lördag 15 september 2012

Jag är såååå...blä!

Jag är så trött på mig själv o på mitt liv! Varför kan jag inte ändra mig då? Bli någon annan (slags människa)?! Ta mig i KRAGEN! Klippa mig ,skaffa mig ett jobb? Skärpa mig? Älska mig själv,så någon annan annan kan älska mig också! Har "du" tagit dig ur en depression/dåligt mående,så borde ju även JAG klara av det?! Min framtid är ett oskrivet blad o endast jag bestämmer hur det ska bli?! Var positiv!  Jag har ett val,leva eller dö! Tänk på mina närmaste,som måste stå ut med mig.(Finns inte så många ifs.) OSV.

Varför sitter jag här o stinker av svett med skitigt hår?! Dricker rödvin o äter choklad,som ändå ger mig ångest,eftersom jag inte kom iväg på en promenad idag,trots det vackra vädret.Var på väg,men batterierna tog slut o jag la mig på sängen sängen istället o låg där i 4timmar o försökte sova.
Jag försökte med lite ljusterapi o solade en stund ute på balkongen.Men....:-/
Jag spelar wf. med några som HAR ett liv,så dom lägger ord väldigt sällan.
Jag läser fb. och där händer inget mer än att folk skriver om sina planer för kvällen,eller det dom har planerat längre fram. Inte en endaste människa skriver att dom är ensamma,patetiska o har inget liv,inga vänner,inga intressen,som jag!
Undrar om jag borde skruva åt mina skruvar,som är lösa?! Äh! orkar inte just nu.

Brorsans sötsvenssonkille-bästa kompis sms:de då jag låg i sängen,han hade velat fika med mig,då han ändå ska hitåt. Svarade inte ens.
"Måbramänniskan" skrev-
sorry att ja inte har svarat ...har helt enkelt inte orkat...Bara så satans trött på allt,,,
Sen har han inte skrivit nåt mer................

fredag 14 september 2012

Spyboll

En "sån" kväll igen..vräker i mig o spyr.Är uttråkad o känner mig så jävla ensam. När jag spydde nyss så hände nåt som inte hänt förut...jag spydde ut en stor spyboll,större än tennisboll,men något mindre än en handboll. Försöker spy försiktigt ikväll,inte så att det känns som att ögonen ska pluppa ut,för vill inte se så hemsk ut sen igen.
Hmm? Intressant blogginlägg...gäsp,lika tråkig o sorglig som jag är ikväll!

torsdag 13 september 2012

Ont i själen

Jag har så ont inuti..sår som inte vill läka,minnen som inte vill försvinna. Hade personerna som gjort mig illa,avlidit,hade det varit lättare,men dom lever som om jag inte fanns/har funnits.

onsdag 12 september 2012

Vidrig dröm

Jag sov ett par timmar på dagen o vaknade till en vidrig dröm.: Min brorsa antastade mig..han låg på mig och krängde sig närmare o närmare,jag kände hans stånd o så försökte han ta på mitt bröst. (Vi hade kläder på oss)...jag hann säga -Aldrig! -till honom och knuffa undan han,innan jag vaknade...bra det iaf. Hade mått sämre annars. Har haft fler jobbiga drömmar,en del är så verkliga att det tar ett tag då jag vaknar innan jag kan pusta ut,efter jag förstått att det bara var en dröm.

Livet sover med mig....

Jag är fruktansvärt trött.Har läst här på nätet att vi är fler som är det.Kroppen känns som bly...TUNG..ögonlocken är tunga,känns som man somna sittandes.Nu kan jag till o med sova utan sleepisar,vilket är bra eftersom dom är slut.Men sovandet gör att jag får mer ångest över att jag inte orkar med allt jag borde.har inte varit o handlat,varit på jobbet - livet sover med mig.

tisdag 11 september 2012

TV-licensen?!

Hur ofta tror ni att pejlare åker runt bland dom rikas villor/herrgårdar o pejlar?? Kollas dom rika upp ens? Dom som har råd o betala böterna som dom ev. minimalt riskerar o få för obetald tv-avgift?!!!
Kolla alla politiker...kungen?-och hans barn mm. Eller slipper dom? Garanterat att dom har fler än en tv-apparat. + alla som betalar för ett tv-utbud borde ju automatiskt kollas upp,så innan man skickar modem o grejer o till dom,så ska det kollas upp att dom betalar tv-avgiften?? Själv så har jag alltid betalat för mig...trots att det känns i plånboken,det sjuka är ju nuförtiden att man betalar den+ alla kabelutbud,modem mm. :-(( Hoppas verkligen dom ändrar det där snart....BUMS!

Ung/gammal...samma skit!

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/barn-och-unga/sex-som-ett-rop-pa-hjalp_7483396.svd

Förstår att det här inlägget är på en sida som kanske SKA handla om unga?! Men dom borde ändå ha skrivit att det här skadebeteendet är lika svår o bli av med som vilket självskadebeteende som helst. Jag har levt med det i hela mitt liv och är 40+ nu och fortfarande finns beteendet i mig. Så länge jag mår dåligt,så länge jag hatar mig själv o min kropp o allt jag står för,kommer jag och straffa mig själv på olika sätt.
Jag som äldre med Borderline,har format min hjärna,mitt liv och den kända frasen -Det är svårt att lära en gammal hund att sitta...stämmer verkligen på mig. Det finns knappt några DBT-grupper för oss äldre,terapister är ofta jämngamla eller yngre än mig så dom har svårare att bli en auktoritär inför mig,jag har ju oftast upplevt så mycket mer...VET så mycket mer o då är det inte lätt för någon att tala om för mig -Du borde../ du borde inte....och peka med pekfingret.
Sen en annan sak..jag är EXPERT på att dölja mitt mående,mina beteenden.Det är först nu ,snart 2år tillbaka i tiden som jag kom ur min svarta,mörka garderob som svag o psyksjuk med självmordstankar. Många tror fortfarande inte på allt..dom tror det var en lätt depression,jag gick in i väggen osv. Jag som alltid varit den starka,rättframma,ärliga bruden som skiter i vad andra tycker o tänker om mig.(när det egentligen är helt tvärtom)
Dom har inte sett mig,när jag går med tunga steg till jobbet,fasar för ännu en dag då jag måste visa mig o umgås med andra arbetskompisar..där jag har ständig prestationsångest och aldrig duger...
Alla mina "kukar",skulle aldrig tänka att jag inte varit med på allt jag gjort eller det dom gjort. Skulle man fråga tex. 4dyngsknullet hur han skulle sett på dom 4dygnen då han våldtog mig 20ggr. (han räknade hur många ggr. det gick för han)...skulle han bara säga att han -haft sex med en villig kåt tjej.
Alla kukarna jag sugit av...tror jag gjort det för att jag ÄLSKAR o suga kuk. Dom har inte sett mig efteråt,hur tom jag kännt mig,då dom inte ens rört mig,utan bara tänkt på sin egen njutning..tryckt sin balle in i min mun o inte ens betalat efteråt,alltså har jag kännt mig BILLIGARE än en luder!!

måndag 10 september 2012

Ful o svag

Kom inte iväg till arbetsträningen idag.Har knappt sovit,sleepisarna är slut o då maler min hjärna på,vill inte sova.Ser fortfarande grotesk ut..(en till anledning till varför jag inte klarade av o åka till jobbet.)
Skulle behöva ringa några samtal,men en sån här dag,blir det jobbigt.
Jag har spelat wf. och SongPop...och ska sluta med det nu,för jag är inte som dom flesta människorna,som kan ta en förlust med ro o gå vidare.Speciellt om spelet är baserat på kunskap,så mår jag dåligt efter en förlust,jag får en klump i magen o känner mig värdelös,kan INTE släppa det på länge. Kan vara därför jag aldrig haft någon direkt hobby..intressen eller hållit på med sport,för jag vill vara BÄST på engång. Ha,ha..kan tänka mig hur jag varit om jag hållit på med någon sport... http://sv.wikipedia.org/wiki/John_McEnroe x 10...hade ju helt klart blivit känd för min temperament och min barnslighet.
Samtidigt gillar jag ord o kunskapsspel..bra träning för hjärnan..men just nu när jag mår så här,så är det bäst att jag låter bli.

söndag 9 september 2012

Christina Perri- The lonely lyrics


Tårarna rinner idag...spegelbilden är grotesk,kan inte ens åka iväg o handla.

Grrr..snyft...gäsp

Ingen vidare bra dag idag. Ser fördjävlig ut,ögonen är svullna efter gårdagens spyande+ att jag vaknade redan 07.00 imorse. Försöker orka städa o tvätta.Tog till o med en Fluoxetin för att försöka stabilisera måendet. Spelar spel o blir FÖRBANNAD då jag loosar. (PMS) Är deppig o trött,känner mig förkyld o frussen. Ute är det kallt o höstigt...gillar inte hösten,allting DÖR,så även jag. Ja,ja...nu ska man skriva att det är mysigt med mörka höst kvällar,då man kan tända ljus och höstfärgerna är varma o vackra. Så SKA man tycka,bara för att alla tycker så.........?!Vissa dagar kanske även jag tycker så,som när jag tog bilden på det här trädet.Har ett kluvet tyckande om träd...både älskar träd,men är även lite rädd för dom.Mörka skogar är läskigt.