torsdag 6 december 2012

Snart så...

Ska jag somna med hjälp av sleepisar..flera månader sen sist. Ska bli skönt o bara få försvinna i n i drömvärlden...borta i minst 6timmar oavbrutet. Börjar flummskriva redan....

Läkarbesök

Jag har nu 2gånger träffat en läkare på Carema som lyssnar och pratar! Så mycket att det blir jobbigt,för han ger sig inte,han sätter sig inte bara framför sin datorn o skriver ut mediciner!!Sist så var han mer stressad,men idag var jag inne hos honom nästan en TIMME!!Kan ni fatta,läkarbesök på en TIMME!!!
Han ska boka in mig på en DBT-"kurs",fick 60st sleepisar och propavan+Atarax..han bokar en ny läkartid om ca. 3månader.Han hade även skrivit en remiss för mina ätstörningar,men jag tackade nej,för den är inne i stan och jag vill inte köra bil dit varje gång...Sen skrev han brev till soc. om att jag behöver ekonomisk hjälp för mina besök hos dom. Självklart slutar även han där hos Carema..vad annars,alla duktiga o hjälpsamma slutar där.


onsdag 5 december 2012

Starkast o bäst anpassad överlever!

Har tänkt på alla ramaskrik om klimatförändringar..VAD som händer då jordens temp. går upp några grader,vilka djurarter som inte överlever osv.osv. nästan alltid skylls det på bilisterna,eller människorna i allmänhet.
MEN...våran jordklot har ju förändrats STÄNDIGT,sen dag 1!! INNAN bilarna och miljöförstöringen fanns. Pangea http://sv.wikipedia.org/wiki/Pangaea känner dom flesta till tex., tänk om något sådan skulle hända NU...vilken panik och framförallt VAD/VEM ska man skylla på? Kan man inte bara se det som en oundviklig naturlig utveckling? Solen expanderar tex. vilket påverkar vår klimat?! Man behöver inte vara någon vetenskapsman för att förstå saker. Djur och människor anpassar sig efter förändringarna,speciellt om förändringarna kommer i sakta takt,dom som inte gör det eller kommer på lösningar mm. dör ut,så har det alltid varit och så kommer det alltid och förbli. Dom STARKA överlevarna fortplantar sig,det kommer nya arter,dom svaga o oanpassade dör ut.
Att framtiden finns i våra händer..att vi kan stoppa utveckligen..drömmarna om en grön,ren paradis,där alla överlever och lever i harmoni,är just det...drömmar!

måndag 3 december 2012

Fulaste granen

Fulaste granen ever finns på våran gård,inte ens belysningen vill funka på den.

Down..

Mår ingen roligt. Känner mig FUL,ugly dugly!! Tråkig,deppig,fet...TRÖTT! Orolig...
En "sån" period igen alltså.
Spyr varje kväll..Skulle bara vilja ligga i sängen,dygnet runt om det inte gav mig mer ångest.
Några män vill träffa mig...men jag känner mig CERO-sexig och vill inte skrämma nån med mitt groteska utseende.Tycker jag till o med stinker gammal FITTA!
Imorgon ska jag träffa jobb-coachen igen...jippii!! (not)
På ons. har jag ett annat möte.
På torsdag ska jag träffa läkaren..Jihoo! (yes)..hoppas hon skriver ut sleepisar utan problem! BEHÖVER!
På fredag ska jag försöka orka åka o träffa en gammal klasskompis,hoppas jag känner mig bättre tills dess.