tisdag 2 oktober 2012

Syns inte-finns inte??

Pratade med en man på jobbet,en ny,det var hans första arbetsdag och av någon anledning så frågade han MIG om hjälp,trots att jag inte ens jobbade med honom. Iaf. så frågade han sen hur länge jag hade jobbat där..och så sa jag att jag bara arbetstränar,att jag varit sjukskriven i snart 2års tid. Så sa han-För ryggen eller? Så sa jag..nej,jag är psyksjuk!.. han höll på o trilla bakåt..skrattade o trodde att jag skämtade. -Men du verkar ju så GLAD?! Ploppade han ur sig sen......
Men så är det ofta med oss "starka" idivider,vi klarar av och dölja vårt lidande.Om jag gråter på väg till jobbet,eller ifs. försöker svälja tårarna och sen har ett påklistrat leende väl där...så mår jag bra va? Jag lurar er alla andra,men jag kan aldrig lura mig själv..tyvärr.
Sen att Bulimi sällan syns utåt heller,gör ju att det inte tas på allvar.Jag äter skapligt normalt/nyttigt annars,förutom då jag hetsar o spyr.Skulle jag INTE spy efter min hetsätning så skulle jag vara en fet matmissbrukare...och DÅ skulle det synas mer utåt. men nu...syns inte -finns inte??
Känns som jag är på väg att bli speedad igen.Hoppas jag inte bara blir stress-speedad utan även euforiskt,koko-speedad.
Jag har kanske hittat en kk. Får se om kemin stämmer..han bor ganska nära o är skjukt manligt,sexig,med dom vackraste ögonen,långa ögonfransarna som man nästan blir avis på. Kan bli skönt om det funkar.

måndag 1 oktober 2012

Tungt med möten

Alla möten..samtal man går på gör slut på mig. Det känns som man har skrivit prov på 8timmar typ. Träffade min nya kurator på Carema idag,en trevlig o saklig kvinna..inte lika "mjuk" som mina tidigare kvinnliga terapeuter,men helt okej. Det är något konstigt med dom besökrummen där..Hon var o hämtade kaffe åt oss,precis när jag kom och jag började gråta när jag satt ensam där i rummet!! Why liksom?
När jag träffade min första kurator,så började jag lipa redan innan jag kom in till henne. Det är väl nån slags spänningar som släpper+ att jag är lite nöjd med mig själv att jag äntligen försöker få hjälp åtminstone.

Brorsans kompis var här i fredags..han söta,ordentliga typen. Vi kollade på lite porr mm. men ingenting hände..jag fick en kram (eller tog en kram) när han kom o när han gick..that´s it.
Sen åkte han hem o sms:ade om hur kåt han var,att han ville att jag skulle skicka bilder på mig själv som han kunde runka till osv.+annat sex-messande om fantasier osv.

Har ca. 70kr kvar på kontot efter att räkningarna är betalda...jihooo! Party,party!! :-(