lördag 19 januari 2013

Svar till anonym:

Stackars mig? Inte alls..Har det bra jämfört med många andra.Men det skulle inte finnas några psykiskt sjuka/svaga människor om man kunde styra över måendet själv.Och livet man levt förvandlar en,ibland till något bättre,men även till det sämre,som i mitt fall.Däremot har du rätt i att jag har VALT att leva och jag kämpar varje dag för att jag välja just det,när det skulle vara så enkelt att bara skita i allt.
Har du läst min blogg,så har du läst att jag har blivit starkare på kunna säga nej till kukarna i över ett års tid,en självdestruktivitet mindre.Senaste veckorna har jag inte heller spytt...och jag är lite nöjd med mig själv för det,för det är INTE lätt att göra sig av med ett beroenden oavsett vad det gäller.
Tycker inte att jag skriver om sleepisar hela tiden,men sanningen är att dom har räddat mitt liv,dom har även hidrat mig från att hetsäta på sista tiden..Och har man svåra sömnsvårigheter så är det OTROLIGT skönt att kunna sova/somna ska du veta.
Ja,jag vet inte..jag kan inte förändras till någon positiv människa med frukostflingereklamleende bara för att ni tycker att jag är en patetisk 40åring som tycker synd om mig själv.Jag KLARAR inte av att älska mig själv,jag har för djupa fula sår,som påminner mig hur hemsk jag är. Jag lider av BDD..vilket min HJÄRNA styr över..Jag ser en groteskt ful spegelbild varje dag..Bra dagar kan jag tänka att den bilden inte är sann,men mår man dåligt så är hjärnan svårövertalad att tro på det man VILL.
Jag har ALLTID varit stark,tagit hand om mig själv OCH mina nära o kära.När jag rasade,så kände inte folk igen mig längre och dom flesta försvann.Vilket gör det ännu svårare för mig att gilla mig själv,för gillar ingen annan mig,så vad finns det att gilla?? Återigen så är min hjärna svårlurad. Gillar mig ännu mindre nu när jag har blivit "öppet svag",när jag inte orkar spela spel längre,nu när jag inte orkar vara NORMAL...jag som HAR orkat i över 40år.Vem är jag NU?? En +40åring med 17årings tankar? Kanske har alla samtal med psykologen tagit mig tillbaka,fått mig o minnas,tänka..börja bearbeta saker jag varit om,saker jag dammat av mig tidigare och fortsatt som ingenting hade hänt,men jag har ingen kontakt med psykvården idag,så min bearbetning avbröts,jag har bara tankar som gör ONT inne i mig och frågor som -VARFÖR? Kanske hittar jag styrkan snart igen att bara låtsas som ingenting har hänt,att jag bara kan skita i allt,såra mig bara,gör mig illa,jag överlever ALLT..jag är osårbar,jag SKA bara le,så ler världen mot mig..jag ska............bli någon DU kan tycka om som JAG tycker om.
Jag jobbar med mig själv..men inte för att du skriver spydiga mess och kommer med ENKLA? råd på att -det är bara att.......Så länge du inte går i mina skor,lever mitt liv,har mina tankar..så kan du inte "dömma". Jag tycker inte synd om mig...jag typ HATAR mig själv..och dina ord hugger lika mycket som om du skulle säga till en tjock människa,eller en narkoman- Vänd på steken bara,bli det andra förväntar sig av dig. Kan jag kan du liksom..??
Jag kämpar..försöker bli någon jag inte är,men det är svårt och det är ännu svårare då man har svårt o be om hjälp,som jag.
Fan,vad jag önskade att jag bara en morgon jag vaknar och MÅR BRA..älskar livet,älskar mig själv,Jag har ju mina speedade dagar och då mår jag precis så där..tyvärr är dom dagarna ganska sällsynta och varar inte så länge+ att sen blir jag känslobakis och faller i ett svart hål efter att ha dansat euforiskt på rosa moln.
Jag önskar jag vore DU,för ditt liv är säkert perfekt...precis så underbart som du bestämmer för att det ska vara.
Ha det så bra....och tack för kommentaren,det är nyttigt och få veta vad andra tycker/tänker om en,mitt svar blev lite som ett försvarstal..men jag är sån.Har hört att jag hugger som en kobra om någon säger något (fel)sårande till mig och jag har även minne som en elefant,glömmer aldrig en del ord/meningar.ECT:n fick mig och glömma mycket,men ibland känns det som jag har bara glömt dom bra sakerna,för jag har nästan inga glada minnen kvar. // Sorgligast

fredag 18 januari 2013

Restless tummy!

Jag spelar ganska många spel..på King Com,mobilen och även live och jag mår psykiskt dåligt då jag förlorar,jag får en sjuk känsla i kroppen..lite som restless leggs fast i magen. Vissa dagar är värre än andra och förlora mot vissa personer är värre än andra. Sen blir jag FRUSTRERAD då jag inte blir bättre på en del spel,hur ofta jag än spelar det. Men jag kan inte sluta...är besatt..Önskar jag inte hade så höga krav på mig själv. Jag blir inte direkt överlycklig då jag vinner heller..mer än någon sekund,sen är det dags för nästa match. Idag är en sån dag,då jag får restless tummy..En jag spelar Ruzzle med VINNER över mig varenda gång! En annan fick in värstingord precis på slutet på wf. där jag hade en chans. Jag SUGER! OCH har otur som oftast! :-(

onsdag 16 januari 2013

Måendet svänger..

Har mått skit ganska länge nu.Men nu känner jag att måendet håller på o svänger..
Det "bubblar" inuti mig..som en het gryta.Vad det blir utav det hela vet jag inte än...just nu är det en stor gryta,med en massa blandade känslor.
Just nu längtar jag efter KÄRLEK! Har drömt om kärlek/förhållande några nätter..ingen kärlek som är som en dans på rosa moln,utan kärlek där JAG har backat undan,"testat" killen osv.(som jag brukar göra) men han har inte gett upp mig...utan hänger envist kvar och skrattar åt mina försök att bli av med honom..för han förstår att det är det sista vill egentligen..att han ska lämna mig.
På sätt o vis känns det bättre,då jag är ledsen och apatisk,för då vill jag vara ensam och "tycka synd om mig själv" typ....När jag börjar må bättre,så börjar jag dagdrömma och får POSITIVA tankar..vilket inte är så bra...för jag blir alltid besviken över att det är just bara -DRÖMMAR!

Smart "idiot"

Har hört/läst nånstans att om man har fel på hjärnan,så rör man inte på armarna då man går,utan dom hänger slappt på sidan. Såg 2st "såna" under min promenad och kände mig smart då jag viftade överdrivet mycket med armarna då jag gick förbi dom -ett enkelt sätt att dölja idioti,man behöver inte vara Einstein för att klara av det. :-)

måndag 14 januari 2013

Big money!

Jihoo! A-kassan kom igång igen..får hela 7500kr därifrån! Undrar vad jag ska göra utav alla pengarna nu när jag blir så RIK!? :-/  Förstår att man inte kan få såna summor,hur som helst..jag måste ju tigga o be lite,svettas och oroa mig,känna mig undergiven och buga för dom som SKÄNKER mig dessa pengar!Måste känna mig TACKSAM!

Steril-hysteri!

Jag kommer från ett "skitigt" hem.Min morsa har aldrig varit bra på att städa.Vi har haft djur..hund,katt,marsvin,fåglar i hemmet.Min morsa har fem barn..och bakar jämt. INGEN av oss har några allergier,astma eller har varit mer sjuka än andra.Tvärtom faktiskt!..Tänkvärt! Jag tycker denna bakteriehysteri har gått alldeles för långt och är inte bra för våran miljö heller med alla dessa rengöringsmedel hit o dit.
Jag tror man måste beblanda sig med olika slags bakterier för kroppen ska kunna bilda mot"gifter". Urbefolkningar som verkligen inte är RENA,bygger hyddor av skit mm. är friskare än någon steriltant.

söndag 13 januari 2013