lördag 5 maj 2012

Kriminella pojkvänner...

Det gick ett program härom dagen om kvinnor som sökte sig till kriminella män.
Jag har varit lite likadan..inte att jag skulle skrivit till någon fånge,men drogs till dom när dom var ute i det fria och fortsatte och vara med dom då dom satt inne.
Min allra första kärlek,som jag var ihop med i 6års tid..var kriminell.Det började med cross-stölder,sen inbrott i bilar,stöld av fälgar och efter några år så började han spränga kassaskåp mm.
Jag var med på några cross-stölder,fick bära dom tunga verktygen...och sen åkte jag förstås med då på crossen. Men sen började han ta "affe" för att hålla sig vaken under sina nattliga stöldturer och hela han blev förvandlad,han hittade och blev ihop med en pundartjej sen också.
Min andra kriminella förälskelse var en kille jag träffade på ett disco..vi hade så vild sex första natten att sängen gick sönder. Jag visste inte då att han hade rymt från fängelset eller att han tagit ganska tunga droger förr. Han var bara wow! Och vi hade sån kemi. Sen en kväll så plingade polisen på hemma hos mig..han killen gömde sig under min säng..polisen rusade in med dragna vapen och hittade och tog med sig honom.
Den här killen skrev en massa kärleksbrev till mig under tiden han satt inne,fantasier om framtiden osv. Jag levde ett ganska normalt liv under tiden,tänkte inte att vi var ihop liksom,inte då han satt inne,men sen kanske när han muckat. Så rymde han igen! En dag så stod han bara där...och vi åkte på en bilsemester,med stulna bilar och stulna pengar.Pengarna visste jag inte alls var dom kom ifrån,men han hade en bunt..ok iaf. så söp vi,åkte runt i Sverige,hyrde stugor på campingplatser mm. Efter det så gick han självmant och satt av resten av tiden. När han muckade sen tillslut,så såg jag honom med hans ex. och vi hördes aldrig av igen,jag hörde bara att han blivit ihop med henne igen och dom drogade och levde det liv han gjort tidigare med henne.
Sen min tredje snubbe..en finne,träffade jag också på ett uteställe.Han flyttade in hos mig efter drygt en vecka bara..och så kom det fram att även han skulle sitta inne i 4månader för misshandel. Jag borde ha reagerat då jag hörde ordet MISSHANDEL..men dum som jag var så trodde jag på han då han sa att han slagit en kille som våldtagit någon kompis flickvän..eller nåt sånt.Även han skrev en tjock bunt med kärleksbrev till mig under tiden han satt inne och honom var jag ihop med under den tiden och hälsade på han på fängelset. MEN det visade sig  sen att den här snubben VAR en misshandlare och han misshandlade mig i 3års tid. Men han var ALDRIG ond då han var nykter,bara när han drack,vilket sen blev oftare och oftare och han blev ondare och ondare...och sjukligt svartsjuk. En kväll tog han anabola och öl..och använde mig som en boxningssäck...Ja,det är en lång story..som jag egentligen inte vill tänka på,för jag vill tänka att jag är en stark kvinna,som egentligen skulle lämnat en sån man efter första strypgreppet...men nope...jag ÄR sorgligast.

Gamla läkare

Min nuvarande läkare är runt 70bast.Då han fick sitt läkarleg. så fanns inte alla dessa diagnoser,man hade väl bara dom 2st. av vanligaste,Schizo och manodep. det fanns inte heller alla dessa djävla mediciner i triljoner man ger för allt,minsta lilla "fel" som ska/kan botas,eller försöks och botas/mildras med hjälp av tabletter.
Min förra läkare var i samma ålder som den här nya,han pensionerade sig äntligen i vintras,vilket troligen den här nya kommer o göra snart också..vad är det för vits ens för dom att uppgradera sig om allt,dom får ju sin lön ändå?! (Märker att jag formulerar meningarna helt konstigt igen,men orkar inte ändra,hoppas ni fattar ändå?)

Medicinlådan

Min medicinlåda är lika stökig som min hjärna. Tog inga sömntabletter inatt och har sovit därefter..Somnade först imorse då det började bli ljust och vaknade varenda gång jag skulle vända på mig.Men är inte så värst trött ändå,bara förvirrad och glömmer bort saker jag ska göra. Idag började jag med nya antideppmedicinen..får se hur det blir med det.

"Måbramänniskan" skrev liten kort mess till mig..som jag läste igenom många gånger,så obetydlig,men ändå så betydelsefull för mig,började fantisera direkt om honom inatt då jag inte kunde somna.

När jag var yngre så umgicks jag med kriminella killar..Var helt stormförälskad i en kille som hade rymt från fängelset..vi hade en spännande,men kort sommarförälskelse.Sen när han muckade så blev han ihop med sitt ex. igen. Iaf. så har han skrivit till mig på Stayfriends..ett meddelande jag inte kan läsa då jag inte betalat medlemsavgiften,så nu våndas jag,är det bättre om jag inte vet vad han skrivit,eller vill jag veta och ev. låta han störa mitt liv igen??Än så länge så vill jag inte veta,men är nyfiken.

Människohonorna

Det slog mig nu då jag ser på ett program om skönhetsingrepp,att vad olika vi är djuren . I djurens värld så är det hanen som ska "tävla" om honorna,dom har fått vackraste färgerna,snyggaste kroppen,finaste,högst läten osv. Medans det är helt tvärtom hos oss människor. Vi kvinnor ska brösta upp oss,klä oss i vackra kläder,synas och höras och konkurrera över andra kvinnor,för att locka till oss männen. Oftast om det är en man som gör likadant,så är han bög.. hetero män ska nästan se ..hmm? hur ska jag förklara så ni förstår vad jag tänker...ja,dom ska typ se ut som vanliga,vemsomhelst män,men med pengar och pondus.Dom SKA nästan försvinna in i mängden,så deras KVINNA syns,deras "pengarpokal" som DOM byggt upp till den idealkvinnan/drömkvinnan/Barbiedockan med hjälp av pengarna,som dom kan visa upp sin status med. Man ser ju vilka dom flesta rika Barbiesen är gifta med..Oftast en lite rundmagad,helt vanlig äldre man..hade han inte haft pengar,hade han inte haft Barbiebruden.Så det är inte utseendet på mannen som avgör,utan det är power och status.
Numera är det inte ens brandmän,poliser eller män i uniform som drar till sig kvinnorna..för en kvinna vill inte ha en man som SYNS,eller en som lockar till sig alla dom där andra konkurrerande kvinnorna,för då riskerar hon att känna sig fulare,mindre värd. Bättre och ha en man som ingen annan vill ha,typ.Som lyfter upp henne till skyarna,ser bara henne,visar upp henne..för då är alla skönhetsingreppen hon har lidit igenom värt all smärta,värt alla pengarna hon har satsat för att kunna brösta upp sig och låta och synas mest..hon har VUNNIT konkurrerat ut dom andra vanligare,"normala" kvinnorna...som börjar bli väldigt ovanliga.

Diagnoser hit o dit...

Jag "fick" min Borderlinediagnos +fobisk personlighetsstörnings(diagnos?) förra sommaren,jag är över 40år gammal och har levt med dessa diagnoser i hela mitt liv utan att haft någon aning om att min personlighet,min självdestruktivitet,mina upp och ner humörsvängar,mina val och tankar har ett namn och att det finns många som är lik mig på många sätt,på många olika sätt. Har jag blivit annorlunda sen vetskapen? Bättre-sämre? Funderar.........Skriver mer om vad jag kommer fram till när jag är piggare och kan tänka och formulera mig bättre.
Har ifs. märkt..eller tänkt för mig själv i tysthet..Att Borderline anses vara en "gnälldiagnos" som inte tas riktigt på allvar..vi kan till o med bli botade. Hade man fått diagnosen Bipolär istället,så hade man klassats mer som psykiskt sjuk?! Jag pratade lite med min läkare om det där,(medans han satt vid sin dator och googlade efter antidepp åt mig,som jag tipsade om.) Jag frågade om det var möjligt att JAG är bipolär,då mina upp och ner perioder är så starka..eller speedade och deppiga som jag kallar dom för..
Men jag pratade för döva öron..och fortsatte och prata...-Ja,fast mitt humör skiftar väl oftare än vad den skulle gjort om jag var Bipolär va? Även fast själva måendet är lika starkt uppåt (bra,speedat) och nedåt (självmord,apati)... Läkaren mumlade- Ja,så skulle det vara............End of discussion liksom,nu skulle vi beställa MEDICINER som fixar min hjärna!!!!!! Doktor DÖD!!
PS: Försöker göra paus med alla sömntabletter igen,därför jag sitter här och vågar inte gå och lägga mig,för kan jag inte somna så ser jag det som ett stort misslyckande...jag som är rädd för att bli beroende av någon eller något,har blivit beroende av mina sömntabletter som tar bort mig härifrån ett par timmar...skönt och slippa TÄNKA!! Är så trött nu att jag inte KAN tänka klart....godnatt!

fredag 4 maj 2012

Nätvänner,folk man inte känner!

En nätvän är "bara" en massa tomma ord,enligt mig,det är så lätt att bara skriva en massa saker,kramas med okända människor osv. Men så funkar det ju inte i verkliga livet.DÄR finns ingen,som bryr sig,egentligen..ingen har tid,alla har nog med sina egna bekymmer osv. och ännu mindre kommer någon okänd och ger en spontankramar,inte ens om dom ser att man gråter.
 Jag var med på en sida,för psyk-sjuka..och höll på och ruttna av alla *Kramar hit och dit..*Styrkekramar,förstår dig kramar,känner likadant kramar,Kram♥....

Kan vara så att jag är extra irriterad idag..Är förkyld,med tjock blodig jävla snor,mensen började också,så blöder även där nere...bilhelvetet strular fortfarande trots termostatbyte och allt Grrrrrr. Var inte på arbetsträningen idag heller,för har knappt kunnat sova inatt för näsan blivit täppt och jag har vaknat av mina egna snarkljud och drömt sjuka drömmar om skitkorvsstora snorkråkor jag grävt ur näsan. :(

onsdag 2 maj 2012

Varit på "receptbeställningen"

Alltså hos läkaren..Det enda dom (han) gör är att han sitter och pratar i 5-10min för att sen sätta sig framför datorn och börjar fråga om vilka mediciner jag vill ha.Dom har ju ingen koll på antidepressiva längre,vilka biverkningar jag fick av vad osv. har ju provat 3-4olika sorter.Nu fick jag något jag nog testat tidigare http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=20090409000071&DocTypeID=7&UserTypeID=2  Han satt där framför sin dator och jag sa att jag läst om tabletter (antidepp),som ska vara bra då man lider av Bulimi. Då frågar den där senildoktorn- Har du Bulimi?? Jag satt där för bara någon minut tillbaka och berättade att jag spyr varenda dag numera och har även berättat det varje gång vi träffats. Daah!? Hoppas nu bara att det inte var av den där sorten jag fick högt blodtryck uttav,har även fått värsta yrseln,nästan svimmat av några antidepp.Men som sagt,jag har själv fått äta och sluta alla mina medc. utan att någon har haft någon koll. Sen att man ofta mår sämre i början av medc.intaget..kan få ännu mer självmordstankar osv. Vem bryr sig? Inte någon på Carema iaf.
Kanske är det,det här som jag behöver,för att ta steget mot det svarta hålet som hägrar..

På arbetsträningen fick jag verkligen slita idag..skönt,men stressigt.Blev egentligen för många nya moment på en dag. Dom vet ju inte varför jag är där och därför låter dom mig köra på för fullt..Fick beröm för att jag lär mig fort. Tidigare har jag bara vägt burar..Idag gick jag med en snubbe som är lite allt i allo där på lagret..och därför blev även jag en allt i allo,"rymde" en gång in på toa och ANDADES. Trots att jag hade fullt upp,så kändes arbetsdagen evighetslång,körde 3,5tim. idag..kändes som det dubbla.
Och sen läkarbesöket efter det...var speedad och var på väg att få ett "anfall" hos läkaren,var tvungen och säga tack o adjö och skynda mig ut.

HATAR min bil...den blir överhettad om man inte har värmefläkten på i bilen. Ska göra mig av med den snart och köpa en tryggare,mindre bil.

tisdag 1 maj 2012

Hur mår jag idag??

Pendlande mående idag..Har skitaont i halsen. Har varit på väg ut på promenad några ggr. men kom inte iväg..Tränade lite hemma istället.Spytt även idag.
Imorgon är det jobb (arbetsträning) igen. Tur att jag vände blad i almanackan,för såg att jag ska även till läkaren imorgon.Dubbel-jobbigt alltså. :((

måndag 30 april 2012

Självdestruktivtspeedad!!

Har spytt varenda dag igen..vill spy ut inälvorna,vill spy tills det blir något fel,som inte går att rätta till. Har varit sjukt rastlös och irriterad...hade behövt träffa någon som bankar eller våldtar skiten ur mig,så jag blir helt matt och orkeslös.Har för mycket power i mig nu,för mitt eget bästa.Kan föreställa mig att jag mår ungefär som någon som hade tagit en uppåtdrog.Man tror man....är allt det där,som man vissa dagar bara läser om. Jag kan få vem jag vill,jag kan göra vad jag vill och jag kan bli vem jag vill!!!
Ja,jag har druckit igen...även fast jag spydde upp det mesta nyss...Skulle vilja testa droger,som får mig och tappa taget,göra det jag inte vågar annars...som släpper spärren till dödsporten!

Underbart,men nervöst.

Det var underbart och träffa min väninna igen,men lite jobbigt samtidigt. Jobbigast blev det då det kom en annan dit,som jag också känner litegrann..Hon stannade inte länge,men jag höll på och få panik innan hon dök upp,ville åka hem.Men det gick bra och prata lite med henne också..trots att min mage började låta efter 2kaffekoppars nervösa drickande,vilket gjorde allt umgänge ännu jobbigare,blev kallsvettig och ville sjunka genom golvet typ,när magen skrek högt som en pilsk katt.
Ska åka till min väninna imorgon med,hon bjuder på middag och så ska vi gå ut och kolla på en brasa,vilket innebär många människor och blir bra träning för mig,antar jag.
När jag kom hem så hetsåt jag en pizza och spydde...Blev lite glad då hon väninnan sa att jag blivit så smal,men kände mig allt annat och ville inte bli "fetare",men ville äta en pizza av någon anledning ändå.
Börjar bli orolig för onsdagens arbetsträningsdag ....Kan inte jag få dö innan dess?? Gå upp i rök bara?
Har slutat med Propavanet,så jag sover ingen bra..vaknar titt som tätt och drömmer sjuka drömmar..Tar Imovane och Atarax till natten. Tanken var att jag skulle göra paus nu under ledigheten med allt,men klarar inte av det...samtidigt som jag får ångest av att somna till tabletterna..får ångest av att sova...får ångest av att vara vaken också ifs.
Har tagit insomningstabletter redan,så inlägget kanske blev därefter...rörigt och oförståerligt?!