lördag 21 juli 2012

?!

Jag bara är/finns...Har inte tagit sleepisar sen onsdagskväll och även fast jag sov ganska skönt ute på balkongen inatt,så längtar jag efter dom av någon anledning.Kanske för att jag somnar så mycket fortare med hjälp av dom och sover riktigt djupt i minst 3timmar.När jag väl somnar utan,så är min sömn mycket ytligare,vaknar titt som tätt,varje gång som jag vänder på mig tex.
Sötkuken ville träffas idag igen...men jag vågar inte,är som oskuld efter så här lång tid utan sex. ;-)
Drack lite turkiskpeppar shotar igårkväll och vart på rastlöst humör,ville hitta på nåt,så jag bestämde att jag åker ner till Skåne till en "gammal" (hon är lika gammal som jag hi,hi) klasskompis.
När jag vaknade imorse så blev jag direkt stressad för vad jag bestämt i lulligt tillstånd igen...Men jag VILL klara av och åka iväg,träffa folk..umgås med andra också o inte bara med C.

onsdag 18 juli 2012

Jag vet inte...

Jag vet inte riktigt hur jag mår faktiskt,lite konstigt kanske?! Slutade med Fluoxetinet i förra veckan och har inte märkt någon försämring på något sätt. Har däremot slutat och svettas så mycket,speciellt på natten,har slutat och drömma lika sjuka drömmar,är inte lika ångestfylld med hjärtklappning och skakningar på mornarna längre,så ser ingen anledning till att äta tabletterna.
Sleepisar tar jag fortfarande,inatt tog jag en extra då jag vaknade vid 01.00 och kunde inte somna om. Har dragit ut en tand och den värkte.Men har pausdygn med dom så mycket jag klarar av.
Annars så går allting ganska bra,arbetstränar...och det går sådär..har jobbiga stunder och svårt och komma iväg,jobbigt också då personalen där ändras hela tiden,men har hittat mina arbetsuppgifter och så länge jag får göra dom,så funkar det ganska okej.
Får min skitbil såld imorgon..äntligen...och min "nya" bil är lagad så jag kan ombesikta den.
Lever fortfarande helt ensam..dom enda jag träffar är typ bästa vännen C o hans sambo. Har inte sexat med någon på evigheter..det också förresten...blev kåtis igen sen jag slutade med Fluoxetinet,men tillfredsställer mig med duschen,enklast så.(Och skönast faktiskt också) ;-P