fredag 29 juni 2012

Fixar inte!

Är mer ångestfylld idag än vad jag varit på länge,känns som det kryper inne i kroppen och skinnet ska vända sig ut o in...typ! Självklart blåser det ute igen,gör ju inte måendet bättre.
Har bestämt mig för att hämta ut sleepisar idag,MÅSTE få sova bort det här måendet,försvinna,jag går sönder annars.
Känner mig hemsk också eftersom jag inte klarat och sälja iväg min skitbil,ska det vara så jävla svårt?! JA,tydligen!
Är redan orolig/rädd för arbetsträningen nästa vecka,ska ju gå upp i tid..KAN jag inte få må bra? Jag orkar inte leva sån här. Jag är så tråkig,är så uttråkad att klockorna stannar.(Man säger väl så)

tisdag 26 juni 2012

Hatar och vara beroende!!

Har haft en jobbig natt/dag...känner abstinens..är skakig,ångestfylld,svettas osv. och så sover jag bara korta stunder..hinner drömma mysko drömmar,men vaknar mitt i dom.
Låg i sängen till 13.00 idag..gick inte ens upp för att ringa till jobbet,klarade inte av det.
Är lite rädd..hatar och vara svag..hatar och inte klara av saker...som arbetsträningen tex...Snart ska räkningarna betalas igen..alltid samma oro att pengarna inte räcker. jag MÅSTE sälja iväg min bil den här veckan,kan ju inte betala försäkring för en bil som bara står! Men tar en dag i taget..ska bli fri från sömntablettberoendet först. Fast våndas,skulle vara såååååå skönt o hämta ut och sova bort måendet igen.
Hörde att stroppsyrran och morsan hade blivit osams....hi,hi! Lite skadeglad är jag.....

måndag 25 juni 2012

Finito

Nu är även insomningstabletterna slut.Har proppat i mig en massa Atarax,men känner ingenting,som att äta sockerpiller. :( Stormen inatt gjorde att jag inte kunde sova och blev orolig,ångestfylld och kom inte iväg till arbetsträningen imorse.
Börjar bli hungrig och är rädd för att börja kvällsfrossa,därför vill jag somna...nu

söndag 24 juni 2012

Jahapp!

Nu när Propavanen är slut,så somnar jag bara med hjälp av insomninstabletter,men vaknar efter nån timme.Så jag är uppe för att ta en ny insomningstablett,så jag kan sova några timmar till.