fredag 28 december 2012

Over and out..

Nu är julhelgen över för den här gången..den var lika tråkig som dom senaste två jularna innan dess..när jag var sams med brorsan,så brukade jag åka dit över jul.
Åker bort ett par dagar,till vännernas stuga ute på skärgården..blir där över nyår.
Måbramänniskan skrev idag o påstod att hans mobil varit försvunnen sen den kvällen han ringde..och att han skulle hittat den först igårkväll. Skitsamma..bara hans pucko IQ-fiskmås brud låter bli o messa mig i fyllan.
Har en kk nu..HD-mannen som jag kallat honom för...vet inte riktigt vad jag tycker om det än..men är bra på att låtsas tycka om allt,för att behaga.
Ikväll tar jag sista sleepisen,sen är dom slut o jag får inga med mig till vännerna..men det ska funka,måste pausa ändå..har tagit dom varenda kväll sen jag fick dom den 6/12+några extra på dagen några ggr.

onsdag 26 december 2012

Propavan

Jag måste sluta med Propavan..man drömmer helt sjuka drömmar.Inatt drömde att jag var vårdare åt missbildade småbarn/bebisar..ena stunden hade hon inga armar eller ansikte,hon ramlade ner från soffan och så hade missfostret en underlig syster..drömmen var helt sjuk o fortsatte efter jag vaknat o somnade om.
Nu idag så är jag helt darrig,svag..trött.Vill ju orka göra saker..gå på promenad mm. Hoppas jag piggnar till..men INGEN mer Propavan,det är inte värt det.

Svartsjuk fyllekärring!

Måbramänniskans sambo sms:ade mig inatt,först från hans mobil och sen från ett annat nummer där hon låtsades vara någon annan,som ville ligga med Stockholmshoran,mitt nummer hade den pers. fått från fb. skrev hon. och sen skrev hon även att hon -vet var min brevlåda bor.
SJUK människa..förstår att måbramänniskan mår dåligt av henne och vill inget hellre än att hon ska flytta därifrån.Hon har varit en parasit hos honom i 1,5år.
Hoppas jag slipper en massa fyllesms framöver...:-/

tisdag 25 december 2012

Mår bättre

Har varit på två st. långpromenader idag..+tränat magen,kroppsfixeringen är allt jag tänker på,vill bli SMAL!
Spytt lite bara,kände att jag åt för mycket..NÄR ska jag lära mig att man KAN lämna till senare o behöver inte vräka i mig allt?! SUCK!
Har tänkt på storebrorsans mail..och blir lite förbannad,för han skrev att han tog ett steg tillbaka varje gång han hörde om mina självmordstankar,för det skulle inte göra lika ONT?! HUR tänker han egentligen? Vi har ju ALLTID funnits där för varann,hjälpt varann och så vänder han mig ryggen precis när jag hade behövt han som mest...det kunde blivit tack vare honom jag hade kunnat ta mitt liv,för det var ett svek som gjorde smärtsamt ONT,när han bara tystnade o sket i mig.Jag fick återigen uppleva barndomens trauma,då styvfarsan bara stack ifrån mig(oss) en natt o aldrig mer hörde av sig. Och nu kallar han den här tiden för ett litet farthinder! Det var fan en MUR som det tog mig 2år o ta mig igenom..ingen liten väggupp!?
Hur ska jag någonsin kunna lita på brorsan att han bara inte tystnar igen om jag inte sköter mig,blir besvärlig? Det är inget jag bara kan VÄLJA,jag är psykist sjuk.

Fick ett samtal från "måbramänniskan",han har inte glömt mig helt iaf. :)

måndag 24 december 2012

Min julafton..

Fick mail från storebrorsan..där han försökte förklara sig och sin frånvaro,han avslutade mailet med :
Jag önskar dig allt väl och hoppas att vi kommer att kunna minnas den här jobbiga tiden som en liten farthinder och inte mer.

God jul din Bror.
Fick även julhälsning från en "go-gris",som jag var besatt i ett tag för några år sen.
Min bästa julklapp var dock att jag hittade sleepisar..trodde dom var slut! Så min jullunch blev: 1st Zolpidem Hexal 10mg,3st Atarax 25mg och 2st Propavan 25mg...Nu ska julen sovas bort!
Har ätit frukost och spytt upp den...
HAPPY HOLIDAYS!?
PS:Äter varken julskinka el. prinskorvar,tyvärr så tror jag knappast att jag räddat livet på någon söt-gris för det, men OM om jag gjorde det..så GOD JUL på dig GRISEN! Hoppas du får massor med mumsigt idag du kan njuta av!! :-))

söndag 23 december 2012

Borta bra...

Kommer knappt ihåg det förra inlägget,var lite groggy. Idag har det kännts bättre,var på bio nyss o såg på Sinister,men den var så där..man hoppade till några ggr. av ljud,men annars var den inte direkt "skräckig".
Är på frosserihumör nu..vill vräka i mig massor o spy.Min mage är redan som hos ett affrobarn,svullen.
Imorgon fm. ska jag nog till HD-mannen och få julaftonssex.Sen blir det ingen mer firande för min del..men snart är även denna jul över,same shit as last year!