lördag 9 februari 2013

Gråtfärdig..

Jag är så TRÖTT på livet! VARIFRÅN hittar jag krafterna till att orka med allt? Är sjukt orolig o ångestfylld idag.Skulle bara vilja lägga mig under täcket o stanna där tills jag skrumpnar bort.
Jag praktiserar ju heltid nu,mellan 06.00-15.00,får inte ens ut 11.000kr för slitet.Slitet som tar ALL min kraft,så jag vet inte hur jag ska orka sköta allt annat.Ekonomin,hemmet,min son..mig själv? Har ju ingen tid att gå till öppenvården nu..kommer kanske att bli andra sommaren i rad utan en endaste semesterdag.(Om jag blir säsongsanställd där) Förra sommaren arbetsttränade jag,utan en endaste semesterdag då heller,fast då jobbade jag inte heltid o var ledig på fredagarna så helgen blev lite längre.Men eftersom jag inte är frisk och jag sliter ut mig både psykiskt o fysiskt..så tog jobbet lika mycket på mina krafter som om det varit på heltid.
Jag kan inte koppla bort arbetet under min lediga tid heller.Har ständigt stressad hjärna.
Viskar ett tyst-hjälp......Vet inte vad jag ska ta mig till? ..Det FINNS ju ingen som kan hjälpa mig,jag är ENSAM,som alltid. Och väntar på -DÖDEN!,befrielsen. Kan jag inte bara få somna ifrån allt,please?!

fredag 8 februari 2013

Konstig känsla..

Det känns som jag lever i en egen bubbla..
Har börjat jobba,med något helt nytt för mig..umgås med andra människor hela tiden,både kollegor men även kunder.Vi har morgonmöten och faktiskt så fattar jag ingenting..han kunde lika bra prata japanska.
Men ändå har jag lärt mig massor på bara 4dagar,saker som första o andra dagen bara snurrade i huvudet o kändes som omöjliga att komma ihåg o lära sig.
Kommer jag o klara av det här? Kommer jag o verkligen kunna bli duktig...duga?
Har så sjukt dåligt självförtroende.
Ändå har jag varit nöjd med det jag lärt mig,det jag gjort...
Förvirrad i hjärnan.
Pratade med en arbetskollega som även hon har en massa diagnoser..man blir nästan gråtfärdig,då någon förstår hur man fungerar/tänker/tycker..Även hon sköter ju sitt jobb,trots sina diagnoser..(Bipolär/ADHD mm)..hon verkar så STARK!..Duktig!

måndag 4 februari 2013

Jobb!

Börjar jobba heltid imorgon..eller det är en praktikplats o fk. betalar min "lön",ska vara billig arbetskraft i drygt 3månader,var ju det i 7månader åt Myrorna,när tiden var slut fick jag gå,trots att alla var nöjda med mig.
Över två år sen jag hade ett riktigt heltidsjobb.Spännande o se hur man pallar.
Hoppas framförallt sömnen blir bättre,trots att sleepisarna är snart slut.Har bara 1 1/2 tablett kvar. :-(