lördag 2 mars 2013

Ex.kontakt..

4st av mina "ex",har hört av sig helt plötsligt...
Jag är bara trött o ointresserad av att träffas eller ens hålla kontakten...förutom med "Måbramänniskan"..även fast jag inte svarade då han ringde inatt heller.
Har haft en hetsätningskväll..vräkt i mig mängder av skit.Tänkte först att jag skulle äta o inte bry mig om att spy,man blir väl inte TJOCK på en kväll..Men sen så åt jag så mycket att jag blev illamående ändå o spydde.

Tråkig nucka..

All min ork går åt arbetet,alla mina pengar går åt räkningarna.Träffar ingen..har ingen sex eller dricker alkohol.
Är kluven inför läkarbesöket på onsdag.Ska jag avboka tiden,för har inte råd o gå egentligen.Samtidigt som jag funderar på att jag vill utredas för Bipolaritet..och ändå inte.OM jag nu har det,så har jag ju ändå levt med det..och trots att det är sjukt kämpigt,så klarar jag av att "leva".Gillar ju inte att äta piller ändå,som ev. skulle kunna stabilicera mig.Jag står ju ut med mörkret stundvis,bara för att jag vet att det kommer en period nångång då jag mår BÄST.Som att få en gratisdrog...man blir euforisk,pigg (speedad) och effektiv.
Slutade med Flouxetinet igen..bara för att....
Fick besked om fortsatt anställning där jag prakriserar,men har ju pratik fram till 12/5 och får då knappt några pengar (ersättning) alls..trots att jag gör samma jobb som dom flesta o jobbar full tid. :-(
10.500kr/ef.skatt är typ fikapengar för någon annan..Men vet att det finns folk som har det sämre också.

söndag 24 februari 2013

Bättre men inte bra..

Kan inte koppla av jobbet..drömmer o tänker på jobb hela tiden.
Fick hetsätnings/spy-återfall också.Hade ett paket Brago kex,som jag vräkte i mig.Man blir så tragisk i sitt ätande när man märker att man inte kan sluta..man ökar takten o verkligen VRÄKER i sig,då har man redan bestämt att det ska ut.Det svåra är att inte upprepa allt.Man tänker lätt att den här dagen är redan misslyckad...man är SJÄLV svag o misslyckad då man inte kunnat stå emot.
Har inte pratat med en endaste människa sen i fredags em.,tror det är 3:je helgen i rad i tystnad o ensamhet.
Igår var jag trött o apatisk,låg mest i sängen.
Idag har jag åtminstone varit ute på en promenad och även i tvättstugan.