lördag 8 september 2012

Ensam...oälskad

Har spytt 2ggr. redan ikväll.Känner mig ensam o oälskad. Tänker tillbaka på min barndom och undrar återigen hur mitt liv kunde varit om jag hade haft föräldrar o då framförallt en pappa som älskat mig,funnits där för mig. Jag hade en underbar plastpappa i några år...som bara rymde hemifrån en natt och hörde aldrig av sig till mig,det skadade nog mig mer än vad jag vill erkänna.
Min BROR,som varit den enda som funnits där för mig...lämnade mig...utan någon som helst vettig anledning strax före jul för snart 2år sen!!!!!
"Måbramänniskan" skickade ett kort sms där han skrev att han träffat någon och att dom stal varandras hjärtan....han som sagt till mig i flera månader att hans hjärta var begravd med hans avlidna fru...!!
Min senaste långvariga särbo...gjorde även han slut med ett kort mail. Honom hade jag tagit hand om ekonomiskt i 3års tid o så dumpade han mig med ett mail,då han fick jobb o egna pengar.
Min första kärlek tog sin nya kärlek till VÅR lägenhet,innan jag hunnit flytta ut.
Killen efter honom,råkade jag se tillsammans med sitt ex på Gröna Lund,dom blev ihop igen.
Killen därefter misshandlade mig svårt i flera år.
Killen efter det var en äcklig mjäk...och honom var jag ihop med i 6år,trots att jag aldrig älskade honom.
Ja...har inte ett endaste lyckligt o tryggt förhållande...kommer jag någonsin o få uppleva det??

En kille som kännt till mig sen skoltiden och har varit betuttad i mig,skrev idag att : -Jag tror att du är intensiv och att du kräver mycket.Du kräver mycket av dig själv och kräver mycket av dina närmaste.Men då är du också speciell,unik.
Han är gift..men vill träffa mig.Vi träffades för några år sen o hade sex.Så nu övertalade han mig att han ska få bjuda på lunch nån dag...på ett riktigt flott ställe.
Har så svårt att säga nej.
"Sötkuken" messade mig idag också..jag skrev till honom att-Jag betyder för lite för dig.Är rädd för att bli sårad.

söndag 2 september 2012

AJ!

Jag rev upp såren igen genom att gå fram till "måbramänniskan" och kramas. Fan,vad underbart det kändes..men NU känns det inte lika underbart längre. Fan,fan,fan! Fast vi är fb. vänner igen..trots att jag DÖDADE honom där förut. Men han har inte skrivit nåt till mig. :(

En annan snubbe som sårar mig,genom att behandla mig "billigt" är en typ jag kännt länge..en söting..ordentlig svenssonkille som har  sambo o barn med henne. Jag har förresten hånglat med hans flickvän på en fest..vi hade en "magisk" kväll/natt. ;-) (han vet om det).. Han o jag lärde känna varann bättre under en lång biltur tillsammans för 3år sen och började prata om intima hemligheter. Sen har han skickat snälla sms lite då o då om att han tänker på mig. Men NU..så vill han bara ha porriga bilder på mig, det enda han "tjatar" om...nya bilder...-kan du inte skicka en hel skiva med filmsnuttar på dig osv.osv.
HAN..den gulliga svenssonkillen blev även han som alla andra män i min närhet.

Men det är overkliga "Objektet",som försvunnit helt och så "måbramänniskan" som har mitt hjärta i sina händer...och dom gör den illa..det gör så ont och vara jag!

Feelings!

Åh! Jag träffade "måbramänniskan",han som sms:ade mig och berättade att han blivit kär på sin Londonweekendresa när jag var inlagd på psyket.
Iaf. så var hans brud aspackad,hon kunde knappt stå. Jag såg måbramänniskan o henne hela kvällen, i 2timmar innan jag gick fram till honom,då hon gick iväg en stund. Jag fick 2st. långa goa kramar och puss på kinden av honom,vi kunde knappt släppa taget om varann. Han sa att han försöker bli av med henne och att hon bara flyttade in helt plötsligt. Fast det sa han till mig för flera månader sedan,när han ringde en natt i fyllan...men hon är kvar än.
Hoj-dejtsnubben har skrivit på msn...jag har inte svarat...förstår mig inte på han... (heller).