lördag 24 december 2011

Min ensamma jul..

Jag tog tabletter igårkväll,strax efter 18.00,vaknade vid 04.00 och tog nya tabletter och sov till 13.00 ungefär.
Nu tar jag en ny sats tabletter och fortsätter och leva i drömvärlden.Hoppas jag drömmer något underbart för engångsskull..
Har knappt nån lust och kolla på tv eller här i datorn..jul,julglädje,julmat och dricka syns överallt.

fredag 23 december 2011

SOVA!

Snart ska jag ta sömntabletter och sova...sova ..sova.Får se hur länge,kanske hela julhelgen.Är så trött,ledsen och uttråkad. Vaknade imorse ledsen efter att ha drömt om "måbramänniskan" och hans nya flickvän. Så god jul till er som har möjligheten och ha det!

torsdag 22 december 2011

Besatt

Vi..eller jag som har ätstörningar TÄNKER mat,lever mat 24/7. Många räknar kalorier,vilket jag aldrig gjort,men däremot tänker jag -Mat som förbränner,eller som är extremt nyttigt. Ofta blir jag helt besatt i en del saker..Curry har alltid varit en sån krydda,har det på nästan allt ...Nuförtiden har jag även blivit besatt i Pepparrot..tycker det är sjukt gott och så inbillar jag mig åtminstone att det är extra nyttigt. Köper te med Ingefära,för även det ska öka förbränningen. Äter ganska ofta stark senap. Rödbetor ska vara bra för levern..tomater och hallon,blåbär ska innehålla en massa antioxidanter. Sen äter jag även solrosfrön,osockrad surdegsbröd eller sportknäcke.
Har aldrig druckigt en massa läskedrycker,saft osv. Dricker Grapejuice eller (citron)vatten. Har aldrig gillat smågodis.
Så att jag inte är smalare än vad jag är...är egentligen ett mysterium..eller är fetgenerna verkligen så starka?? För släkten på morsans sida är överviktiga nästan allihopp. Min mormor var lika bred som lång nästan.

Befrielsetabletter..

Var och hämtade ut mina Imovane och fick sån sug efter dom..ville svälja alla på engång,försvinna härifrån med hjälp av dom. Pussade till o med förpackningen,ett kärt återseende.

Red ut stormen inatt.

Klarade mig igenom nattens tankar.Satt länge och stirrade på min genomskinliga hud och blodådrorna som syntes så tydligt under den,men gjorde inget som skadade mig.
Hade helt jävla sjuka drömmar imorse. Jag åkte på en PÄRM! Ja en sån där vanlig hård pärm. Jag ställde mig i en sån,drog igång den med ett dragsnöre som på en gräsklippare och så svischade den iväg i en jädra fart,vart jobbigt och hålla i pärmkanten. :-) Jag jagade någon kidnappare. Det sjuka tar inte slut där..helt plötsligt åkte en snubbe med i min pärm..och idioten sprutade spolarvätska,trots att det inte finns nån vindruta på pärmen..ha,ha! Så jag blev förblindad av svidande vätskan.
Fick tips om att rita fjärilar på ställen man ville skada sig på. Just fjärilar är ingen bra ide för min del.Drömde mardrömmar om svarta fjärilar häromnatten. Jag gungade på en lekplats och så känner jag någonting innanför tröjan vid brösten och där sitter två stycken svarta fjärilar..och helt plötsligt ser jag att det kryllar av svarta fjärilar på sanden under gungan och dom kryper på mig..sitter fast med sina taggiga,gripben och jag fick panik och vaknade.

Kan jag hålla mig här??

Håller på och hamnar i ett jobbigt mående..och har inga sömntabletter och ingen här som hindrar mig från att slita ut mina blodådror. Kan jag hindra mig själv? Kan inte ens sluta med nagel-knackandet,det första som händer då jag "försvinner" in i mörkret. Låg i sängen,men försöker och vara ajour nu med hjälp av datorn.
Ett dött ting...ingen där som hör mig,ingen där som hjälper mig.

onsdag 21 december 2011

Stressad,pressad!

Kan inte sova på nätterna,somnar först nångång på morgonkvisten och ligger sen kvar i sängen till 12.00 varje dag.Har haft det som regel nu att jag SKA upp senast 12.00,hur trött jag än är. Får ångest och hjärtklappning då jag ligger kvar så länge ändå. Imorse höll dom på och satt ny belysning i porten och borrade,fy fan vad rädd jag vart,lät som dom hade borrat 10cm från huvudet.
Idag kommer "sötkuken" hem från sin semester,han ville få en avsugning,men jag fixar inte det,har fått en stress-herpesblåsa på läppen också,som om jag inte såg tillräckligt trött och grotesk ut redan. :-(
"Fyradygnsknullet" tjatar om att han vill träffas varje dag också.Imorse skrev han att han kanske inte kommer och leva fram tills jul. Jag blir bara mer pressad och anti av hans tjat...ORKAR inte! Samtidigt som jag känner mig lite skyldig honom en sex-tjänst,eftersom han gav mig 1000kr senast för en avsugning,vilket var ganska mycket.
Idag har jag tvingat mig och städa här hemma,renbädda sängen,sortera tvätt osv. Så jobbigt/tråkigt att jag mådde illa.
Har nog bestämt mig för att hämta ut mina Imovane.Ska försöka låta bli och ta dom varje dag,men vill sova åtminstone en gång i veckan. Jag ser så jävligt trött nu..med svullna och röda ögon,vilket inte gör mig lyckligare direkt. Idag måste jag ut och handla lite också. Shit!!
Är lite sugen på att dricka också...

tisdag 20 december 2011

Jag fattar inte!?

Hur resonerar läkare då dom skriver ut Imovane i flera månader? Själv så har jag ätit dom i minst 10månader. Och läkaren fortsätter och skriva ut dom,bara jag ber om det. I bipacksedeln står det:
Behandlingen bör vara tillfällig och ska helst inte överstiga fyra veckor.+
Alkohol och läkemedel mot depression, ångest och demens (psykofarmaka) bör undvikas när Du använder Imovane.(Äter antidepressiva)
Om du har nedsatt leverfunktion, nedsatt andningsfunktion, nedsatt allmäntillstånd eller är äldre (hos äldre personer stannar läkemedlet kvar längre i kroppen) samt om Du tidigare har varit beroende av droger eller alkohol bör Du rådgöra med Din läkare innan behandlingen med Imovane påbörjas.
Man bör inte äta grapefrukt eller dricka grapefruktjuice när man använder medicinen. Grapefrukt kan minska kroppens förmåga att göra sig av med det verksamma ämnet. Man kan då få kraftigare effekt av medicinen och ökad risk för biverkningar. ..
Det enda jag dricker förutom vatten,är just grapejuice. :-/
Ingen har kollat min leverfunktion.Jag har alltid varit öppen med att då jag gör självmord,så ska jag göra det med hjälp av mediciner och alkohol.Dom vet också om att jag överdoserat tabletterna och har sovit bort flera dygn med hjälp av dom.
Nu försöker jag självmant sluta med dom och har inte hämtat ut,men vet inte om jag är stark nog.Skulle vara så skönt och få sova bort ångesten,tankarna.
Nu sover jag nästan ingenting och den här natten var värre än på länge,konstigt nog. Hade "kryp" i ansiktet,kunde inte somna och när jag väl somnade på morgonkvisten igen,så drömde jag mardrömmar.

Jultomten!-Ta bort mig!!

Jag är så trött på det här skitlivet,sömnlösheten,min kropp,mitt utseende,pengarbekymmer,stress om att hitta ett jobb,skitvädret,mörkret,kylan,ensamheten,hopplösheten,ångesten,ledsamheten.