lördag 10 december 2011

Sirenia - Save Me From Myself

Spy ut ångesten?

Har inte spytt på ett tag,för jag har inte ätit så mycket,men nu känner jag att jag måste,trots att jag knappt får ner mat,så det blir dubbel-tvång. TVINGAR i mig mat, mår skit av att äta,hoppas att ångesten släpper lite efter spyandet.
Jag drack lite igår..så tog spriten slut så jag bjöd in fyllgrannen,han hade med sig lite dricka. Sen började han taffsa på mig,så jag slängde ut han.
"Objektet" fanns där igårkväll igen,han fortsätter och skriva snälla saker till mig som att han gillar mig på nåt sätt..Men sen tar han ner mig på jorden ganska fort genom att skriva att vi aldrig kommer och ses.
"Svinet" fortsätter och tjata om "jobb",trots att jag bad han glömma bort mig.
Nää..nu ska jag spy lite..(eller mycket)

fredag 9 december 2011

Ledsen

Är så ledsen igen,tårarna rinner.Var på arbetsförmedlingen och grät även där,så hon fick agera mer psykolog än arbetsvägledare.Jag berättade om mina ätstörningar för henne och då sa hon-Du verkar ju få näring i dig!!..Vilket jag tolkar som att du är ju FET!
"Måbramänniskan" skickade en vänförfrågan till mig på fb. Accepterade direkt,utan att tänka mig för.Fick då se bilder på honom med hans nya käresta,som tur var så var det inga kyssbilder.Även en annan sak jag reagerade lite på,hon har skrivit en massa kärleksförklaringar till honom,men han har varken svarat på dom eller skickat något sånt på hennes sida.
Det sorgligaste med mig är att jag skulle träffa honom direkt utan att blinka eller tveka,även om han bara ville ha måbrasex. Så självdestruktiv och ensam är jag.
Det som rör om i min hjärna ännu mer är att "Objektet" skrivit snälla saker till mig nu ett tag.Förutom att han tror att jag skulle bli för jobbig om vi träffades.
Vilket ifs. jag också tror. ;-) Skulle nog vara som Rose var på 2 1/2 män.

torsdag 8 december 2011

Hjärnhälsan..

Ja,nu ska hon på öppenvården vara långledig och vi träffas först i mitten på januari.
Men skitsamma,jag har gått där nu i snart ett års tid och inte fan har jag blivit bättre. Hon sa saker som att -försök verkligen och inte dricka i helgen,häll bort spriten eller ge den till nån.Daah! Sen också att jag skulle tänka positivt om af. dom vill ju bara HJÄLPA mig. Dubbel daah!
Nu är den här jobbiga natten här igen,får se om det blir nån sömn.
Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen  och träffa arbetspsykologen. Prat,prat,prat ..om mig.Är så less på att prata om mig,hur värdelös jag är,som inte klarar av och LEVA,jobba!
Köpte groggvirke till helgen..får se hur jag gör.
Skrev till "svinet" ändå idag,att det är bäst att han glömmer bort att jag finns,jag mår inte bra nog för att kunna träffa honom nu..oavsett betalning.
Har haft en kul skrivstund med "Objektet",han var på bra humör och fick mig på bra humör.Fast fick huvudet fullt av tankar och fantasier också. Han är som en cancertumör inne i mig som växer och tar över hela min kropp,min hjärna och mitt hjärta.
Vart lite hoppigt inlägg,men så är mina tankar nu också.

onsdag 7 december 2011

Omöjligt!

Helt jävla hopplöst och försöka somna utan tabletter.
Känner mig förbannad,stressad,frustrerad över SJUKdagarna..Alltså hur många dagar man har på sig tills man måste bli arbetsför igen!! Jag kämpar ju varje dag med att inte ta livet av mig,försöker orka leva,min HJÄRNA är sjuk och den blir inte frisk på kommando!! Tyvärr..ingen hellre än jag önskade att jag kunde bli stark igen och sluta lyssna på hjärnan och kroppen.Skita i hur dåligt man än mår,hur ont man än har..man MÅSTE orka arbeta! Fast nu har jag ju börja tänka att jag måste faktiskt inte...jag har ett val...och det är att avsluta lidandet.
Jag såg på programmet *Svenskarnas hemliga liv* och det handlade bla. om en man som hade en tumör som växte i ansiktet på honom..som elefantmannen. Men ändå,trots hans groteska utseende så var han lyckligt gift,hade 2st. barn och ett jobb han trivdes med. Det får mig och tänka på att jag är nog GROTESK inuti,för ingen kan älska mig,så måste det vara.Det finns få människor här i världen som är lika oälskade som jag.Till och med Hitler hade nån som älskade honom och det förklarar ju en del om man tänker logiskt.

tisdag 6 december 2011

Hotelsebrev!

Fick kallelse till arbetsförmedlingen,går jag inte till det mötet så..blir jag av med arbetslöshetsersättningen!
Man känner sig som en frigiven fånge som ska till sin övervakare..annars!!!

Avundsjuk!

Kollar på supersize vs. superskinny och blir så avundssjuk på dom smala.Så jag tränar med min roddmaskin framför tv:n..En vacker dag,kanske även jag blir vackert smal,så någon annan blir AVUNDSJUK på min kropp!

Gnäll!

Jag kan inte sova ordentligt utan tabletter,somnar nångång på morgonkvisten,drömmer jobbiga drömmar och vaknar av dom.
Är deppig,är besatt av en person jag inte ens träffat,"svinet" tjatar om jobb,jag blöder (mens) sen över en vecka tillbaks,är iskall (dålig blodcirkulation),fast på natten svettas och fryser jag vartannat.Vaknar med ångest.
Länge sen jag hade en helspeedad uppåtdag,fast vet att årstiden har mycket med det att göra.Höst-vinter (innan snö) = depp!
Helgen närmar sig igen..får lite panik redan,har inga sömntabletter som jag kan ta då ensam-ångesten kommer..Eller jo,sparade 1st Imovane om värsta tänkbara dödsångesten skulle uppstå.
Har Vodka här hemma...men vet inte om jag vågar dricka då jag är ensam numera,skulle nog göra nåt dumt.
Funderar på om jag ska träffa någon,antingen någon ex. eller ny (blivande ex.)
Jag tänkte på "Objektet",han som jag är så besatt av. Och jag kommer nog inte och kunna bli ihop med någon annan numera,för jag jämför dom med honom och då blir dom för vanliga och tråkiga. :o(

måndag 5 december 2011

Sad!

:-(  "Objektet" sårade mig med ord igen.Det gör så ont,HUR ska jag kunna radera bort honom ur mina tankar?!!
"Svinet" hörde av sig ikväll..han hade ett "jobb" åt mig.Ville att jag skulle stripp/dansa och sen suga av honom för 1500kr.
VARFÖR finns jag?! Varför finns det ingen sista spruta,som djuren får då ingen vill/kan ha dom,eller om dom är sjuka!

To Be Gone - Anna Ternheim

Anti Scampi

Jag ÄR sorgligast!

Jag har ben,jag har armar,jag kan se,höra och göra mig förstådd. Finns så många här i världen som skulle byta liv med mig närsomhelst,som inte har allt det där.
Jag VET om det där,jag har ingen rätt och tycka synd om mig själv,må dåligt..jag borde vara TACKSAM!
Varför vill jag skada den här kroppen? Varför klarar jag inte av och vara mer positiv? Varför kommer jag bara ihåg alla ord som sårat istället för alla komplimanger och snälla saker? Varför ler jag inte bara,skiner som solen,så ler folk tillbaka? VARFÖR??..................................finns det så många frågor i mitt huvud som jag inte kan svara på!!

Skrämmande jul!

Hela jävla kristendomen går ut på att ljuga och skrämma! Är det inte med hjälp av gud så är det med hjälp av tomten! Lika mycket på låtsas båda två. Hur kan föräldrar med gott samvete ljuga för sina små barn?
-Tomten tittar,är du inte snäll så får du inga julklappar osv.
Har inte tagit fram en endaste julpynt...vilket "sötkuken" såg och påpekade förvånad på engång.
Är så trött på all hysteri kring jul..Folk tar LÅN för att kunna köpa saker..för en endaste dags skull..en kristen helg full av FROSSERI!
Och all denna REKLAM!! Har satt lapp på dörren-ingen reklam,men får ändå en massa mail.KÖP,KÖP,KÖP+tv-reklamen förstås!!! Hjärntvätteri för fan!

Helvetesnatt!

Haft en jobbig natt,då jag försökte sova utan tabletter..Man svävar mellan dröm och verklighet.Hör och upplever skrämmande saker som man tror sker på riktigt.

Man lär sig nytt varje dag..

Visste ni att kalkontuppar runkas för hand?? Dom kan inte para sig med honorna naturligt längre,för deras kroppar passar inte "ihop". Så därför runkar några män kalkonerna för att sen inseminera sperman i hönorna.
Majskycklingar blir inte gula i skinnet/köttet för att dom äter MAJS,något konsumenterna tror.Men av alla svenska uppfödda kycklingarna så har sk. majskyckligarna Bosarpskycklingarna drägligast liv..dom får vara utomhus..får leva längre..packas för hand och slaktas på Kravgodkända kycklingslakteri.
Det här är urdrag ur boken Monsterbiff till middag? Rekommenderas!

söndag 4 december 2011

Det som syns..

Kan dölja ganska bra alla mina "fel",har kunnat i alla dessa år och fortfarande lurar jag många.
Vilket ifs. inte är så bra,för då kan jag fortsätta må dåligt i det dolda.Jag har tex. blivit misshandlad i flera år,ingen visste nåt. Dom jag träffar nu,tycker jag ser "bra" ut,som "fyradygnsknullet". Fast han har sett mig tappa greppet,vet hur jag kan bli,han är en utav dom få som sett den sidan av mig. Har varit hemma hos en annan "kuk" och fått dödsångestattack,men han snarkade gott i rummet bredvid och ropade på mig på morgonen när det var dags och ge han lite njutning,ta hand om honom.
Fast "fd klasskompisen" såg ju mig också,kom jag på nu...den natten jag ville slita ut mina blodådror..den natten han tände på att känna sig manlig,då han "räddade" mig och blev kåt och tog mig hårt bakifrån,som en pilsk tjur!Har lite svaga minnen av det.
Nu har jag dock fått frätskador på mungiporna igen.,är man uppmärksam så fattar man varför jag har det.
Är lite orolig för jag har bara EN insomningstablett kvar! Vet inte riktigt när jag får ut nya+att mitt högkostnadskort har gått ut nu,så jag vet inte om jag har råd och hämta ut dom ändå.
Ska till arbetspsykologen på torsdag igen..tror vi skulle prata om vad jag gillade för ämnen i skolan.
Hmm? Bild....det ger inte många +poäng på arbetsmarknaden.

EVRO?!

Blir irriterad på att svenskarna uttalar euro med ett V i ordet?? VARFÖR? Är det så att dyslektiska kungen eller Viktoria läste fel från början och ingen vågade rätta till felet för det skulle varit pinsamt?!
Svenskarna som använder en massa engelska ord annars i vardagen...

Dressyr!?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Dressyr_(ridsport)  Hur fan lär man en häst från början alla dessa steg?? Har läst att hästar har en förhållandevis liten hjärna och gör mest saker på instinkt. HUR??!!! ..kan man lära dom så många olika steg?? Man kan ju inte VISA,så hästen härmar,den kan ju inte förstå order,den kan ju knappast lära sig såååå många olika steg/rörelser under så lång tid med hjälp av belöning?!
Är dressyrhästar smartare än en vanlig ridhäst? Ja,JAG fattar inte hur det där går till.
Att hästar hoppar över hinder och springer fort kan jag förstå men inte alla dessa konsterna,som är egentligen så onarturligt beteende för en häst...en häst som gör mest saker av instinkt. http://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4stens_sinnen Ja,den kan lära sig lätta kommandon,men HUR får man den och trippa runt åt sidan med korsade framben,lyfta upp frambenen graciöst osv. HUR får man hästen och göra rörelserna FÖRSTA gången och sen få den och göra dom om igen och ÄVEN göra flera svåra saker efter varann under en tävling???