tisdag 20 mars 2012

Jobbigt!

Jag har hamnat,på en helt okänd mark för mig. Har ju arbetat sen jag var 16år (över 20år) som jag skrivit tidigare,har aldrig varit sjukskriven en längre period. Allt det här är nytt för mig,hur man blir behandlad av myndigheter och hur "fel" man är. Att man även är psykiskt sjuk,som inte syns direkt utåt,förutom att man kan brista i gråt,skaka,titta ner i marken istället för att möta blicken osv. ja,det är en mardröm man lever i och man mår knappast bättre av alla krav,bemötanden,ekonomiska missären man hamnar i.
För att jag ska få min ersättning från fk. så tvingas jag att börja arbetsträna hos Myrorna. Har inget mer och skriva om det just nu..känner mig tom och även omyndighetsförklarad,som en människa utan rättigheter,utan tankeförmåga...som en nickedocka tvingad att lyda...ANNARS!!!

Evanescence going under lyrics

Jobbig dag!

Klarade av och ringa till Carema imorse för att få en ny kontaktperson (psykolog) där. Började gråta i tel. men hon jag pratade med var varm och trevlig och "berömde" mig för att jag klarade av och ringa.Så fick tid till en manlig psykolog den 11/4.
Idag har jag även möte med försäkringskassan och arbetsförmedlingen..så jag har det lite kämpigt psykiskt just nu.
Sålde ju min bil..min pärla Skoda Fabia -07a i lördagas ,till en bilhandlare för en ganska ynka peng och han har redan sålt bilen vidare trots att han begärde 12.000kr mer än vad jag fick. :( Önskar jag hade klarat av och sälja bilen privat istället och kanske,eller ganska säkert kunnat få mer. Men sånt är livet....SKIT!!!!!

Dr. Dre - I Need A Doctor (Explicit) ft. Eminem, Skylar Grey

måndag 19 mars 2012

Det gör så ONT inne i mig!

Jag mår SKIT igen. Vill bara försvinna...låt mig vara,orkar inte längre!! Sålde min bil nu också,så nu har jag ingen bil och jag som inte klarar av och åka kommunalt,kommer och isolera mig mer och mer.Men alternativen var att sälja mig själv eller sälja bilen och eftersom jag inte längre klarar av och träffa någon pga. min sociala fobi,så hade jag egentligen inte så många val.
På tisdag har jag möte med försäkringskassan och arbetsförmedligen igen...Hoppas jag stöter på någon psykopat som våldtar och sen skär halsen av mig innan dess.
Igår tog jag sömntabletter+alkohol igen...drack inte så mycket,var inte sugen,men ändå. Kroppen mår nog inte så bra av den kombinatioen..sen att jag ätit insomningstabletter +Propavan så länge som över ett år...är väl inte heller så bra,men läkarna skriver bara ut mer och mer bara man ber om det. Dom skiter väl i hur man mår..jävla inhyrda,kyliga,översittare,hemska varelser..HATAR!!!!!