lördag 21 april 2012

Ångest!!

Ser ut som jag hade Parkinson,skakar.Har värsta ångesten...börjar oroa mig redan för nästa veckas jobb,VILL INTE! Ska utöka mina arbetsdagar med en halvtimme..låter inte som mycket,men det är mycket för mig.Ska även försöka ha en fikarast ihop med några från lagret..skrämmande,jag känner ju inte dom alls och alla andra känner varann och snackar och skrattar.
"Objektet" som jag skrivit med i över 1,5års tid,kommer och lämna sidan och försvinna ut i tomma intet,kommer och bli jobbigt, för även fast jag inte skrivit till på ett tag,så går jag in på hans sida varje dag och tittar på han.Puff så kommer han och vara borta ur mitt liv! :(
Hmm..tog lång tid och skriva allt det här..skrev bara fel hela tiden.

torsdag 19 april 2012

Ner o upp!

Igår var jag sååå jävla trött..Nu börjar jag bli stress-speedad. Hjärtat bankar och jag TÄNKER på allt möjligt..Vill KNULLA bort lite adrenalin,men får väl gå ut och promenera istället,för jag orkar inte träffa någon idiot-kuk.
Är väldigt alkoholsugen också..kommer inte och ha en till nykter helg känner jag.
Jag har stressat ang. en del frågor jag har nu när jag arbetstränar..hur blir det med ersättningen under dom dagarna jag är sjuk, och sen trodde jag min rehabersättning skulle ta slut innan arbetsträningsperioden är slut,så jag visste inte varifrån jag får pengar efter det. Tur att det går även att maila min fk. kontakt,behöver inte ringa..hon svarade på frågorna snabbt,så nu kan jag koppla av ang. det iaf.

Mitt  humör den här veckan har gått från ganska apatisk i måndags,ångest-gråt mående på tisdagen,väldigt skiftande mellan tårar och trött-apatisk igår, till irriterad,orolig,speedad idag. Har inga *må bra,stabila,lugna dagar som vanligt.

onsdag 18 april 2012

GÄSP!

Så jäkla trött! Sov 3timmar efter jobbet och nu har jag tagit sliipisar och sover snart igen. Känner mig som en trött sengångare. Tänkte skriva lite om jobbet,men tabletterna börjar värka nu,o då stavar jag bara fel...
God nattis!

tisdag 17 april 2012

Tungt!

Var tungt och komma iväg imorse.Men hade inte klarat av och ringa någon,så det var bara och pysa iväg,hur man än mådde.Tårarna ville komma fram i bilen...men dom 2timmarna väl på arbetsplatsen gick ganska bra. Det fanns inte så mycket att göra idag,vilket var lite jobbigt..har lite svårt och bara stå och hänga och vänta+att tiden går sakta då. Nu är jag sjukt trött igen..idag skiter jag i promenaden..har gått i ca2timmar på jobbet ändå,får räcka.

måndag 16 april 2012

Arbetsträning..

Nu har jag arbetstränat 2timmar hos Myrorna.En timme effektiv arbetstid. Fick hämta och väga ca. 200kilos "burar" med kläder. ÄLSKAR tungt jobb.Sen började jag ju som alltid stressa,för dom kom inte undan vid stationen dit jag rullade vagnarna,så tillslut hade jag ingen plats,där jag skulle ställa vagnarna. Då vill JAG ordna stoppet,var det än uppstod,för dom verkar inte känna någon stress där direkt.
Sen kom det en ny billass med klädburar strax innan jag skulle sluta och då blev det fullt och jobbigt för dom. Och det blev jobbigt för mig att kunna släppa allt då min arbetstid var slut mitt i kaoset.
Trots att dagens jobb var fysiskt lite anstängande,så var jag helt slut och tung i huvudet ...TRÖTT!
Kom ut på min raska promenad ändå. Det jobbiga är att jag lätt brister i tårar numera..så jag blir väl kallad lilla lipsillen.

söndag 15 april 2012

Ont i magen...

Imorgon ska jag till Myrorna då och börja arbetsträningen..tankarna och känslorna ang. det skiftar lika mycket som mitt humör brukar göra.
Mest orolig är jag för att jag kommer och vara helt färsk och okunnig där,jag har såna krav på mig själv,vill vara duktig på engång,kunna allt. Det som känns bra är att dom nästan bara har folk som arbetstränar,utlänningar,"mindre intelligenta" osv. Så dom har väl inte så höga krav på att man ska vara högpresterande direkt eller göra 3mans jobb.