fredag 8 mars 2013

On my own

Jag avbokade min läkartid,så nu har jag ingen mer kontakt med psykvården och äter inga piller..varken sleepisar eller antidepp. Får se nu om jag lyckas leva ett "normalt" liv.

Bulimin finns där,trots att jag spyr mer sällan numera.(Spytt idag )
BDD:n finns där,men jag försöker undvika speglar mer än absolut nödvändigt.

Har varit ganska uppe i varv..har knappt ro o sitta still under rasterna på jobbet och tar ofta kortare lunch än vad jag ska egentligen och sen har jag svårt o gå hem o lämna allt jobb som blir ogjort.
Helt sjukt att jag sliter så hårt för drygt 10.000kr/mån..det är fan mindre än vad ungdomar får på sina första jobb...och då har jag 30års arbetslivserfarenhet bakom mig. :-( !! Frågade chefen idag om han kunde tänka sig att anställa mig innan praktiktiden går ut (12/5)..men han sa att han inte kan göra det först säsongen börjar i maj....MEN han anställer en massa folk redan nu ju!!!!!? Fast förstår honom,varför betala för något man får gratis?Gratis,bra arbetskraft är ju drömmen för företagen.

Har svårt o somna..och eftersom jag börjar redan 06.00 på morgonen,så sover jag drygt 5tim/natt,vilket inte räcker för mig. Har ont i kroppen,men pinar mig själv med att även ha ankelvikter på mig på hela dagarna..och då GÅR/står jag 7tim på jobbet o sen förstås lite hemmavid också.
Men jag har ju alltid haft ont,så jag vet inget annat,det är så det är.Både ont i själen o i kroppen.

Fick låna en bok av en Bipolär kvinna på jobbet...
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9172321717 Jag vill inte dö,jag vill bara inte leva
Redan det är igenkännande,har inte börjat läsa den än dock. Någon av mina läsare som läst boken??