lördag 20 augusti 2011

FAN!

Jag vet inte vad jag ska göra..Drack ett glas Doodley´s blev trött..gick och la mig,men kunde förstås inte somna..hör hur grannarna nedanför festar,skrattar och har kul.Min mobil är tyst,min chat är tomt..plånboken är ganska tom också,så jag har inte råd och åka in till stan och ragga upp nån...Jag som kände att folk SÅG mig idag. Men ingen ser mig nu..sitter här med popcorn och Doodley´s i glaset..tänker inga bra tankar.Tur eller otur,så bor jag i ett låghus,annars hade jag hoppat,mitt framför alla skrattande grannar.Undrar om dom hade ringt efter nån som plockat upp min trasiga kropp bara och fortsatt och festa sen?!
Borde jag åkt till mitt "eldiga" ex. Har tänkt mycket på han idag och hur vi hade det..det var verkligen som mitt Borderline..antingen underbart romantiskt,hett..eller kaos och helvete.Han kunde bli riktigt förbannad på mig,på konstiga saker..en gång gömde jag mig inne på toa då han blev aggressiv då jag lagt för många tomater på vår hemmagjorda pizza.Han ville ena stunden att jag skulle vara dominant mot honom i sängen,men sen efteråt gnällde han att jag varit hemsk mot honom som smiskat han på rumpan..att HAN inte borde få känna allt agg jag har mot män i mitt tidigare liv.
Han är sprituell och verkligen SER hur jag mår..nästan hur jag tänker.Det var lite läskigt,för vi gjorde ett test..jag drog ett kort ur kortleken,såg på den och han VISSTE vilket kort det var!!
Han hade kännt imorse,hur jag längtar efter någon. Han är duktig med ord..han är MANLIG,som dom i Harlekin böckerna jag läste som ung.Han har tjockt,mörkt ,lång hår..(Och jag har långthår-fetich.)Han har iQ på över 140..är sjukt duktig musiker och har skrivit hela symfonier..(nu hade han börjat skriva en låt till/om mig,fick höra en bit,den var "så mycket", intensiv)
Men NEJ!..Jag VET att det bara kommer att bli FEL..Det var inte meningen att det skulle bli vi,annars hade vi kämpat mer..Nu är det ungefär gått ett år sen  vi sågs,jag har inte LÄNGTAT efter honom,vilket visar att jag inte var kär i honom..med honom var det precis som han här nedanför skrev, jag var :-Kär i kärleken! ♥

Drinking home alone...

Kom iväg till systemet och affären ..kändes som jag har "det" idag,fick många uppskattande blickar och leenden. Nu ska jag snart se om jag kan dricka min spegelbild vackrare.

Lita Ford - Falling In And Out Of Love


Så jävla HOT!!

Det skulle vara så enkelt..

och åka till någon jag varit med..bara och ringa ett samtal..har några som väntar...hoppas,
Mitt "eldiga" ex.jag träffade för ett år sen, skriver till mig nu på MSN han kallar mig för älsklingen..vill träffa mig ikväll. Men..nej,jag KAN inte även fast han var mer än en "kuk" för mig.Jag klarar inte av fler hjärtesorger..

Melanie and Pasha - So You Think You Can Dance - Viennese Waltz


Jag vill beställa honom till LUNCH,MIDDAG,KVÄLLSMÅL,FRUKOST!! Blir HUNGRIG! Han är "våt"sexig!

Dröm eller verklighet?!

När jag vaknar på morgonen,så ligger jag kvar en lång stund i sängen och funderar.Imorse mindes jag..en händelse med någon,men jag minns inte med vem...det var länge sen.
Man sover där i sängen,(sked) känner hans fingrar pilla på bröstvårtan så den styvnar,precis som hans kuk har gjort som han puffar med där bak..han naffsar på min hals/nacke..jag ryser och börjar ge svaga stönande läten och putar min rumpa mer mot hans hårda härlighet..jag är våt..och han låter den bara glida in..han låter den bara vara njuta av värmen där, det gör nästan gör ont av kåthet..då börjar han sakta röra på sig..tills vi låter som djur och kommer i en orgasmvulkan samtidigt. Var det en dröm eller verklighet?
Verkligheten är iaf. att en snubbe då han kommit hem från krogen skrivit till mig : -KÅT! Vill slicka dina läppar.

fredag 19 augusti 2011

gary moore - still got the blues


Lenny Kravitz - Can't Get you off my Mind


Mer än AJ!!

Sitter här tårögd..fick ett litet,litet mess,som rev upp alla såren inne i mig och det är så smärtsamt!!..ja,från dejtingsajt"objektet".Fast får skylla mig själv,skickade det jag skrivit här om honom.Han svarade -Hade inte du lämnat mig?

Don Was - "Stand by Me" - Andy, Jon Bon Jovi, Richie Sambora & Friends


Åh! Kämpar..

Mot viljan att åka till systemet och köpa alkohol,mot viljan att äta och spy..är så trött! Trött på det här tråkiga jävla kämpandet! Vill skratta och må bra!
Ska ta mina insomningstabletter snart och somna bort från verkligheten igen,tankarna och ensamheten.I drömmarna är man aldrig ensam..Om inte annat så är toaletterna mitt i nånstans,med full insyn..drömmer ofta såna drömmar. Nuförtiden har jag börjat resa utomlands (i drömmarna)..jag som aldrig varit längre söderut än i Danmark..Men det var vackert i Italien tex. den natten..Ja,ni förstår kanske varför jag hellre sover än är vaken?

Freddie Mercury (Queen) - 'Living On My Own'


Besatt kärlek!!

Jag är med på en dejtingsajt,vet inte riktigt varför,har till o med blivit medlem där.Klickar bort 99.9% av alla mess jag får,det är bara tråkiga idioter på den där sajten,finns bara EN unik snubbe där,som jag skrev med i 8månader,blev helt besatt av han,han var (är) så VACKER både utanpå och inuti.
Men han var bara en fantasi"objekt",han ville inte träffas och jag betydde inget för honom,sen blev han kär i en annan snubbe och jag insåg att jag måste ge upp mina drömmar om honom..han är inte mitt öde,som jag försökte/ville tro i 8månader. I 8månader försökte jag DESPERAT betyda något mer än skrivna ord,ville bli verklig för honom,ville att han NÅGONgång skulle skriva att han tänkt på mig,saknat mig...som jag gjorde dygnet runt med honom. Direkt jag öppnade ögonen på morgonen så var han den första jag tänkte på..rusade till datorn och hoppades att han hade skrivit till mig,oftast hoppades jag förgäves.Han skrev aldrig spontana,gulliga mess till mig,utan svarade bara på det jag skrivit till han först.Jag var världens lyckligaste då vi var på sidan samtidigt..en gång satt vi där i över 12timmar och skrev en massa skit till varann..kommer aldrig och glömma honom,han gjorde ett STORT hål i mitt redan skadade ,ärriga hjärta.
Det där var så typiskt mina förhållanden,ja,det kändes som JAG hade ett förhållande med honom. JAG blev kär i en snubbe vars röst jag inte ens hört,inte sett hans ögon se på mig,vet inte hur han doftar,rör på sig,eller ens sett i färg.(han hade svartvit profilbild)
Jag fastnar och blir kär i killar som INTE blir kära i mig..alltid! Sen är förhålladet en plåga,där jag FÖRSÖKER få han och älska mig,tills han har skadat mig tillräckligt och visat att det GÅR inte och älska mig.Försöker hinna lämna dom innan dom lämnar mig.

ALL BY MYSELF ( with lyrics )


Man kan plåga sig på olika sätt!!

Jag plågar/straffar mig själv oftast med hjälp av andra människor. (och mat) Som nu..jag TILLÅTER inte någon tycka om mig längre,gör dom inte mig illa,antingen fysiskt eller psykiskt så vill jag inte träffa dom.Men jag tillåter inte mig och njuta av en annan kropp nu heller,eller att jag ska ge tillfredställe och känna mig "behövd".
Jag är så hemsk att jag FÖRTJÄNAR och vara hemma ensam. Många "tjatare" (typ ex.) har tystnat..vilket visar att jag egentligen inte ens betytt något för dom..alls!! Jag är inte ens duglig som "levande knull/sugdocka". :(
Jag brukar göra allt ensam..gå på bio,åka till badstranden,gå ut på krogen,på promenader...ja,och här hemma så sköter duschslangen den sexuella biten/tillfredsställensen,och goseapan det kramiga/närhetssjuka behovet,döda ting som hjälper mig och leva.

Love,love,love...♥

Jag HUNGRAR efter kärlek och ömhet,har alltid gjort.Började läsa kärleksromaner redan som liten och har sen dess fantiserat om att man ska bli så där desperat,eldigt KÄR.Men tyvärr så händer det bara i böckerna/sagorna/filmerna.Iaf. för min del..Numera är jag så ensam att jag börjar gråta då jag ser folk kyssas och vara kära,eller som på Celebrity Rehab,då dom tjatade om att -Du är inte ensam,vi bryr oss om dig! Jag VET inte ens hur allt det där känns! Har aldrig funnits nån som riktigt BRYTT sig om mig,har aldrig funnits nån som riktigt ÄLSKAT mig..Det blir bara tomma ord,så lätta att säga,men menar man inte det man skriver/säger,sååå omöjliga att visa.

Min "stroppsyrra"..

Ja, hon är väldigt lik Brooke Shields .Vi är som dag och natt,både till utseendet och till sättet.Hon är den mörka,långa skönheten som kan uppföra sig,gör aldrig bort sig..med Golgate-leendet på.
Medans jag är en kort,blondin,som gör inget annat än gör bort mig..Har ett linne där det står Ooops!, den texten passar mig..För -Ooops! I did it again..that´s me.
Sen att morsan ständigt påminde mig om vem som var vackrast av oss..nja, det kan kanske ha lett lite till min BDD??ser bara allt fult på mig.jämför med andra,mest avundsjuk är jag på dom som vågar gå ut utan smink!! Jag sminkar mig även när jag ska till badstranden,eller tvättstugan. Är glad över att jag inte har vänner/kompisar som kan komma och hälsa på oanmäld.
Jag tar ofta foton på mig själv,lägger ut på tex. fb. bara för att få höra att jag inte ÄR så gräsligt ful,som jag fått lära mig,som spegeln visar.
Bilderna på mig visar ibland en ganska sexig,söt "tjej"..ja,jag ser YNGRE ut än min lille"stroppsyrra" tex.
Men det jag ser i spegeln o den jag ser på fotona är inte samma..det känns inte som jag,därför kan tycka att den där blondinen på min profilbild ser helt okej ut för att vara 40+.
En gammal bästis,brukar skriva OFTA om hur ung jag ser ut fortfarande(vi är jämngamla)..-HAR du inga rynkor? Har du fått gråa hårstrån? 
Jag har sluppit mina läpprynkor tror jag, för jag aldrig har rökt. OCH eftersom jag HAR BDD,så sköter jag om mitt ansikte..desperat! Smörjer in flera ggr. om dagen..har olivolja i badvattnet,noppar,sminkar och fixar,"trollar" bort felen,så gott det går.

Är det bara vuxna som har vänner?!

Ja,när man är liten så har man bara kompisar/klasskompisar/bästisar.Jag hade en bästis som gick i min klass.(klassbästis?)..Nu har vi lärt känna varann lite igen,men jag kände henne BÄTTRE under skoltiden än nu,men NU vill jag kalla henne min vän helt plötsligt. Kompis eller bekant är nästan "förnedrande".
Vet att det där med *bästis,hänger med ganska högt upp i åldern..typ 30.
Men vi som är lite äldre,. hoppar man från bekant till vänskap direkt?!
Vet inte heller riktigt vad jag ska kalla oss i min ålder. KVINNA är så..hmm kvinnligt? Tjej,brud..lite för ungt..tant,gumma för gammalt.
Ja,jag vet att jag kallas för kvinna..och så även hon min fd.klassvän.
Män är lite enklare..jag kallar alla för snubbar. :) Passar både killar och gubbar tycker jag.
Jag har även en stroppsyrra jag inte umgås med,men hon är inte min ovän,för vi har aldrig ens varit vänner..så då blir hon en osyster?
Sånt här onödigt tänkande är min hjärna full utav. :-/

torsdag 18 augusti 2011

Bla,bla,bla....boring!

Tänkte på dom flesta receptbelagda medicinernas bipacksedel..Om man läste biverkningarna,när man INTE bör använda medicinen osv. ,så borde man inte äta nån jäkla tablett.Läste lite noggrannare bipacksedeln till mina insomningstabletter tex.och där stod det att till och med att grapefruktjuice kunde förstärka behandlingseffekten av tabletten.Jag dricker nästan BARA grapejuice.
Och alla biverkningar man kan få..allt ifrån hallucinationer till hudutslag..bara för att man vill kunna SOMNA!/sova. Varför hjälper inte varmmjölk och avlappning på mig?! Det är min HJÄRNA som inte slappnar av,hur avlappnad resten av kroppen än är.
Försökte ju somna utan medc. inatt igen..men helt jävla omöjligt och ändå var jag så jävla trött.
Har en goseapa som håller på o bli söderkramad,min värme och tröst under natten..

En vanlig dag..

Vaknar sakta,tänker på det jag drömt,försöker överväga om jag ska fortsätta i drömmarnas värld eller orka fejsa verkliga världen.Sätter mig framför datorn en stund,sen äter jag samma frukost varje morgon,stooor kopp kaffe,stektägg/kaviar på knäckebröd,medans jag äter frukosten kollar jag oftast på 2 1/2män eller annat inspelat,imorse grät jag till Celebrity rehab....sen rinner flera timmar iväg igen framför datorn..och stundvis framför tv:n. Em.kväll går jag min promenad (om jag kommer iväg),lagar middag (kanske),äter oftast för mycket,så jag måste spy..sen är det läggdags igen. BORING!!, ensamt och tyst..enda vuxna människan jag riktigt PRATAR med är hon på öppenvården en gång i veckan.Annars blir det bara chat,skrivna meningar,oftast utan mening.
Snart helg..börjar bli sugen på alkohol,har inte druckit nåt på 2veckor,har fått mess från flera snubbar igen som vill träffas,både ex. och några nya som hittat mig här på nätet.
Hade kanske velat åka till en gammal klasskompis,och mumsat i mig kräftor,kelat med hennes hundar,lyssnat på hennes tokiga papegoja och druckit goa drinkar OCH pratat skit med en VUXEN vän!Men det blir nog inte så..Kan inte köra med min bil så långt nu heller,den ska in på 6000/mila service,direkt jag har råd.
Fick en stor klump i magen då bloggen inte fungerade idag..och av nån anledning vill inte den klumpen försvinna.Känner även att tårarna är på g igen..
Tänker på heta kyssar..
Det är lite tungt att aldrig ha blivit riktigt älskad..bara knullad.

Funkar igen!!

Men nu har jag glömt bort allt jag ville så desperat skriva förut.
Tack *Blogger för att ni förstörde min dag..Jag fick verkligen ont i magen,då jag försökte hitta felet! :-(

Kan inte skriva inlägg idag! :-(

Supersize vs superskinny!

Såg på det programmet nyss,ett utav mina favvoprogram. Jag är ju *blandmissbrukare då det kommer till mat. Antingen är jag bottenlös,känner ingen mättnad..MAT i mängder! Äter aldrig smågodis och chips äter jag bara om jag blir bjuden hos nån då det är fest. Älskar däremot grädde och glass..men har ganska stark karaktär och köper NÄSTAN aldrig hem det..då måste jag må riktigt pissigt om jag ger efter för den frestelsen. Efter mina svulloperioder,svälter jag mig själv i ett par dagar..krymper magen och kan oftast efter svältdagarna äta ganska normalt nån dag. Några dagar innan mens är jag ständigt sugen på nånting..och när hösten kommer brukar jag svulla mer bullar och bakelser. :-(
Mina ätstörningar blev värre efter jag "rasade" i mars..jag slutade både äta OCH dricka helt,försvann in i ett mörker,ville dö.Sen skulle dom sätta dropp på mig och jag bestämde för att försöka komma tillbaka,lite för att jag tyckte synd om dom som fick vakta mig dygnet runt om jag skulle försöka ta livet av mig. Men stället jag hamnade på var ett mardrömsställe..jag fortsatte och äta sällan eller spy upp det jag åt i ren protest typ. SE MIG,HJÄLP MIG,JAG MÅR DÅLIGT!Jag BAD en sköterska hindra mig från att gå och spy engång efter middag.Hennes svar var:-Det kan ju inte jag bestämma!  Jag var tvungen och skriva ut mig själv därifrån,annars hade jag tagit livet av mig där.
Är nog det jag gör även här hemma nu...tar livet av mig,sakta men säkert.Det känns inte riktigt som självmord,när man gör det så här...det syns inte ens på mig (än),tror jag,att jag håller på och dör inuti,min mage är lika tom just nu,som hela JAG känner mig...vem bryr sig?
Har 100 VÄNNER på fb. ,det är nästan ironiskt! Fb. borde ändra det och inte kalla det för vänlista,utan *folk på fb.lista.
GÄSP! Är sjukt trött,så skriver en massa svammel och har säkert en massa grammatikfel..ber om ursäkt för det! Nu är frågan om jag ska försöka somna utan tabletter...jag tror det. Godnatt världen! Hoppas drömvärlden återigen är mer intressant,kärleksfull och oensam. BRUKAR drömma så jäkla tokiga drömmar,därför jag älskar och sova så mycket nuförtiden,det är som att vara filmstjärna.Jag får kyssa och hångla med snyggaste killarna (drömde om Brad Pitt häromnatten tex.),man får köra bil helt crazy,man överlever allt osv. :-)

onsdag 17 augusti 2011

Spegel,spegel på väggen där...

vill veta hur hur min kropp och mitt ansikte i verkligheten är.

Hittar många "trasiga" bloggare!

Gemensamt för alla är att dom äter en massa mediciner!! Jag blir RÄDD! Jag VILL inte bli beroende,jag VILL inte hamna i en pillerspiral,jag VILL inte må sämre i början,gå upp i vikt,få högt blodtryck,för tabletter som EVENTUELLT kommer och hjälpa! Jag riskerar redan mina tänder..dubbelt,eftersom jag både spyr+att Atarax och insomningstabletten Zopiklon Pilum kan skada tänderna. :-(
Jag skadar även levern dubbelt,tror jag,för jag dricker en hel del då jag väl gör det och tar mina tabletter ÄNDÅ.
Kommer o få antidepressivmedic. utskrivet i slutet av månaden..får ta ställning till det då,hur jag gör.Kan hända att jag ljuger och säger att jag tar dom,men att dom då inte hjälper...fan,jag vet inte!!

Nöjd!

Kom ut på min raska långpromenad även idag.Dagens sena middag,som jag åt först nu,bestod av pizzasalladen jag fick till pizzan igår.Är ingen hungrig.

Kött eller inte kött,det är frågan?!

Jag hatar att/om slaktdjur/boskap blir plågade.MEN om alla blev vegetarianer/veganer,vad skulle hända med dom djuren då?? Ingen skulle ju ha kossor och grisar osv. som husdjur..dom skulle inte heller klara sig själva i naturen.Det skulle inte fungera ens att köra bil,då en kossa kanske lägger sig på den varma asfalten?!..Hönor ute på höghusgårdar? Vi skulle konkurera om växtligheten,grödor,mat med dessa djur helt plötsligt och tyvärr skulle världen bli ganska kalhuggen?!
 Ja,hur har ni veganer/vegetarianer tänkt er att det ultimata scenariot skulle se ut?
Jag har hört att vi borde äta mycket mer hästkött tex. än vad vi gör idag,det skulle gynna dom övriga djuren.Hästar slaktas nämligen också,av olika orsaker.Men är en häst mer "värd än en kossa eller gris?? Är häst lite som att äta hund? Jag ÄLSKAR grisar och kossor.(levande)..är rädd för hästar,tycker dom är vackra,men har aldrig ens suttit på en häst.JAG skulle likabra kunna äta hästfilé till middag,som oxfilé.
Vi människor är ganska barbariska,först föder vi upp djuren..sköter om dom,ger dom mat,för att sen döda dom och äta upp dom. Om boskapsskötarna skulle ge namn till sina grisar tex.,skulle det vara svårare och slakta dom då?
Jag har bott på en bondgård som liten och där slaktades grisen till jul,grisen utan namn...Ja,jag åt den busiga söt-grisen också,till o med hans blod.Jag är en BARBAR!
Jag är lite fjantig,för jag tänker att jag inte vill/kan äta kalvkött,för då har dom inte fått LEVA sitt liv "färdigt",men jag borde ändra tankesättet..att äta MER kalvkött,för dom har sluppit lida lika länge som deras föräldrar?! Jag äter ju kycklig...
Ibland så är jag så kluven...sånt här kan få mig och känna mig hemsk! Jag önskade världen/mänskligheten kunde börja om från noll igen..eller åtminstonde +10...Jag VILL inte bli serverad kött jag inte har jagat själv,eller min man! Men det är ju så gott och jag skulle bli anhållen om jag sprang ute i skogarna med en pilbåge och jagade!

What Borderline Personality Disorder feels like...(TRIGGER)


Ledsen ensam stjärna!

Vi är många som gråter i ensamhet.Vi är som stjärnorna där uppe i himlen,blinkar tillsammans,men syns inte alltid och i rymden är det tyst!Precis som det är i mitt hem..tyst! Men samma tystnad kan vara hos flera i mitt hus...min granne kanske gråter där..ensam i sin lägenhet? Men jag kan inte HÖRA hennes/hans smärta!

Mildare Borderline?

Jag är nog lite "mildare" Borderline,då jag inte skär på mig själv?! Känns så faktiskt..eftersom jag inte ens klarar av o skära på mig själv?!
Det GÖR iaf. min sjukdom ÄNNU mer dold,jag har inte ens ärren utanpå som VISAR att jag mår dåligt och därför blir det nästan så jag måste ÖVERTYGA alla läkare,psykoler,terapeuter,vänner,bekanta ÄNNU mer,så dom ska fatta att jag inte bara LÅTSAS!
Sen det att jag även har BDD http://sv.wikipedia.org/wiki/Dysmorfofobi vilket gör att desto sämre jag mår,desto MER sminkar jag mig,vilket visar er alla en helt fel bild av mitt mående.
Därför också har så många svårt och förstå! Jag är FÖRVIRRANDE?! Konstig,annorlunda!Men min smärta,mitt pendlande humör,självdestruktiviet ,själv hat mm. är precis lika verklig,för MIG!
Finns bara en kvinna som VET,min öppenvårdkontakt..och hon har hjälpt mig och övertyga andra (läkare osv.) Läkare som efter 5minuter säger saker som-Du ska börja jobba igen då blir du frisk! (Han trodde jag hade bara blivit lite ledsen då jag blev av med jobbet)...:-(
Nu ska min öppenvårdskontakt sluta,hon har fått sparken. Känns som någon SPARKAR på mig!! Kommer och ha svårt och och få samma förtroende för någon annan+tänker INTE rabbla om mitt förflutna längre,vilket då resulterar i att nästa terapeut inte kommer och förstå lika väl varför jag är som jag är just idag!

DBT-präst?

Jag hade möte med en kvinna håller på med DBT.Och hon var lite skrämmande för hon LEVDEverkligen som hon lärde..Hon var som en Jehovas som försökte "värva" nya människor.Direkt hon skakade hand med mig så sa hon..-Du har lite kallsvettiga händer,är du nervös? Det här är inget och vara rädd för.
Ja,hon var inte mycket äldre med mig,men pratade till mig som till en liten flicka.Precis som hon troligen GÖR med dom yngre tjejerna som FÅR DBT-terapi. Med mig blev det bara fjantigt,då hon försökte vara "mammig".+att jag ställde jobbiga frågor,vilket kanske inte en yngre kvinna hade gjort?!
Sen just att hon försökte övertyga mig om att DBT kunde BOTA folk..vi ÄR inte våran dignos. Nähää?! Tänkte jag,vem fan är jag då?Jag kan inte BLI nån annan efter 40+år??!! Tror det är DÄRFÖR DBT hjälp finns endast för yngre människor,deras hjärnor är mer formbara,eller "tvättbara".
Jag tror nämligen att det hjälper ENDAST om man tror på det,precis som med GUD.Desto starkare tro nån har,desto mer harmonisk är människan ,(Om det inte går över till idioti,vilket det ofta kan göra.)
Jag har svårt att tro att, lukta och känna på ALLT ska göra mig frisk,lika lite som jag kan tro på att en låtsas "kompis" uppe i himlen,(där flygplanen åker),ser efter mig,tar hand om mig!??

Vill tillbaks?!

En tanke slog mig nu. Jag kanske inte VILL tillbaks till mitt "friska" liv?! Det var ganska skönt och släppa taget,bli svag efter över 40års lidande och kämpande. Jag ORKAR inte vara stark längre!!Jag vill inte behöva gå till jobbet,med gråten o illamåendet i halsen,tunga stegen,med masken på,träffa alla idioter/marionetter...Jag dör hellre..så känns det nu! TVINGA mig inte,låt mig vara,låt mig få vila min kropp och själ. Ja,så önskade man...men verkligheten är en annan.Försäkringskassan knackar på axeln-Hörrö,det är dags och ta dig i kragen snart,du har VILAT tillräckligt länge nu,nu får du bli frisk!!!

tisdag 16 augusti 2011

Sex ex.

Fattar ingenting ibland!! Har träffat några snubbar senaste åren,vilket inte lett till något riktigt förhållande..MEN dom ger inte upp och hör av sig,nästan alla ,vill träffa mig igen.Har en som sms:ar just nu o frågar om jag träffar någon annan..han som undrar har jag inte sett på över 1,5 år!
Träffade ett annat ex. i helgen,som överöste mig med komplimanger och blev intresserad på nytt,men han gjorde bort sig , jag vart lack och tog bort han som "vän".
En tredje jag träffade några gånger,vi hade en riktigt eldig romans för ca. ett år sen,vill träffa mig igen och skriver att han aldrig kommer och glömma mig,att jag var speciell.
Sen så finns det några till.....
Varför blir det aldrig nåt mer? När jag tänker efter,så är det jag som lämnat dom,men det är efter dom inte kunnat "handskas" med mig...minsta lilla humörsvängning leder till gräl,missförstånd och jag ger upp,inte värt liksom. Har faktiskt accepterat tanken på att jag aldrig kommer och hitta den "stora kärleken",min pusselbit.Men ska jag tillbaks till ex:en?? NOPE! Det finns ju en anledning till att dom ÄR ex.
Sen finns det ju en snubbe som LÄMNADE mig..som jag skulle tyvärr ta tillbaks,så fort han sa orden-Jag vill...:-( Så DUM är jag! Såra mig bara!!

Promenad!

Yes! Jag kom ut på min powerwalk! Det var lite snurrigt och pizzan guppade i magen,kände mig som gravid i 8:de månaden typ. Men nu ska jag försöka komma ut varje dag igen,få rutin på det,känns skönt när man gjort det.

Pizza!

Har inte klarat av och äta utan att spy upp middagen på över en vecka,nu åt jag en pizza,utan att ens vara direkt hungrig,allt gick ner i ett vips,spydde bara liiite,försöker behålla resten.Men tänker hela tiden att ALLT ska ut!
Igår kväll åt jag två stora portioner mat+ca. en liter glass,spydde upp allt förstås,tog tabletter och gick och lade mig sen,även fast jag redan tagit tabletter några timmar innan på dan,men blev väckt mitt i sömnen,körde bil ganska groggy..not good.
Skulle jag hitta orken och motivationen och börja med mina raska långpromenader igen,så skulle jag tillåta mig och behålla mer mat.Men känner mig dyster,då sommaren börjar ta slut,vill bara lägga mig i ide tills nästa vår.Hösten är dödens-årstid enligt mig..allt dör.(Även fast det är vackra färger ett tag) Sen så blir jag mer orolig i kroppen då det blåser och på hösten brukar det blåsa mer och kyligt,det går inte och skydda sig hur mycket man än försöker klä på sig,kalla vinden hittar ansiktet om inte annat,är även rädd för mörka skogar och nu börjar det bli mörkt tidigare. :-(

Börjar från idag!

Var på öppenvården,skulle diskutera o få köplats till DBT-terapi.MEN fick höra att jag är för GAMMAL,för en "riktig" DBT-terapi. Det finns gruppmöten för oss lite äldre(är 40+) man går på varannan vecka och får då verktyg att jobba med själv.
Hon jag träffade idag,skulle visa lite vad det går ut på..mindfullness tex. Jag skulle sitta där och lyssna på henne och slappna av.Var helt darrig,iskall och tårarna började rinna.Jag VET att alla misslyckanden kommer och resultera i självdestruktivitet.OM jag inte kommer och känna mig lika duktig eller mottaglig som resten av gruppen sen..så kommer jag och åka hem,vräka i mig mat och spy,"straffa" mig själv.
Frågade också om man kunde bli frisk och bra,BARA med hjälp av DBT,utan lyckopiller,sömntabletter osv.?Med hjälp av egen vilja.
Jag äter inga antidepressiva mediciner nu fast jag borde..har lite fobier mot allt som man kan bli beroende av,(både människor OCH droger/alkohol,mediciner.)
Först så sa hon att ja,man blir till och med AV med sina diagnoser,typ.För man ÄR inte sin diagnos.Men sen helt plötsligt ändrade hon sig och sa att jag borde ta mediciner,så att mina toppar och dalar inte blir så starka.Hmm???
Jag HAR redan blivit beroende av tabletter så jag kan sova förresten.Tycker det är sååå skönt efter år av sömnproblem+ att kunna sova bort jobbiga tankarna.