fredag 14 oktober 2011

Tröttast..

Fd.klasskompisen kom för ca. 3timmar sen..vi åt och han har somnat i soffan redan.Själv så pimplar jag lite vin....

Skakigt..

Hade fd.klasskompisen här inatt.Vi pratade massor..men är ganska frustrerad för han KAN inte lita på mig.Han tror jag ska gå och suga av nån om vi har:bråkat,om jag är ledsen eller om jag är på fest(humör)..Alltså...!! Men efter vi kom överens om att tiden får visa och bevisa,så hade vi en skön natt med väldigt lite sömn,han skulle iväg till jobbet redan 05.00 imorse.
Han är även orolig för att jag ska göra bort mig,supa för mycket om vi är ute och dricker nånstans.Jag började säga dom värsta sakerna som jag trodde att han såg framför sig..Att jag skulle strippa på bordet,flirta och hångla med alla,spy och somna i spyan. För tror han allt det där ska hända,så kommer han nog bli positivt överraskad sen.
Är SKAKIG,höll på och skvätta ut morgonkaffet och prickade knappt munnen med mackan..
Ska till GYN. Sätta in en hormonspiral..och det är en utlänsk man som sätter in den.Har inte bästa gynerfarenheten av en "sån".

torsdag 13 oktober 2011

Äntligen...

Brukar se på mina allt smalare armar och ben..magen är plattare än vade den varit på 100år (typ).Huden på armarna är ganska rynkig,eftersom jag gått ner relativt snabbt,men det gör inget,älskar och ta på det slappa skinnet,känna att fettet innanför är borta.Det här peppar mig nu till att sluta vräka i mig,är inte sugen på mat längre..klarar mig på väldigt lite varje dag,fast så här är det ofta efter mensen,jag tappar matlusten.
Usch! Våndas för jag skulle behöva komma ut på min promenad,men det blåser som fan!! Mår ju dåligt av det!!!!

How do i filbunke?!

Är orolig i magen även idag och var tung i huvudet,kom knappt ur sängen..efter jag vaknade för drygt en timme sen så låg jag kvar länge och lyssnade på den hemska blåsten utanför..MÅSTE det blåsa varenda jävla dag!!??
Tänkte även på fd.klasskompisen..hur jag är mot honom.Jag är som en GEISHA! Jag servar honom totalt..Fixar frukost,mat,hämtar dricka,smörjer in hans torra kliande fötter och händer,kliar och masserar hans rygg,klämmer finnar och pormaskar på hans rygg,tar hand om hans exemfläckar,tappar upp bad åt han,suger av och ställer upp förstås när han vill...Han är den tröttaste människan jag träffat,han skulle kunna sova hela helgen om det var så,han är inte vaken många timmar då när han hälsar på,vilket kan ifs. vara ganska skönt också,så får jag vara för mig själv...och kan då sitta här vid mitt andra liv...datorn.

onsdag 12 oktober 2011

Ingen speedad dag idag..

Sov lite oroligt,vaknade med hjärtklappning igen..var nervös för att åka till öppenvården av nån anledning.Varit i tvättstugan OCH på min promenad.Spydde dock upp middagen,för jag åt en halv Marabou chokladkaka till efterrätt,kunde inte bara ta någon bit,trots att jag inte ens tyckte efter två tuggor att det var gott längre..åt upp hela halvan ändå.
Är ganska tom på tankar..lite ovanligt.Hämtade ut insomningstabletter ifall att sömnlösheten fortsätter,man blir ju knäpp i huvudet om man inte sover,speciellt då hjärnan redan är sjuk.Såg saker i ögonvrån tex. tyckte en gestalt rörde sig i hallen hela tiden då jag tittade på tv. Min BDD förvärras också om jag inte sovit,min svaga punkt är nämligen ögonen,har jag trötta ögon så tycker jag att jag ser grotesk ut.
I helgen så tyckte jag ju att mitt ena öga var missbildat,eller ögonen var helt olika,ena såg ut som man var drogad och den andra såg ut som man hade haft ögoninflammation typ,med oval pupill också. Elefantkvinnan-thats me!

tisdag 11 oktober 2011

Besök o dricka..

Fd.klasskompisen kom oväntat ikväll.Så jag fixade en Irish coffee till oss o nu har jag tagit 2st. bira efter det.Fd.Klassk. har somnat redan.

Sugen..

Direkt då jag blir på bra humör..speedad så här,så blir jag sugen på att dricka.
Känns även som jag hinner och klarar av allt..har värsta framtidsplanerna..Igår klarade jag inte av och gå till arbetsförmedlingen och idag vill jag starta eget..jag vill bli massös..American style..en sån som åker hem till folk istället för att dom ska komma till mig.Och vill även göra avslappnande massage på barn,medans man har en ljudbok (saga) på.Sen ska jag även satsa på att göra egna oljor,som är bra för huden.
Näää..nu ska jag inte fastna här..på med musik och så renbädda sängen och städa köket,kanske kommer jag ut på en till promenad idag,det var underbart friskt väder UTAN blåst!

Min BDD..

Min BDD hindrar mig från att skära mig själv,jag skulle inte klara av och se min redan hemska kropp,bli ännu fulare med vanprydande ärr,jag har även usel läkkött och eftersom jag är allergisk mot plåster,så bli det bara värre.Jag har haft stor dilemma med mina leverfläckar..vilket har jag hellre,leverfläckar eller ärr?! Där har faktiskt ärren vunnit,jag HATAR min bruna prickar/fläckar!
Det här med ärr hindrar mig även att skönhetsoperera mig...vilket en sån som har BDD har lätt för fastna i och försöka rätta till felen .
Även därför är hösten hemsk årstid för mig..för man ser tröttare och blekare ut..får röd näsa,kinder och ögon ute i kylan osv. :-/
http://sv.wikipedia.org/wiki/Dysmorfofobi

Bättre dag..

Länge sen jag vaknade utan hjärtklappning..det var andra natten jag sov ganska tungt,utan att vakna titt som tätt,skönt som fan! Vädret är på min sida idag också..solen skiner och det blåser inte så mycket.Ska försöka ändra på mina promenadrutiner och gå på dagen istället för kvällen.Större chans att jag får sol på mig och sen är det faktiskt nyttigt att jag utsätter mig för mer människor och det är mer folk i rörelse mitt på dagen.
Ska även försöka handla då det är mer folk..istället för strax innan stängningsdags.
Funkar säkert en sån här dag då jag är mer uppåt,men ...
Hoppas spegelbilden är lite okej idag också..annars skiter sig ju alla planer,då fastnar jag inne med att försöka fixa till alla "fel",hittar inga kläder som passar osv.
Min BDD har bara blivit värre,tycker mitt ena öga börjat "falla",pupillen i den är oval..vet ju inte om det är så,eller om det bara ser ut så i mitt huvud...jobbigt!

måndag 10 oktober 2011

Efteråt..

Efter en panikångestattack så blir man så TRÖTT,tom..Vilket var ganska skönt för min del,kunde sova en stund,tror jag..låg i sängen flera timmar iaf. nästan UTAN tankar..bara låg där och kramade om min goseapa.
Känner mig lite värdelös då jag inte klarade av att gå på mötet,men samtidigt lite stolt över att jag med min telefonfobi klarade av och ringa dit.
Pratade med fd.klasskompisen i telefon också...Han behöver en massa bekräftelse hela tiden..säger saker som JAG ska säga till honom.Hur mycket jag saknar honom,hur lycklig jag är att han finns i mitt liv..i helgen ville han veta om hans tunga var skön,om jag älskar hans kuk,om han var den bästa jag haft sex med?!
Blir det inte bättre om jag får säga allt det där självmant,eller ännu bättre om jag VISAR vad jag känner och tycker?! Nu blir det ju bara en massa -ja svar..för man kan ju inte säga annat för då sårar man ju,jag får inte tveka heller då jag svarar,för då -låter jag inte övertygande. :-/ Hoppas det blir bättre med tiden....

SJUK VÄRLD!

Det ÄR verkligen sjuk värld vi lever i..vi som är psykiskt sjuka blir pressade och klara av ett arbete,trots att vi knappt klarar av och leva..hotet om att bli utförsäkrad finns där hela tiden,på allt annat stressandeJag lider ju av så många saker..som BDD,ätstörningar,fobisk personlighetsstörning,dyskalkyli, borderline,depression mm. inget man "botar" på några månader...Jag hade inte ens
överlevt sommaren utan sömntabletter..


Jag klarade inte av och gå till mötet på af. nu...får en ny tid i början av november..känns lite skönt,nu kan jag andas igen och samla nya krafter!!

Panikångestattack!

Försökte ringa Carema,dom tjatar hela i tiden du står som nummer ett i kön,men ingen svarar under flera minuter,när man väl kommer fram så får man inte prata med sin öppenvårdskontakt ändå,för hon hade telefontid IMORSE! Hur fan ska jag klara av mötet på af.???????Vad händer om jag inte går dit?! Jag FIXAR inte det här!!!!!!!!

Sömn..

Sov förvånandsvärt bra inatt,tror min rikliga mens kan ha nåt med det och göra,efter sömnlösa veckan,så får man blodsförlust typ,så det knäcker vem som helst.
Nu är det inte länge kvar till arbetsförmedlingens möte...jag skakar,har hjärtklappning och mår nästan illa.

Ensam och rädd..

Vågar inte gå och lägga mig,ute är det precis sånt väder väder som får mig och må ännu sämre,blåst och regn! Som om jag inte mått tillräckligt pissigt redan.Känns som jag ska få hjärtattack,ångrar nu att jag inte hämtat ut sömntabletter. Kan inte morgondagen vara över redan!!

söndag 9 oktober 2011

Rädd och besatt!

Jag har mått skit den här helgen,känner paniken är precis på ytan.Har knappt sovit på en vecka,idag började min mens ordentligt också,vaknade av en blodpöl i bindan.
Det har varit skönt och ha fd.klasskompisen här,han tog mig lite ut bland folk igår,klamrade mig fast vid han som en drunknad,hade inte klarat av och vistas bland folk utan honom.Han håller min hand hela tiden,pussas och kramas i rulltrappor,när vi står i köer osv.
Inatt har han knappt tagit i mig,eller sovit så nära ens,då får jag tankar direkt,börjar han tröttna? Trots att jag tidigare nätter jämt sagt att han skulle vända på sig och ha ryggen mot mig så jag kunde sova.Men nu när han själv slutar ligga nära så klamrar jag mig fast vid honom som en besatt och börjar tänka knäppa tankar direkt. Idag lämnar han mig..vilket gör mig rädd..har det där hemska mötet på af imorgon..Han sa skulle följt med om han kunnat.
Jag ÄR komplicerad...