lördag 10 september 2011

Sjuk!

Kom ut på min promenad,men trots det ,var jag tvungen och spy upp maten,eftersom jag vill att promenaden ska TA mer och inte bli jämt upp,om ni fattar.
3st. trevliga "kukar" har hört av sig idag och vill träffas.En utav dom hade sett mig bakifrån ute på promenaden och tänkt -Den där sötrumpan känner jag. :-D  Vi känner till varann sen skoltiden och han har alltid gillat mig,men jag är några år äldre än han,så jag såg väl inte honom på den tiden direkt.
Den andra trevliga mannen är en gift man jag träffat några ggr. han är en rolig,trevlig,omtänksam spilevink.
Och den tredje är ju HD-mannen,som försöker vänta kåt och tålmodigt.
Just nu skulle jag vilja ha en MYS-kompis...en som man kan sitta/ligga nära och se på film med,utan att det måste leda till sex..man känner sig inte direkt kåt eller sexig när man är förkyld...men vill bli omhändertagen,gosad.(Inte för att jag blivit det nångång,men man kan ju drömma)

Hatar det här!!!

Skulle behöva ta mig ut och handla ett par saker..men ser HEMSK ut i spegeln  och inget smink kan dölja det idag!! Och eftersom jag är sjuk/mensat..så har jag ju inte orkat motionera och det känns som magen är en jäst degklump. Vill vara vacker utan spackel!!!!!!!!!!

fredag 9 september 2011

Diarré-te!

Köpte ett te för oss kvinnor,med bla. lakritsrot,ingefära,svartpeppar,Hibiskus...och det verkar vara mitt nya bantnings-te..yeah! Behöver inga laxeringstabletter iaf.
Kom och tänka på att mina sömnmediciner är lite läskiga..för jag SOMNAR verkligen djupt.Hör inte ens min mobil,fast volymen är på nästan högsta,vaknar inte till NÅT..och jag som alltid vaknat för minsta lilla ljud.Vet inte om jag gillar och vara så borta..även fast det är skönt samtidigt förstås,det är nästan så jag har en inre klocka nu..SOVER 6timmar..punkt! Dubbelt så länge än förut utan tabletter...
Nää..nu blir det toan igen..magen var visst inte färdigtömd!! Bajs,bajs!

Älskar..älskar inte?!

Jag skulle kunna skriva en hel bok om mina förhållanden-känslor.Jag får ont i magen bara jag tänker på allt och alla.Jag är ju helt SJUK i mina tankar..
Jag blir ALLTID kär,besatt i fel i killar..såna som behandlar mig illa eller som jag aldrig kommer att få.
Mitt senaste långvariga förhållande var för ca. 4år sen. Det var ett särbo-förhållande med en kall satanist,som älskade sin katt..älskade BARA sin katt,det var så fjantigt och se hur han var och pratade med den katten..han som såg ut som djävulen själv med pipskägg och långt hår och svarta ögon. Iaf. jag tog hand om honom ekonomiskt i 3år,handlade mat och dricka (han var 3,5öl alkis),handlade även kattgrejerna,mat och sand,så han klarade sig alltid.Var på väg och till o med betala hans körkort/lektioner. Sen så efter 3år tillsammans..då jag desperat hela tiden ville att han skulle visa att han älskar mig lika mycket som sin katt,så fick han ett jobb och skrev ett mail där han gjorde slut!
Sen dess så har jag bara haft korta försök till nåt..på typ en månad.Blir fortfarande kär/besatt i killar jag inte kan få. Är dom omtänksamma eller snälla,så försvinner jag..vågar inte ens försöka.
Så till dilemmat som jag skulle egentligen skriva om,men kom lite ifrån ämnet som vanligt.
Han HD-snubben jag träffade för nån helg sen...han SER så hård och manlig ut på sin bild,men var nästan fjollig i verkligheten...Han ÄR hetero och då blir det konstigare..fel,för han både pratar och allt som en bög,han är mjuk och omtänksam i sängen..han skriver vackra saker till mig,flera gånger om dan.
Vad ska jag GÖRA?! Ska jag ge det en chans?..vet att han skulle behandla mig väl..men kan jag bli KÄR i någon som gör det?? Har ju blivit KÄR i snälla killar också,men då har dom antagligen redan varit upptagna eller bor så långt bort att det inte kan bli VI.
Eller ska jag låta den elaka djäveln inne i mig tänka åt mig igen..att jag inte FÖRTJÄNAR någon snäll snubbe?!!!

Måste ut!

Idag måste jag orka ta mig ut! Behöver gå till Apoteket och köpa nässpray,får panik om jag inte kan andas genom näsan. Sen så måste jag röra på mig för att kunna äta...Ska bara ta ett varmt bad först,så jag inte är som en ispinne. Får nog köpa järn-tabletter också,eftersom jag blöder så mycket.Nästa vecka ska jag försöka och ringa,så jag börjar med nån prev.medel som minskar eller tar bort mensen,har några fler samtal som behövs ringas också...men som sagt,får försöka orka nästa vecka ,då jag förhoppningsvis mår bättre.

Leva eller inte leva,det är frågan?!

Jag har alltid haft en känsla av att jag kommer och bli rik,ungefär att jag FÖRTJÄNAR det.Och NÄR jag blir det,så kommer jag äntligen och kunna hjälpa ekonomiskt dom som BEHÖVER det,dom som lider i tystnad.Och nu iom. min psykiska situation,så har jag funnit en ny grupp människor som skriker förtvivlat efter HJÄLP!
Jag tror även att det undermedvetna styr mycket.Jag tänker så jädrans mycket på andra,därför skulle jag aldrig vilja bli hittad död av någon,hänga mig,dö hemma eller kunna hoppa framför bilar/tåg.
Jag har redan bestämt HUR jag gör..(Om jag nu inte bestämmer nåt annat då jag är riktigt full)
Läkarna skriver ju ut en massa mediciner..har allt ifrån antidepressiva,till blodtryckssänkande,sömntabletter och så receptfria tabletter,jag har hämtat ut allt,men inte ens öppnat förpackningarna på en del medc...så allt detta tillsammans med starksprit,borde ta kål på min lilla kropp?!
Sen att jag ska gå djupt in i en naturparksskog..så jag inte kan räddas o förhoppningsvis inte hittas först jag är skelett,så djuren i skogen får mumsa på min kropp.
Ja,så ska jag göra....bara försvinna och somna in....
Hmm? Nu märker jag hur bängt det här inlägget blev...först skriver jag om hur jag vill hjälpa andra och sen avslutar jag med att ge upp och ta mitt liv. Men ja,så går mina tankar HELA tiden....kaos!

Tungt!

Ännu en jobbig förmiddag.Mensen fortsätter och flöda,förkylningen gör huvudet tungt.Har försökt sova lite längre,men blir väckt av telefonen..Vågar inte svara för jag tänker att om det är jobbiga samtal,så är helgen förstörd,då min hjärna inte kan släppa det. Fast när jag mår så här,så klarar jag inte ens av och prata i telefon.Skulle bli lätt offer för försäljare eller spydiga myndigheter.
Nu borde jag få igång blodcirkulationen kanske..händerna är kalla som att jag skulle stått i -10c utan vantar.
Saknar mina speedade uppåtdagar..En tråkig anledning till att jag inte HAR skrattrynkor,är för att jag nästan aldrig skrattar...får bara andra och skratta.

torsdag 8 september 2011

Moderaterna...

Moderaterna/Aliansen är som lapplisor som inte vill lappa på sina vänners/bekantas bilar!!

Ja,sparka på oss som redan ligger! :-(

http://www.dn.se/nyheter/sverige/hojd-grans-for-frikort

Hallå?! Uppfinn och bli multimiljonär!!

Människor kan tillverka rymdraketer och utföra värsta kirurgin..Men dom kan inte uppfinna hälsosamma cigaretter,eller "sluta röka cigg" som funkar.Bygg vidare på inhalatoridén,få det och bli MER likt ciggrökning på nåt sätt?! För, mycket av beroendet är vanan med rörelserna och att dra in rök?! Har aldrig själv rökt,men tänker ändå. Är förresten passiv rökare,ÄLSKAR stå bredvid nån och dra in "doften" OCH kyssa nån som smakar cigg och öl.Kan själv dra kindpuffar ibland då jag dricker.

Mornarna är värst...

Man vaknar och inser att man MÅSTE kämpa sig igenom ännu en dag..
Får hjärtklappning..Tankarna snurrar i huvudet på engång..alla måsten,alla borde..man är rädd för jobbiga samtal eller oväntade saker,som någon oväntad räkning eller så. Sällan det händer positiva saker i ens liv.
Eller så tycker man fel saker är positiva..som igår då jag slapp gå på mitt DBT-möte.
Tur att jag inte har några vänner som kunde komma och hälsa på närsom..nu slipper jag bry mig iaf. hur jag ser ut.
Borde kanske försöka äta frukost,men är så trött...frukosten får bli brunch..Zzzzzzzz
(Om jag nu kan somna,vilket jag sällan då gör då hjärnan vaknat)

onsdag 7 september 2011

BLOD!

Tänk om man kunde sälja mensblod till någon..skulle bli RIK!

Borde äta..

Känner mig snurrig och svag..men KAN inte tillåta mig och äta ,är på väg och bli förkyld också. :-( Fan,vad jag GNÄLLER!!
Ska snart ta insomningstablett så jag kan försvinna igen ifrån måendet!

Baby Preacher Preaches Again!


Blir så förbannad då jag ser det här!!!!

Jobbigt!

Ser ut som jag får missfall varje gång jag går och kissar,kommer stora klumpar med blod!
Trodde jag skulle kunna ligga och ta det lungt idag,men efter ett jobbigt samtal jag fick från en grinig myndighetskärring,så är hjärnan stressad med tankar.
Måendet gör ju även att jag inte kommer ut på min motionsrunda idag HELLER..Alltså tillåter jag mig inte och behålla maten...trots att den bara bestod av tomater,rödlök,fetaost och två osötade mackor...Så kände jag att det är bäst och spy upp allt,så man inte blir tjock då man inte rör på sig.
Kan INTE varva ner..är skakig och iskall,magen och ögonen/tinningarna värker.
Det finns även en man som tjatar om en ny sexdejt...jag lovar och lovar..snart.Får se hur länge han orkar vänta. Behöver ändå ha nån som vill HA mig...
Ja,jag LIDER ju även av det här..lite annorlunda form av social-fobi.Även det här har jag DOLT i alla dessa år..mått så dåligt på mina arbetsplatser..gjort ALLT för att få jobba ensam,då man egentligen ska arbeta i grupp och vara fler som hjälps åt.Ja,har slitit som 3-5st./pers. bara för att slippa andra...
http://sv.wikipedia.org/wiki/Fobisk_personlighetsst%C3%B6rning
http://web4health.info/sv/answers/border-avoidant.htm
 Alla dom här diagnoserna och symptomen osv. har jag LEVT med utan att ens tänka på att det finns NAMN på dessa OCH att det kanske finns fler som känner/mår typ som jag!!
Har en bekant sen flera år tillbaks,som bloggade,hon har Borderline..och mycket av det hon skrev kunde jag tycka är JAG..men hade ALDRIG en tanke på att JAG skulle ha Borderline...
Sen råkade jag se ett program på tv,om BDD och då SÖGS jag in och en polett trillade ner..men,så där är ju JAG..sen letade jag massor om BDD på nätet och min hjärna VET nu att jag kanske inte ser så hemsk ut som jag alltid trott,MEN tyvärr ,den tanken försvinner direkt jag ser mig själv i spegeln.
Bilder på mig själv funkar..där kan jag tycka ibland att wow..hon på bilden ser inte dum ut för att vara över 40 bast. MEN har svårt och koppla i tankarna att HON på bilden faktiskt är JAG!
Hmm? När jag läser igenom texten lite,så märker jag att jag formulerar meningarna helt konstigt.Hoppas ni fattar ändå...När hjärnan är trött,så får man inte ut allt korrekt så som man tänkt sig.

Skönt!

Åh,vad skönt! Har ju våndats här om jag ska ringa och avboka min första DBT-gruppmöte.Är mensens första dag också och jag BLÖDER så jävla mycket,så jag blir helt matt.
Men nu ringde dom från Carema och sa att det var inställt pga. sjukdom,så nu kan jag sova bort dagen i lugn och ro! Ute piskar regnet och blåsten,vilket gör mitt mående värre,blir orolig och konstig i kroppen.
Tror det har och göra mycket med att jag var trädgårdsarbetare och man skulle tvingas och jobba ute,vilket jävla väder det än var.Min senaste chef var en "tyrann",som inte behandlade oss som människor..utan även fast det kunde vara sånt här skitväder  då det var höst,så var vi tex.TVUNGNA och blåsa löv  Spelar roll om allt blåste runt och tillbaka...blir stressad och mår dåligt bara jag tänker på det..ALDRIG mer!!!!!

tisdag 6 september 2011

KRAV!

Vi ska vara kåta,glada och tacksamma..vackra och smala...lika starka fysiskt som män på arbetsplatser..bästisar som aldrig sviker,jämt ställer upp..perfekta morsor om vi har barn..ekonomiska,men ändå ha det senaste..ha välstädade trendiga hem..gilla Champagne och dyra viner..orka följa utvecklingen med alla nya mobiler och twitter hit och dit..gå en massa kurser..yoga,träna,manikyr,..fixa frisyren....SUCK! Känner bara att det enda jag ORKAR med är och vara KÅT ibland..resten skiter jag faktiskt i. Och så är jag STARKARE fysiskt än dom flesta männen/killarna jag jobbat med . :-) Eller mer uthållig iaf.
Har skottat för hand varje vinter i 14år..stora bostadsområden,portarna,trapporna och smalare gångar där plogbil inte kan köra.Glömmer aldrig en vinter då jag skulle skotta fram garagetrappor..det hade pyrt 3-4m snö från taket på dom trapporna,var lite skraj och drunkna under snön faktiskt om det skulle rasa över mig....sen att dom trapporna var i början av mitt varv och man skulle orka med resten+att det kom mer snö hela tiden..fick en nästan och börja gråta och ge upp. Men nånstans så hittar man krafterna..för man MÅSTE! Ska kanske tillägga att dom "starka" karlarna alltid körde maskiner..medans jag gjorde allt med HANDkraft..dom åkte tex. åkgräsklippare,medans jag klippte med handjagarn..jag gick med skottkärra och tog upp högar,medans dom åkte och slängde det dom skulle på maskinskopan.För jag som kvinna kunde visst inte HÖRA om det blev nåt FEL på dom större maskinerna enligt min dåvarande chef!!! :-/

TRÖTT!

Har varit så jäkla trött idag..sovit till och från,men försökt och låta bli tabletter på dagen och därför blir sömnen väldigt kort och man känner sig aldrig riktigt utvilad.
Har tyvärr ätit en massa idag,UTAN att ha spytt ELLER motionerat..ÅNGEST,planerar redan morgondagens motionsrunda.
Imorgon ska jag även på min första DBT-gruppmöte...viljan och ringa och avboka det hela,snurrar i tankarna. Jag vill bara SOVA! Har sällan huvudvärk,men idag känns hela huvudet som en bowlingklot,tung!
Har inte ens orkat sitta vid datorn eller tv:n.

måndag 5 september 2011

Ugly?!

Efter ett liv med sminkning och att även ha smink med till jobbet och gå och "fixa" till mig (trots utejobb)..man kan inte ens gå till tvättstugan,badstranden,motionera mm. utan smink..Ja och nu har det förvärrats..går jag ut och festar,så fastnar jag ofta inne på toa och pub/restaurangtoaletternas belysning är inte smickrande.
En lyckad kväll/natt blir bara om jag kan hålla mig från toan...Har hänt att jag även PLÅGAT mig själv genom att INTE ta med mig så mycket smink,så att jag inte ska fastna. Eller så få jag låta bli och tvätta händerna efter toabesöket och snabbt smita ut igen.
Jag BEHÖVER dom utekvällarna..då jag lätt får ragg OCH komplimanger,för då fattar jag för en stund att jag kanske inte ser så hemsk ut...Men besattheten och fortsätta och se minst 10år yngre ut än vad jag är,finns.. och blir allt svårare. :-(
http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/nar-radslan-for-att-vara-ful-blir-till-besatthet

NEJ!

Ni HAR INTE varit "här",ni har INTE upplevt samma..Ja,..ni har varit deprimerade,ni har samma diagnoser,ni är självdestruktiva,har låg självkänsla,ni lider av BDD osv. men ni HAR inte varit HÄR! Inte INNE i mig!
Att jag får höra att -NI har tagit er igenom "samma",-För MIG tog det ett halvår,-Mindfullness hjälpte MIG....HATAR och höra allt det där..OM alla kommer över allt,bara för att NI har lyckats,så skulle det ju inte FINNAS några självmordskandidater!?
Var lite försiktigare med vad ni säger/skriver..för det där gör att jag trycker ner mig ännu djupare,känner mig mer värdelös..Det blir tyvärr ingen "peptalk",utan mer "deathtalk"!!
Jag får tex. höra hela tiden att jag BORDE sökt hjälp MYCKET tidigare...Det är faktiskt otroligt att jag lever ännu,FATTAR inte! Jag VILL ju inte ens vara en överlevare! Har sökt mig till allt och alla som ska ta livet av mig...förutom droger då,konstigt nog.
Jag har även klarat av och dölja allt ,som en Anorektiker oftast gör...tills det är "försent". Jag är över 40år..först NU kommer jag ut ur "plågsamma garderoben",men faktiskt är det svårare och bli "trodd",eftersom jag klarat av och leva och dölja allt i hela mitt liv.
Människor runt mig har ju KUNNAT se om dom velat,men ...ja,går inte ens och förklara hur jag kunnat LEVA med allt utan att någon har reagerat?! Har ju alltid varit omtalad,men dom har snackat ett tag och sen ryckt på axlarna och kanske tänkt att -Typiskt henne!
Jag levde tex. i ett förhållande där jag blev illa misshandlad i 3år,utan att någon visste om det. När han slog sönder mitt ansikte,så sa jag på jobbet att jag cyklat omkull,när jag behövde sjukskriva mig ,så slog jag mig med hammare i knät,för att det skulle mer se ut som en cykelolycka.
Annars så tog han oftast strypgrepp och slängde mig runt...
Äh! ..jag vet inte vad jag ska tycka eller känna längre...Är redan DÖD inuti,bara kroppen som lever.

Smärta..

Smärta är det enda jag känner
smärtan som inte tillåter mig ha några andra vänner
smärtan som njuter av då någon behandlar mig illa o slår
smärtan o tomheten då ingen  bryr sig om hur dåligt jag mår
jag ligger vaken o ensam i min säng tills dagarna gryr
orkar inte med allt o alla,stirrar upp på taket,från verkligheten flyr
kommer inte ens ihåg när jag var lycklig o mådde bra
det var nog när jag var liten,innan min älskade "pappa" valde
o lämna mig utan att ens säga hejdå, en natt o bara dra
han tog med sig nyckeln till mitt hjärta
lämnade kvar boendes den enda kärleken, som jag lärt
leva med,som jag förtjänar...den kallar sig för smärta!

Jävla TÅRAR!

Jag har kämpat mot dom ett tag...verkligen FÖRSÖKT pressa tillbaka,men det GÅR inte längre! Jag är helt förstörd..jag ORKAR inte längre!!
Har orden i huvudet om att -Promenader ÄR bra...Du är Stark..Du mår bättre av att få en sysselsättning,komma ut bland folk..bla,bla,bla!! FAN! STRESSSSSSSS! PRESS!!!
Promenader kanske ÄR bra..om jag bara kunde gå ut och skita i hur jag ser ut! Men jag KAN inte,lider ju av BDD,måste försöka få mig och se "normal" ut innan jag kan visa mig utanför dörren. Jag ÄR inte stark..jag har kanske VARIT stark,men hatar bara mig MER nu eftersom jag inte ORKAR  vara stark längre,det går inte och TVINGA fram?! Mår bättre av att få en sysselsättning och träffa folk?? Okej..ja,NI vet väl bäst..Jag vet vad jag känner...................................................................
Känner mig som en klaustrofobisk som skulle TVINGAS och jobba i en UBÅT!

Utekväll..

Jag var på fotografiska i lördags..och var tyvärr inte på mitt gladaste/bästa humör.Trots det trevliga sällskapet,så tänkte jag "självmord" mest hela kvällen. Hoppar man från muren vid Slussen,så borde det lyckas? Var vid vatten och DET såg så frestande ut..bara flyta där mitt i det mörka vattnet och försvinna...min vän som jag som jag sov över hos bor på 8:de våningen..Självmordbalkongen. Tänkte köra bil därifrån mitt i natten,trots att jag druckit en hel del...osv.
Hatade även min spegelbild..hade gråtit en hel del och hade värsta påsarna under ögonen,håret var torrt och rufsigt.
Idag är jag sjukt orolig i kroppen..vet inte varför,men känns som nåt ska hända..ungefär som att man ska bli anklagad för nåt. Det blåser ifs. ute ganska mycket idag och då brukar jag bli mer orolig i kroppen.
Det är så jävla jobbigt när man MÅSTE orka,fast man inte ORKAR!

Hjärtklappning!

Har sovit typ 16timmar i sträck igen..tog sömntabletter vid halv två igår på dan,vaknade till vid sju på kvällen,men kände mig helt drogad fortfarande och gick och la mig igen.(Utan tabletter den gången)
Har drömt en massa skumma lite stressande drömmar..bla om fjärilar och en dödskallefjäril. Vaknade drygt en timme sen,med hjärtklappning,oro,ångestkänsla.
Har några "måsten" idag..försöker redan fundera,vad jag kan lämna till imorgon.
På onsdag ska jag träffa DBT-gruppen för första gången..även om DET har jag mina funderingar,känns som jag ska på "hjärntvätt",dom ska försöka ändra på mig ju?
Nästa besök hos min nya teraupist på öppenvården är först om över en vecka.
Jag hade tänkt läsa bi-packsedeln till mina nya antidepressiva idag...men just nu känns det bara jobbigt,DET är en utav "måsten" jag kan lämna till imorgon?!