lördag 5 januari 2013

Borde ringa...

söka hjälp,prata med någon för jag faller i apatin igen,med svarta tankar.
Jag kom ut lite igår,men allt gick åt helvete o jag rusade hem o tog en näve med tabletter o somnade o sov bort hela resten av dagen. Sen var jag uppe nån timme o tog nya sleepisar o hade SJUKA drömmar.
Jag dog i drömmen,av en explosion..jag födde möss/råttor..dom pluppade upp som ägg med svansen före.Drog ut dom som en tampong och fick mer o mer panik för varje gång..blev skjutsad till VC och där gapskrattade alla åt mig o trodde jag hittat på allt.Födde upp en hårig mus framför dom,berättade att dom växte i mig,den första var jätteliten o naken o den här sista fullvuxen.Dom skrattade bara ännu mer o trodde jag stoppat in den sista musen.
Drömde även om en massa äckligakryp..
Måste vara Propavanet som gör det,för så blir varje gång jag tagit dom,hade bestämt att inte ta dom nån mer,men gjorde det i ilska igår.
Vill säga till HD-mannen att jag inte klarar av o träffa han nån mer.Att han väntar o tjatar,sätter ett press på mig..och då låser jag mig..våra träffar blir ett till MÅSTE liksom. Och sen vet jag inte om jag vill ha sex igen utan känslor..utan att få något mer än några minuters njutning...Men jag har så svårt att säga NEJ..speciellt när jag vet att han blir sur/less på mig.
Den här meningen gav mig en konstig rofylld känsla - "Lev varje dag som om det vore den sista - då kan du varje morgon tänka; Bara en dag till sen är det över."

fredag 4 januari 2013

Myndighetsgamar pickar på mig!

Jag ORKAR ingenting..vill bara sova o skita i ALLT,men alla MÅSTEN trycker på om man vill få pengar nånstans ifrån o inte bli uteliggare.Man känner sig lite som döende och alla myndigheter är gamar som bara väntar...väntar o pickar på mig då o då för att jag ska ge upp.
Nu har jag ordnat ekonomin igen för den här månaden,men det är ett evigt kämpande,speciellt om man är sjukskriven eller arbetslös.Och så faller man medans man är i ekonomisk/psykisk kris,men det är då man MÅSTE orka som mest,man får ingen som helst pardon-hjälp.
Tänkte söka socialbidrag förra månaden,men fick en lista på alla intyg,kvitton mm. som jag skulle behöva skicka in innan jag ens fick en tid till dom...och jag gav upp redan då jag såg listan på dessa 13 olika punkter.Papper o kontoöversikt 3månader tillbaka.Hade blivit en hel bok...no chans!
Idag MÅSTE jag till Af. och visa upp mitt truckkurt,så dom lägger in det i registret..det räcker nämligen inte att man SÄGER att man fixat det...vi arbetslösa är lögnare o jordens avskum som man inte kan lita på,vi  BARA ljuger och vill få all bidrag "gratis"...och no,no det går inte,tänker farbror myndighet..som numera är min förmyndare!(Eller har varit det i över 3års tid.).
Jag är 45år..men känner mig som 16 igen..väntar bara på att någon ska -Lilla gumma..mig.

När börjar datorvärlden äntligen ta över pappersbyrokratin??

HELT idiotiskt..Jag har kontakt med min A-kassa genom nätet..dit jag ska bla skicka frågor och fylla i mina kassakort.Deras kassakort o kassakortregler är ganska otydliga o enkla att misstolka. Okej,jag gör som jag tror det vara,efter några förfrågningar...men skitsamma hur rätt man FÖRSÖKER,så dimper det där förbannade kuverten ner..med fler INTYG som ska skickas till dom.Och det kommer alltid tidigast 2veckor efter A-kassan egentligen redan vet att - Ett sånt intyg ska hon skicka. Dom bara förstör ens liv,hur mycket orkar jag koncentrera mig på att söka jobb,då jag inte ens vet hur jag överlever månaden..när blir man vräkt,får betalningsanmärkningar osv. ?? Är det DET dom vill? Jag har betalat till a-kassan i över 20års tid..sen när man behöver få tillbaks lite,så försöker dom HELA tiden hitta på saker,så pengarna åtminstone får månaders fördröjning.
Samma skit var det med fk. och sjukvården..papper skickades tillbaka..FEL,FEL,FEL..dom FATTAR inte att dom leker med människors liv.När man är sjuk så orkar man ännu mindre..och jag VILL orka nu,vill inte hamna i mentalvården...som en självmordsbenägen patient.

onsdag 2 januari 2013

Sleepisar! :-)

Hämtade ut nya sleepisar ikväll..tycker helt plötsligt det är bra med alla dessa nya medicinställen,eftersom dom då inte har nån koll.Hade jag gått till vanliga Apoteket,så hade jag inte fått ut dom än.
Mår blähää..orolig,känner mig FET..(har fastat idag)..orkar inte tänka framåt,känner mig pressad o stressad av framtiden.
A-kassan "strular" igen efter min truckutbildning,det ska skickas papper hit o dit och det dröjer ALLTID minst 2veckor innan JAG får papper om att dom behöver papper o intyg av mig. ORKAR INTE! Kan ju inte ta hur många lån som helst,för att få det o gå runt. :-(
Jag hann glädjas en vecka typ,för att A-kassan äntligen kom igång o jag fick första dryga 11000tusen därifrån. JIHOO..kände mig RIK!
HD-mannen är kåt o väntar o tjatar på mig.Var sjukt nära o messa han-Hejdå + några andra väl valda ord vid årsskiftet. Trodde inte han messat mig nåt,men det visade att det varit strul med min mob. Ikväll pep luren flera ggr. med gamla sms som pluppade upp.
Kan inte jag bara få må bra?? Hade ju tänkt att 2013 blir MITT år,glädjeåret med mitt turtal.
Men slapp psyket det här nyåret iaf. trots jobbiga tankar lite då o då. Tror det var mycket för jag slapp vara själv.Annars vet man inte om jag orkat satsa på ännu ett år alive.
Nä..nu ger jag snart upp för ikväll..sleepis komsi,komsi..fast först mitt favorit te med kokoscream till som får avsluta den här fastedagen.