lördag 28 januari 2012

Förvirrad..beslutsångest.

"Objektet" skriver till mig nu..Han verkar vara sårad el. förbannad för att jag bara försvann. Men,jag tror han mjuknade och allt är som förut.
Jag blev bjuden ganska långt bort på en pub-trubadurkväll,är lite sugen på att åka.han bjuder på allt,så det blir inte så dyrt och så är han omtänksam och trevlig så jag känner mig trygg med han.
Är visst ganska tom på ord...så bye for now.

onsdag 25 januari 2012

Blir bara förbannad!! (ECT)

Det här KAN inte vara en hemlighet!!! http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article14266599.ab
Många vet om det,läkarna,dom som utför "våldtäkten"+vårdarna som tar dit dig.
Jag hamnade på psyket i mars förra året,var helt okontaktbar i ett par dagar,MEN det var första gången jag hamnade på psyket och det var endast efter drygt 4månaders depression. Dom hade inte ens HUNNIT prova någon annan behandling,medicinering,så det här var INTE sista utvägen för att rädda mig!! Jag har minnesluckor nu,saker som jag aldrig kommer och minnas igen,namn på personer jag tex. arbetat med,hela skoltiden är typ borta osv. Har berättat om det här både på Carema och på efterföljningen av ECT:n men ingen tar mig på allvar!! Alla påstår att det är pga. depressionen som jag har tappat minnet. :-/  OM ECT:n hade gjort mig BÄTTRE så hade jag kanske accepterat luckorna,men jag blev inte ett dugg mindre självmordsbenägen,jag blev inte ett dugg gladare,tvärtom,sen när jag började förstå vad dom gjort med min hjärna,att den var nu skadad för alltid,så mådde jag ännu sämre. Jag stressar min hjärna då jag försöker komma ihåg namn och händelser,vägar till bekanta ....åh...suck

Jag vet inte...

Jag vet inte riktigt hur jag mår.Känner mig lite tung i kroppen och lite tom i hjärnan.
Helgen närmar sig och jag har nog bestämt mig för att inte träffa någon än.Måste bli starkare innan jag ev. strular till allt med känslor igen.
Sen så vill jag inte heller slösa pengar på sprit och resor. Planerar en längre resa i påsk nämligen.
Sökte flera jobb igår...och idag har jag lite ångest över det och hoppas att ingen hör av sig än.Det svåraste var inte och maila dom,det svåraste kommer och bli sen när jag ska på arbetsintervjun.
Idag ska jag till arb. förmedlingen igen.Tänkte på det där också..VAD är det dom hjälper mig med egentligen??? Sist så kopierade hon 3st.sidor från datorn.
 Hamnar lite i moment 22 ang. lager och truck..För truckkort får man inte ta först man jobbat i lager i minst 3månader och dom lediga lagerjobbserbjudanden kräver truckkort. :((

tisdag 24 januari 2012

Speedad eller??

Har sökt en massa jobb idag..var även ute på min promenad,men det var TUNGT,fick blodsmak i munnen,kände mig helt otränad.Har ju ifs. knappt varit ute på drygt 2veckor.Tänkte försöka ro en stund snart också.

Tycker det känns konstigt då folk säger att jag är VACKER?! Har aldrig sett mig själv som vacker,söt kanske,men inte vacker liksom. Då tänker jag direkt att lurar jag dom med mina bilder? Ser jag väldigt annorlunda ut på bild är irl.?? Därför är jag lite rädd för att träffa dom som tycker jag är vacker-på bild! Som han i Skåne..Tänk om han kommer ända hit och blir besviken sen? Pinsamt..jobbigt. :/

måndag 23 januari 2012

Svullo!

Jag har svullat hela helgen..utan att ens spytt,eller knappt ens tränat.  Har inte druckit en droppe alkohol. Sitter som besatt och spelar spel i datorn,för att inte tänka på nåt annat.
Imorgon ska jag fasta..MÅSTE!
Imorgon ska jag till arbetsf. också.
"Objektet" skiter i mig..svarar inte på mina mess och raderar allt jag skrev i hans gb. Så nu har jag ännu en VARFÖR tanke som kommer och mala i mitt huvud. :(
En skåning har blivit tok-intresserad av mig.Han vill träffa mig så fort som möjligt. Några till som vill träffas,men jag vet inte om jag klarar av och dejta. Har lite funderingar dock om jag ev. ska göra det nästa helg. Eller så gömmer jag mig hemma fram till vår.
Nu är det en vecka sen jag slutade med sömntabletterna,en vecka då jag inte kunna somna på natten ,utan först på morgonkvisten eller ingen sömn alls.