lördag 11 augusti 2012

Bakis..

Kom iväg igår..och det var ganska kul..fick den uppmärksamhet jag behövde,komplimanger o ragg.Fast jag var duktig flicka o åkte hem ensam..med t-bana o buss....det ni...nog första gången jag åker hem ensam kommunalt. Var ganska packad..Så egentligen otroligt att jag inte följde med någon ragg.Men nu är jag stolt över mig själv o slipper ångesten idag.Kunde likabra vaknat nånstans med någon jag inte känner o kännt mig billig+att vad hemskt det hade varit o ta sig hem idag då jag är så här bakis.

fredag 10 augusti 2012

I feel good!

Var hos sötkuken..hjälpte han och städa lite.. o så....hade vi det skönt som efterrätt!
Får se om jag kommer iväg till stan ikväll..ska dricka lite nu o se hur det känns sen..om jag blir upp eller ner.

torsdag 9 augusti 2012

Bra timlön!

Träffade min öppenvårdskontakt i typ 5min. han skulle ordna en ny kontakt åt mig o be läkaren skriva ut Propavan åt mig. Pratade o drog fram papper om ev. bipolaritet,men han var inte intresserad av att varken lyssna eller kolla på papprena jag fyllt i. :-/
Har ju varit sjukt speedad i en veckas tid nu...och fasar för "raset" som brukar komma efter såna här dagar...länge sen mina speedade dagar höll på så här länge.
Är helt slut i kroppen,för även om hjärnan orkar nu och vill göra allt,så tar kroppen stryk när jag stressar för 3st. På jobbet springer jag och gör allt det tyngsta..så det är tur att jag får vila nu i 3dygn.
Ska "gömma" mina sleepisar och försöka göra uppehåll i helgen. Imorgon om mitt mående håller i sig,tänker jag SUPA! Ev. drar jag till stan också,får se vad som händer. Planerar ju att träffa sötkuken under dán också.

Dubbel dos..

Vaknade NU 01.00..och eftersom jag är inne i mitt speedade mående så är jag PIGG! Städade i köket lite,men tog en sleepis till..måste ju sova flera timmar till för att palla med morgondagen slit + besöket till Carema..(usch är nervös för det.)
Har "pratat" med sötkuken och vi ska ses på fredag..Sen att han vill gå ner på mig..får se hur det GÅR med det...om jag kan slappna av o njuta,är ju nästan som oskuld efter så här lång tids celibat. ;-))

onsdag 8 augusti 2012

Har jag tappat "det"??

Jobbade med en hunk idag,men han var totalt kylig mot min "charm" ;-/
Har blivit sån hemsk pladderkvarn..hoppas det är bara speedade perioden som gör det och ingenting varaktigt..jobbigt ju..för alla. (Tror jag)
Ringde o avbokade öppenvården,men hon på andra sidan luren fick mig o ändra mig,sa att om jag ville byta kontaktis,så kunde han jag träffar nu nog hjälpa mig med det. Får se hur jag kommer o klara av o säga att jag vill ha någon annan istället. men han förstår kanske,att det inte är så lätt för mig o öppna mig för en man..Männen är stor orsak till att jag mår som jag gör.
PS: Känner mig FET!!

tisdag 7 augusti 2012

Blev konstigt..

Jag blev MÄTT..jag BLIR MÄTT! Har inte frossat o spytt på länge.Men nyss så kände jag för att frossa i mig typ en liter glass+vispgrädde och ja,hade bestämt o spy upp det. Men jag fick knappt ner det!! Jag som varit bottenlös förut. Har även haft svårt o få ner frukost numera och LÄMNAT mackan efter bara nån tugga. Vad händer??
Arbetade hårt som värsta arbetsmyran idag..slog rekord igen,stannade kvar en timme extra till o med,för kunde inte lämna dom då det fanns så mycket att göra. Blir kallad för starke Pippi på jobbet.Hur länge orkar jag den här gången?? Tar på mig mer o mer..men omöjligt att jag kan finnas överallt o göra allt,det är en stor arbetsplats.
:( Funderar fortfarande hur fan jag ska palla med hela 8 timmar om jag skulle bli anställd där. Kommer o jobba ihjäl mig..är ju inte direkt ung längre heller o min kropp har fått lida,då min hjärna inte tillåter mig o ta det lungt nångång. Som idag så stod jag o slet vid en station o hjärnan var på 2 andra ställen,där jag visste att jag skulle ha behövts. Är nog sjukt speedad..munnen går i ett på mig också,brukar vara ett tecken på det.
Skulle ha tid till min öppenvårdskontakt på torsdag,men avbokar den.Vill inte träffa en manlig kontaktis,kan inte öppna mig ärligt..eller känslosamt kanske man ska säga.Och sen tyckte jag inte han var duktig på sitt jobb heller,kändes som han lyssnade med halvt öra o brydde sig inte. Får se om jag kan byta till någon annan,eller om jag måste rasa igen först innan jag får fortsätta o gå där. Undrar hur det blir med läkarbesök och sleepisar?! Fluoxetinet o allt annat slutade jag med för drygt en månad sen.
Försöker sopa under mattan en massa dumma tankar. Inte tänka VARFÖR?! VARFÖR gör en tokig!! (Eller tokigare)

måndag 6 augusti 2012

Glatt överraskad.. :-/

Mina sleepisar tog slut...tänkte sluta med dom (igen)..men det gick som det gick med det. Måendet har åkt bergodalbana igen..och en RIKTIGT häftig bergodalbana ingen mjäkig. Speedad,kåt,euforisk.förbannad,trött,lycklig,deprimerad...och allt på en o samma dag typ. :-(
Ja,var på apoteket o hämtade nya sleepisar..trodde jag hade en gammal recept på Imovane liggandes..vilka är bara på 7,5mg. ..så jag blev glatt överraskad då jag hade Zolpidem ratiopharm tabletter istället,vilka är på 10mg.  Fasiken att läkaren missade o skriva ut Propavan..så jag kunde sovit lite längre o inte behövt vakna efter nån ynka timme. (Har ju tagit extra sleepis ibland då jag vaknat)
Killen jag träffade försöker jag skita i..väntar tålmodigt,kanske hör han av sig efter sin semester om han blir kåt. :-/ (Ja,jag skulle träffa han direkt om han vill ..suck) Är glad ändå att våran första o enda dejt var en nykter,ingen sexdejt..hade kännt mig mer dumpad om jag legat med han,eller sugit av han där ute.

söndag 5 augusti 2012

Bonnie Raitt - I Can't Make You Love Me

Varför blir det alltid så?? :-(

Inte ett pip ifrån senaste dejten. WHY? Kan dom inte ens skriva att dom inte ÄR intresserade?? Tystnaden är värst.
Känner jag faller i nedstämdhet o självömkan igen. Får panik för att ännu en sommar har snart passerat utan att jag hunnit njuta av den.Förra året var jag åtminstone nere i Småland några ggr. o kopplade av utan dator o tillgänglighet. Det enda jag gjort iår var att jag var nere i Skåne typ ett dygn. :(
Jag som hade bestämt i våras,att iår ska jag åka in till stan ofta o bara strosa omkring..kanske ta nån öl på uteservingar osv. Har jag kommit iväg dit???!! Nope! Jävla tråkkärring...jag kan likabra fortsätta o proppa i mig mina sleepisar o försvinna ännu ett år.
jag missade en trevlig kräftskiva igår också...förstod inte att jag var bjuden.Kl. 21.00 sms:da han o frågade om jag skulle komma. Då var det försent ju..bara resan dit med bil tar över en timme. :(