsätning och spyande redan på söndagskvällen.SER hur magen sväller som en degklump! Igårkväll åt jag sen middag med Fd.Klassk. och självklart kunde jag inte gå och spy efteråt.Hade tagit min promenad som tur var,så försökte koppla bort fet-tankarna.OM vi nu ska fortsätta och vara tillsammans,så är det ganska tur för mig att han är bortrest och jobbar i veckorna,för då kan jag fortsätta och....banta eller vad det nu är jag gör,eller åtminstonde inte bli fetare.
Kollade på programmet "Extrembantarna" och det ringer en del varningsklockor i huvudet ang. mitt ätande,men intalar mig att oftast dom dagarna jag äter,så äter jag sjukt nyttigt och fortfarande så tillåter jag mig och äta ordentlig frukost varje morgon.
Har visserligen haft yrsel senaste veckorna..igårkväll hade jag svullna anklar..har dålig blodcirkulation..och så lite annat smått och gott.
Nu blir det en rask promenad efter min middag...som jag tyvärr åt för tidigt och VET att jag blir hungrig till kvällen. :-/ Men har tonfisksallad,hoppas den "duger"...Dagarna innan mens är jag så sugen på fet mat!!

Kan jag?!

KAN jag lita på en man? Kan jag lita på kärleken? Vågar jag riskera att bli lämnad igen? Fd.Klasskompisen kom hit igår kväll ...Vi pratade och pratade och han tillfredsställde mig utan att vilja ha nåt tillbaks!! Han är rädd att jag ska stöta bort honom,han är rädd för att han inte duger,han är rädd för att jag inte ska kunna säga nej till "kukar",han är rädd för att jag ska ta mitt liv,han är rädd för att jag ska försvinna i flera dygn utan att höra av mig då han är iväg och jobbar...Jag berättade om hur mitt liv sett ut,med alla "kukarna"...och medans jag berättade så kom jag till instinkt hur många jag TRÄFFAT egentligen dom senaste åren efter jag blev singel för ca. 5år sen.Och fram tills särbon för 5år sen också så hade jag lätt haft nån form av sex med MINST 200st.Helt jävla sjukt,är som värsta rockstjärnan. Nu berättade jag inte om alla,men ändå så fick han reda på lite hur jag levt. Han sa att jag är komplicerad och han frågade om jag VILL förändras,han förstod inte hur jag KUNNAT träffa så många assholes,för det FINNS inte någon som jag träffat,som inte sårat,gjort mig illa,eller utnyttjat mig...någonsin,aldrig,ever!!
Han påminde mig om natten då vi träffades i vintras...hur jag hade kommit ut och mött han i bara en jacka,utan trosor och sen nästan "våldtagit" honom. Min vän C. berättade att det var samma kväll,som jag hade blivit sexuellt utnyttjad av en manlig bekant...Här så har min hjärna ett svart hål,kommer bara ihåg små fregvenser av allt som hände det dygnet och hade ingen som helst minne av att det där hände samma kväll.
Summan av kardemumman är att jag tvivlar på att...............? Ja,vad tvivlar jag på?...Att jag ska kunna bli lycklig och trygg tillsammans med någon.
Men jag ska FÖRSÖKA!! Jag ska FÖRSÖKA förändras....Jag vill...(tror jag)..Om han vill ha mig fortfarande efter allt han vet.

Osynlig rubrik.

Igår var jag på öppenvården ,ett ställe där jag alltid gråter av olika anledningar.
Hon läste ur en bok om "det osynliga barnet" för mig och som alltid då jag känner igen mig,så börjar tårarna och rinna,känslor och tankar man har förträngt i alla dessa kommer upp till ytan.
Om någon har varit OSYNLIG som barn,så är det jag! Fast jag kallades för SNÄLL,eftersom jag ALDRIG grät,skrek,ville ha något och jag klarade mig ensam utan att göra dumheter osv.(Därför kunde jag lämnas i flera dygn redan som 9åring.)
På mitt första jobb,som jag började på som 16åring,var jag ett lätt "offer" för chefs-häxan,hon var väl avundsjuk på mig,då jag var duktig,ung,snäll och söt (kanske). Jag hade håret ner till midjan,medans hennes korta hår började bli grått och strävt..så därför hotade hon nästan varje dag hon gick förbi mig,att klippa av den. (Jag jobbade som gardinsömmerska,så vi hade saxar). Hon och hennes man hade hade 2st. söner och mannen hade alltid längtat efter en dotter och därför så blev jag lite som en dotter för honom,vilket spädde på hennes avudsjuka mot mig. Ja,kort och gott,så mådde jag riktigt dåligt där,men stannade trots det i lite över 3år. Jag ÄR sån nämligen,jag STANNAR på arbeten,med snubbar, hur DÅLIGT jag än mår,hur illa jag än blir behandlad.För jag VET inget annat,så har ju alla varit mot mig,alltid,spelar ingen roll hur snäll JAG är.

onsdag 28 september 2011

ÄNDRAR diagnosnamn!!

Precis som dom har ändrat ordet manodepressiv till bipolär..så finns inte ordet BORDERLINE längre inom psykiatrin,utan det heter ostabil-personlighetsstörning.Så nu vet ni det.
Och det är den enda diagnosen som kan BOTAS tydligen.

Phuu!!

Två saker avklarade den här morgonen.Öppenvården,där hon sa att jag ska sluta med grupp-DBT:n,jag är inte stark nog,sen så läser hon av mig som en öppen bok,så jag nickar mest instämmande åt allt hon säger.
Har inte tänkt på det här att jag faktiskt inte låter män/niskor ta på mig riktigt,kramas ja..men inte smeka eller massera osv. Jag har så mycket och "lära mig" om jag blir ihop med snälla fd.klassk. Först och främst att TA EMOT..förstå att varje gång han smeker lite,så BEHÖVER det inte leda till sex..jag FÅR njuta själv också utan ens ge tillbaks på engång.
Ja,sen den andra saken var att jag var hos GYN. ska sätta in en hormonspiral igen..skönt och få slippa mensen.
Det var så mysigt och få läsa det här imorse!
Pussar o kramar i massor sovgott♥
  • Ja.............dig hjärtat mitt.
  • tisdag 27 september 2011

    Konstig!

    Jag är konstig och på jobbigt konstigt humör.Vet inte hur jag mår eller vad jag känner..är orolig,deppig,trött,irriterad,kelsjuk,stressad...och typ allt på engång,känns som jag ska explodera snart..i en blomdoftande jättediarré eller nåt.
    Fd.klasskompisen..(måste hitta på nåt kortare smekis på honom)..ringde då jag var på min promenad.Efter samtalet kom tankarna förstås. VET att jag är KONSTIG! Är jag tillsammans (dejtar) någon snäll man,så letar och hittar jag massor med fel på honom.Han är för lugn..han är för tråkig..han är för kelig..han är för mjuk..han är för snäll..han har för mycket känslor för mig..osv. Medans då jag dejtar, eller är med någon som INTE är snäll...så gör jag inte så..alla FEL blir RÄTT! Samtidigt som jag hoppas hela tiden att den elaka,ska BLI snäll mot mig,vilket aldrig händer,eftersom dom inte har det i sig,eller för att dom inte har känslor för mig.
    Jag är nog FÖR komplicerad för mitt eget bästa.Blev ni kloka på det här? Inte jag.....:-(

    Mes!

    Kom iväg och handlade.Stötte på en mespropp,jag råkade dejta en gång.Vi var och åt mat och på bio då,pinsamt jobbigt. Iaf. så det första han säger typ efter ett -Hej! -Och du jobbar och står i? Varpå jag svarar-Nej,jag har varit sjukskriven sen i december. Han säger direkt-Men du ser inte sjuk ut?! Fast du kan ju ha ont i ryggen eller nåt?! Jag säger-Jag är psykiskt sjuk! Han säger-Blev det för mycket med allt?!  Och så börjar han berätta om sina bekymmer med sonen osv. Sen frågar han-Är du singel fortfarande?Det skulle vara trevligt och träffas igen.  URK! Tänkte jag bara och ville gå därifrån.Sa att jag inte klarar av och träffa någon för jag vet inte vad jag vill osv. kom med nån dålig ursäkt och gick.Men stötte på han flera ggr. där inne i affären,han såg putt ut.
    Idag SKA jag på min promenad..magen känns som en jäst degklump igen.Middagen bestod av fullkorns-laxpaj och tonfisksallad.Mumsigt!

    Ring,ring!!

    Har ringt några samtal..Det jobbigaste är då man väl vågar ringa,så hamnar man i tel.kö med 20pers. före,eller så råkar man ringa vid fel tidpunkt,som lunch tex.
    Men fixade tid till Gyn. iaf. dags och skaffa preventivmedel,både för bebisskydd och för att förminska blödningen.Fick en avbokad tid,tidigt imorgon bitti,krockar lite med öppenvårdsbesöket,men jag tog den ändå. Lät på namnet som att jag ska till en utländsk manlig gyn. (don´t like). :-(
    Nu har jag laddat och speglat mig hela förmiddagen för att komma iväg och handla lite,idag MÅSTE jag ut på promenaden också,så jag kan äta nåt.
    Funderar på vad jag ska äta för diet...kanske testar barnmatsdieten? Eller ska jag äta sallader? Havregrynsgröt? Musli? Måste nog vara något varmt..annars försvinner inte suget,kall mat känns mer som mellanmål inte middag.
    Nu dök orosklumpen upp i magen igen..och jag vet inte varför.Mycket som ska hända bara..snart arbetsträning,ska jag klara av ett förhållande,räkningar ska betalas,har ansökt om ett lån för att samla ihop alla kontokortsskulder mm. ,bilen måste på service mm.
    Allting förstoras upp i min hjärna,väntar på smällen hela tiden,att NÅT ska hända som drar ner mig i mörkret igen.

    Ny dag..

    börjar med sexTJAT! Han skriver bla. - :Behöver knulla och har inte slickat fitta på länge. Är såå sugen.
    skulle vilja ha en snabbis. En avsugning i bilen eller ett hårt knull i hallen som kanske fortsätter in i sovrummet...men du förstår hur jag menar, bara ren kåtma, njuta till 100%.faan blev galet sugen nu ju...fick en bild i huvudet. Min förhoppning har varit att det någonstans skulle kunna få dig att må bättre både för stunden och efteråt. Just för att det dels är så bra sex och att det inte finns några andra krav...bara njutning
    GÄSP! Jag har knappt öppnat ögonen än. :-/

    måndag 26 september 2011

    Skiter i allt...

    Orkar inte gå på min promenad,orkar inte åka och handla..ska lägga mig snart och försöka ta nya tag imorgon.Samtidigt så får man ju ångest,då man inte klarar av och komma iväg,tur att man har sömntabletter.

    Kaotisk hetsätning.

    Man hetsäter av olika anledningar.Ibland gråter man då man vräker i sig,gråter när man spyr och gråter efteråt.Ibland är man förbannad,äter fort,man tuggar knappt maten och spyr sen aggressivt och börjar tänka på nästa hetsmat..dom dagarna spyr och äter man flera gånger.
    Nu är min hetsätning en blandning av allt,ÄLSKAR och äta,njuter..mår BRA av att spy,men är SJUKT förvirrad om VARFÖR jag gör det nu..Jag BORDE ju må bra..inget ont har hänt.Min ekonomi är bra,kontakpersonen på öppenvården är bra,jag har fått mysa och ha det bra hela helgen med fd.klasskompisen. Jag tror jag orkar ta mig ut på min promenad..osv.
    Men kan inte låta bli och hetsäta OCH spy!!

    Hur får jag bort "henne"??

    Hur får jag bort den där självdestruktiva,negativa jag ur mig? Hon som tänker och analyserar sönder allting.Hon som inte tillåter mig och ta emot,hjälp,känslor..trygghet.
    Jag tänker ju redan tankar om att jag ska avsluta det här,innan det går för långt och jag blir lämnad och sårad.Han fd Klasskompis har ju kvar sitt "ex" fortfarande,hon bor i deras gemensamma hus,dom har en massa hundar mm. tillsammans,dom HAR grälat förut,men fortsatt och vara ihop . Ska JAG göra det enkelt för honom och övertyga han om att HON är bättre för honom,att han inte ska lämna allt,för det kommer inte och funka med mig säkert ändå?!
    Jag är för komplicerad..och jag märker att han inte litar på mig riktigt,han tror att jag ska träffa och suga av "kukar",medans han är och jobbar.
    Kommer jag och klara av och leva med en lugn och snäll snubbe,utan att tycka att det är tråkigt,då man inte behöver och tassa på tå,vänta på en "explosion"? Kommer jag och utnyttja hans snällhet? Kommer jag och "kolla" hur mycket han står ut med innan han får nog?
    Jag har varnat han lite att jag troligen kommer och försvinna,eller knuffa bort honom,speciellt i början. Han svarade med att han kommer och komma hit ändå...och inte tillåter mig jaga bort honom först vi har gett oss en chans.
    Har hamnat i en hetsätningsperiod..måste..."plåga" bort lite feelings på nåt sätt.
    Hade varit så enkelt och förstöra allt genom att träffa HD-mannen eller en gift tjat-"kuk".

    Ingen lust!

    Hade ingen lust och gå upp idag.Var orolig för att fk. inte skrivit på sidan än i helgen om min utbetalning,så jag trodde att nu kommer inte dom pengarna av nån anledning.Eller han (fk snubben) kanske försökt ringa och jag svarar sällan på hemtelefonen,för det till 99% är telefonförsäljare och skit.Men gick upp nu tillslut och kollade igen på deras sida och imorgon kommer pengarna,så jag kan pusta ut.

    Drömde en jäkla massa skumma drömmar nu imorse,eftersom sömnen blir hackig efter det att tabletterna slutat verka,så kommer jag ihåg drömmarna då jag vaknar mitt i. Min storebrorsa är ofta med i min drömmar nuförtiden,även den här morgonen..han började bla. prata till mig som att ingenting skulle ha hänt mellan oss.Jag ville inte prata med honom först,men sen började vi vara som förut. Jag såg en häst falla ur ett träd och andra hästar som klättrade uppe bland trädgrenarna och en massa andra sjukt skumma saker,som bara jag kan se i min drömvärld.
    Den här fd. klasskompisen har ju kännt mig och min storebrorsa hela skoltiden fram tills nionde klass.Han berättade att vi hånglat flera gånger och att han var OFTA hemma hos oss,inte alltid för min skull utan han var ju bra  kompis med storebrorsan också.Jag hade däremot min "tuffa" boyfriend,sen 14års åldern och ingen av dom här snälla killarna hade nån chans på mig.Jag var i tuffa killens makt.
    Och sen är det irriterande nu för där har jag ett utav mina svarta hål..kommer knappt ihåg någonting från den här tiden.
    Några utav "kukarna" skriver och jag vet inte vad jag ska svara till dom om allt det här.Har ju svårt att säga nej och "göra slut".

    söndag 25 september 2011

    Pizza-stund!

    Det var en känslosam pizza stund..ville inte sluta spy,höll på och spy ut inälvorna kändes det som.Är jag TOM nu?? Ville spy ut tankarna och inte tarmarna! Skakar som en med Parkinson..
    Han min fd. klasskompis..Har skrivit en vacker text på sin fb. sida: Varje kvinna förtjänar en man som kallar henne för älskling, kysser henne som han menar det, håller henne hårt som om han aldrig vill släppa taget, inte fuskar, som torkar tårarna när hon gråter, inte gör henne svartsjuk på andra kvinnor och istället gör andra kvinnor avundsjuka på henne, inte är rädd för att låta sina vänner veta hur han verkligen känner för henne och låter henne veta hur mycket han verkligen älskar henne.
    Låter som en saga,alltför bra för att vara sann!

    Spy ut känslor!!

    Känner för att äta resterna av pizzan..och SPY..det är så jag hanterar känslor som blir för mycket.

    Love and happiness?

    Nu har fd.klasskompisen åkt,vi avslutade helgen med sköööön sex.Vi har "vaniljsex",inte riktigt vad jag är van vid heller,brukar inte ens tåla att någon smeker mig.Allting med honom är så ovant,är förvirrad i känslorna och tankarna.Han har övertygat mig om att han älskar mig..bryr sig om mig.Han är rädd för att jag ska ta mitt liv eller göra nåt annat dumt,tex. träffa någon utav "kukarna". Vågar jag ha framtidsdrömmar?KAN jag må bra,eller tillåta mig och mig och må bra?! Har till o med ätit ordentligt utan att spy,eller ens haft tankar på att spy.Ska jag bli FET direkt när jag mår bättre? Nu blir det hårdbantning under veckan då han är borta och jobbar. Ja,många frågetecken i mitt huvud som vanligt. Går det för fort? Han har ju haft känslor för mig sen skoltiden (påstår han),men jag har inte haft honom i tankarna direkt.Han börjar redan diskutera OM..om det blir vi..om vi flyttar ihop..om.....

    Ensam i natten..

    Klasskompisen slocknade efter utlösning.jag sitter här och dricker ensam..tänker en massa tankar..hör låten *you are beautiful* i bakgrunden...Han, klasskompisen har redan bestämt att han ska komma hit nästa helg,han ska inte ge sig om jag försöker stöta bort honom.Själv så letar jag efter en massa "fel" redan,tänker på "kukarna" i mitt liv,som helt plötsligt är underbara.Jag klarar inte av ett kärleksfullt förhållande..eller??