lördag 17 december 2011

Däckad

Offrade mina sista sömntabletter inatt. Och blir så förvånad hur dom verkar nu när jag slutat ta dom varje natt. Jag somnar nästan inom 15min och sover TUNGT i drygt 11-12timmar..helt borta. Förra gången hörde jag ju inte ens mobilen trots att den ringde en meter ifrån mitt höra.
Idag ska jag till vännen och se på skräckfilmer och dricka lite gott.Bla hotshots. :0) Slurp!
Nej,nu måste jag komma igång här,så jag kommer iväg rimlig tid.Tider är något jag är värdelös på att hålla,klockan går för fort dom dagarna jag ska göra nåt.

fredag 16 december 2011

Jobbig vecka

Men jag känner mig lite nöjd att jag klarade av mötena.Idag träffade jag 3st.pers. på arbetsförmedlingen,vi pratade om min framtid..som börjar nästa år.Nu är jag "ledig" fram till den 10/1.Hoppas jag kan slappna av mentalt tills dess.
Fick höra idag att jag var SPÄD..första gången någon använt det ordet om mig. Jag berättade för arbetspsykologen om att hennes ord förra veckan förvärrade mina ätstörningar. (Om att jag ser ut och få i mig näring) Hon blev helt chockad av det och sa- Men NEJ..Jag trodde inte du kände dig fet,bara att du straffade dig med mat.Jag tycker du har perfekt kropp,späd,kvinnlig men inte FÖR smal.
Och på första mötet tänkte dom också på mina yrkesval.. att hur skulle jag orka/har orkat med tex. tunga lyft,då jag är så liten och späd. Jag är stark som en karl faktiskt. Fick beröm för att jag hade pratat så mycket under startmötena också. Hon sa att -Du var den enda som pratade nästan i den tysta gruppen. :)
Så jag har lite framtidshopp ändå,jag kanske blir arbetande,fungerande människa igen.

torsdag 15 december 2011

Störning

Även den här bra dagen slutade med hetsätning och spyande.
"Objektet" har nästan slutat skriva helt,han är knappt ens inloggad på vårat mötesställe.
"Sötkuken" är i Thailand nu,men han vill känna mina sköna läppar runt sin kuk direkt när han kommer hem,vilket blir först nästa vecka.
"Måbramänniskan" kom ju med vänförfrågan på fb. men har har inte skrivit ett ord till mig. :(
Det är dom 3 som spökar i min hjärna nuförtiden.

onsdag 14 december 2011

Pigg o glad,sugen på choklad..

Sov 3timmar till efter mina 12timmar..sen blev jag pigg och speedad,löste ett problem också som jag inte orkat ta itu med riktigt..skönt,en tung sten föll från axlarna. Var även ute på min promenad OCH har rott med roddmaskinen. Länge sen jag mådde så här bra.
Imorgon är det gruppmöte på af. igen. Kom och tänka på idag att JAG har faktiskt pratat och frågat mest under dom där mötena,konstigt nog. Fick medhåll för det jag sa från flera utav deltagarna och fick dom till o med och skratta.
På lördag ska jag ha skräckfilmsafton med min vän C. och vi ska dricka och äta lite gott.bla. HOTSHOT! Slurp! Hoppas jag känner mig okej den kvällen,vill inte börja lipa igen.

Trött på att vara trött..

Offrade en utav mina insomningstabletter igårkväll+2st. Propavan,var så trött på att vara trött. Direkt när jag kände att dom började verka,tankarna i huvudet blev till slowmotion,så log jag nästan. Sen har jag sovit så tungt att jag inte har hört mobilen ringa igårkväll ens..DET tycker jag är lite jobbigt,vaknar ju väldigt lätt annars.Hur skulle det bli om det började brinna eller händer nåt annat? Hmm?
Nu är jag sjukt trött fortfarande efter 12timmars sömn. GÄSP!

måndag 12 december 2011

Rödögd!

Jag ser ut som jag hade gråtit en vecka,ögonen är svullna och röda. Sov kanske 2timmar imorse (inatt),vaknade även en timme innan väckning och kunde inte somna om. Skulle till arbetsförmedlingens startgrupp.Jag tog mig igenom mötet iaf. Känner mig stressad nu över att hitta nåt ställe jag kan börja arbetsträna på.Funderar på nån lager,men VART?

söndag 11 december 2011

Mår skit!!

Är skakig,orolig,rastlös...VILL INTE! Skulle byta min tv,bredband och telefoni från Com Hem till Telia,men det gick åt helvete,ingenting funkade,så får väl göra ett nytt försök imorgon,då man ev. får tag på support.
Tror inte jag fått alla koder jag ska ha heller. :o/
Är så rädd för att bredbandet ska försvinna,hur överlever jag det?! Mitt LIV finns ju här i datorn.Får ont i magen bara av tanken.
Imorgon ska jag på startgrupp på arbetsförmedlingen.Känns som jag håller på exploderar snart,går sönder helt.
Har knappt sovit på en vecka heller och inte ätit.Igår åt jag en burk vita bönor och idag en knäckemacka,kaffe och lite musli.
Fast äntligen börjar min mjuka degmage bli platt! Brukar känna på den..är ganska nöjd,det var några år sen jag var så här smal.

Ex.6

Jag låg och tänkte på alla snubbar jag träffat i mitt liv.Hur många det är,jag har aldrig kunnat umgås med snubbar utan att dom försöker nåt.Min morbror,mina kusiner,min morsas manliga vänner,farsans fyllepolare,bästa vännens pojkvän har våldtagit mig, alla var på mig när jag var ung och även som vuxen.
Jag har ganska många som är "besatta" av mig.Även såna som jag träffat för 10-20år sen,tjatar fortfarande och vill träffas.
Men ingen har någonsin gjort mig lycklig,jag har aldrig varit kär i någon av dom.Jag har varit riktigt tokförälskad i 3st. killar. Min första "kärlek" då,tuffa killen som alla ville ha,som försörjde sig på stölder,han som släpade sin nya brud till MIN lägenhet en natt och ville att vi skulle bo där alla 3 tills JAG hittat en ny lägenhet.
Efter honom blev jag kär i en annan brottsling,som var på rymmen från fängelset.Vi hade en helt underbar sommar,han var underbar..sen såg jag honom inne i stan med hans ex. dom hade blivit ihop igen,det var sista gången jag såg eller hörde nåt ifrån han.
Och sen fick jag känslor för "måbramänniskan" och han dumpade mig också på ett ganska kyligt sätt,med ett sms om att han träffat någon och dom stal varandras hjärtan.