fredag 20 januari 2012

STÖD!

Ni som har råd,skänk dom här ett bidrag!!
http://www.forskautandjurforsok.se/index.php
Själv så har jag i alla år beställt mitt smink/hudkrämer från Yves Rocher,då dom fanns med i listan-Icke testade på djur. Men nu läste jag här att Yves R. säljer smink i Kina och där genomgår all smink djurtester. :((

Angry bitch!

Jag håller på och förvandlas till en angry bitch som hatar allt och alla. Men är ingen patetisk lipsill längre och det är väl bättre...?!
Loggade in på stället där "Objektet" finns..och han hade raderat bort mig,allt jag skrivit.Skrev till han igår igen och han raderade bort även det utan att ens svara.

torsdag 19 januari 2012

Zombie-trött!!

Kunde inte sova alls inatt,inte en minut. Hade ont i njurarna och äggstockarna ,en ganska olidig molande värk,som inte ens försvann i ett varmt bad. Ska försöka hålla mig vaken tills ikväll..så,kanske,kanske kan jag somna!
Fick pengar idag,så jag var och storhandlade..gick där i 2timmar men köpte nog inte så mycket vettigt.
Är sjukt kluven om jag ska betala medlemsavgiften dit där "Objektet" finns,eller ska jag försöka överleva utan hans ord.Han är ju endast en dröm/fantasi ändå.Kommer aldrig och få träffa honom.

onsdag 18 januari 2012

Den hemlige miljonären!!

Är en känslomänniska..Blir rörd när miljonären verkligen försöker förstå och testar då livet som uteliggare. Önskar politikerna,framförallt Reinfeldt,skulle bo hos någon långtidssjukskriven,ensamstående mamma tex. Någon som blir utförsäkrad...eller någon annan som har det kämpigt pga. av hans politiska beslut!!!!!!!!!

Ut...

Jag har nog inte varit ute på en vecka..Nu måste jag ut för att handla lite...ja,lite...för man får inte så mycket för 100kr. :(

Fortsätter...:-/

ja,fortsätter bara för att jag är sån person,kan inte låta bli och mala saker i mitt huvud.

Bönder har sina djur för att dom ger oss föda...Ni som har djuren/fiskarna fångna i trånga utrymmen, har det för att?..........................??

Det räcker inte med att sluta äta kött och sen tro att nu har jag "räddat" några djur och känna sig duktig och förmer alla köttätare.

Det är så mycket mer som behövs göras. Alla kommer inte och sluta äta kött.Tvärtom,köttätandet i tex. Sverige bara ökar. Då är det absolut viktigaste ,vi som värnar om djuren att- informera,få köttätarna att göra KLOKARE val,se till att djurskötarna inte får vara IFRED,utan det ska följas städigt att dom håller på med BRA djurhållning!! Dom som missköter ska stängas ner UTAN pardon!!
Osv.

Veganer jämför gärna djur med människor.-Jag äter ju inte mina vänner,alltså äter jag inte djur. SAMTIDIGT,så kan dom ha djur i bur. Så DET är okej?? Är det okej att ha dina "vänner" i bur ?? Och bara för att dom är UPPVÄXTA i bur,gör det inte MER okej.
Så om en människo-bebis stoppas i bur sen födseln,så är det okej att hålla kvar den i buren?? Ja,ni hör hur sjukt resonemanget låter!
Även kommentarer som  att -jag ger mina bur-djur ett drägligt liv?! GÖR du verkligen det?? Efterfrågan = ja, det vet vi allihoppa.Om ingen skulle köpa djur i bur,så skulle inte folk tjäna pengar på det och då skulle dom sluta sälja!!?
En köttätare kan liknande tänka att: Djuret som finns i den här korven,lider ingen mer,den är död  och genom att inte köpa korven,räddar jag inte dess liv ändå???  ISTÄLLET för att tänka att: Låter jag bli och köpa den här massproducerade korven så minskar efterfrågan..jag kan betala mer för bra kött/mejeriprudukter,för djuren är värda det,efterfrågan ökar konkurrensen vilket kan göra att även dom som säljer ekologiskt,kan börja få det bättre ekonomiskt och kan därmed minska priserna ibland?

Jag har haft kanariefåglar själv som ung flicka! Ja,fattade jag någonting då?? Många köper djur till sina barn. Jag stoppade en kanariefågel i värmeugnen då den blivit sjuk,för jag hade läst i en bok att det enda som kunde rädda en sjuk fågel var att hålla den varm.
Sen att jag jag var ett barn och hade roligare saker och göra än att titta på en sovande kanariefågel,så jag stack ut...och när jag kom hem så hade fågeln dött. Hade lagt vatten åt den...luckan var öppen,men den var ju för svag för att klara av och dricka eller ta sig till svalkan.
Kommer aldrig och glömma bort det jag gjort. Efter det så sålde jag mina fåglar..Dom hade förresten fått ungar i buren..ett tecken på att dom kanske mådde ganska bra trots allt. Fågeln jag stoppade i värmen,var just en utav deras ungar.

Min mormor hade alltid djur. Hon hade råttor,möss,marsvin och katter. Dom senaste 2 katterna,en hona och en hane,hade hon fastkopplad inne i badrummet hela deras liv...Eller hela deras liv vet jag inte,för jag har "svarta hål" i hjärnan,så jag kommer inte riktigt ihåg när dom försvann och hur. Våran familj hade en hund..och den var LIVRÄDD för mormor.Vi behövde bara säga-Mormor kommer,så gömde sig hunden och man hörde bara svanstippen slå mot parketten. Ändå gjorde aldrig mormor illa hunden. Men hennes närvaro,blick och slag med käppen mot golvet räckte. Och hon njöt av det.
En sak som får mig och börja gråta och egentligen vill jag inte ens tänka på det är att : Min morsa födde min lillesyrra och hunden blev sotis och började markera(kissa) inomhus. Min morsa fick och GAV hunden till min mormor!!!!!! Hos mormor var hunden fastkopplad i toadörren,hos en människa den var livrädd för!!! Sen en dag så var hunden borta....:-((

Jag har även bott på bondgård som liten. Dom hade höns,kossor,avelstjur,gris (till jul),katter och en arbetshäst. Dom här djuren hade det bra...Hönsen pickade ute,grisen fick vara ute och böka,kossorna släpptes ut...Hästen hade det nog sämst..för den var ett arbetsredskap.På den tiden plogade man åkern med hästen tex.

Jag kommer aldrig och bli vegan...varför?? Faktiskt så har jag inget svar på det,lika lite som jag kan svara på en massa andra VARFÖR frågor. ja,varför kan vi människor inte bara SLUTA göra saker som inte är bra???? Vi är ju "smarta"?! Varför missbrukar vi saker,varför skiter vi i miljön,varför gör vi misstag (fel),trots att vi vet bättre??
Eller det sjukaste är att jag faktiskt skulle bli vegan utan att tveka en sekund om jag blev ihop med "Objektet",som är vegan.No problemos. Varför är det så?? Ja,där kom varför frågan igen man kan ställa sig. DÄRFÖR!!

Fortsättning följer............................

tisdag 17 januari 2012

Sanningen svider som salt på såren...

HYCKLERI!!

http://www.google.se/search?q=vildh%C3%A4star&hl=sv&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=SqYVT-2nGqeK4gT59fDoCw&sqi=2&ved=0CD0QsAQ&biw=1154&bih=750
Nej,en del kanske inte äter kött,tycker kossorna lider.SAMTIDIGT som dom tycker det är helt okej att HÄSTAR bor i trånga boxar,ska LYDA dig..bara för att du ska få rida ditt feta ärsle på den. Hästar som verkligen är ståtliga djur och vilda sen naturen.Finns det något vackrare än vildhästar?!
Hur många miljoner människor finns det inte som skaffar hundar för att sen inte kunna ta hand om dom.Hundar som är som bebisar-småbarn.Ja,dom överlever ägarbyten,men du överger ju inte ditt barn heller bara för att du inte ORKAR längre.Eller en del gör det ifs. men inte en frisk människa,så varför är det okej med en hund????
SUCK!!

LÄS och försök förstå hur jag tänker!! :(

http://www.zoonen.com/artikel.asp?oid=3023155
Även om det föds fåglar i fångenskap så påverkar det också den illegala exporten/ importen av exotiska fåglar , som inte skall sitta i bur i någon människas lägenhet, vingklippt, och fågeln skall vistas i sin naturliga miljö så den kan utöva sina naturliga flygningar, parning och annat beteende som undertrycks i fångenskap.

Höns vs. exotiska burfåglar!!

Kan inte låta bli iaf. och skriva HUR jag tänker.
Jag äter ÄGG...köper mina ägg härifrån: http://sandahonseri.ekogardar.se/ Bor i närheten. Dom här hönsen ser inte ut och lida..eller vad tycker ni?? En del människor kan tycka att jag är en hemsk djurplågare då jag äter tex. ägg.
Medans JAG tycker det är mer djurplågeri och ha exotiska fåglar i små bur!! VAD ger dig rätten och ta deras frihet ifrån dom?? Dom fångas och färdas från andra sidan jordklotet..dom får inte bestämma sin partner själv..dom får inte para sig,uttöka sig själv och sin ras...Dom sitter där i sin bur,hoppar från pinne till pinne,i bästa fall så får dom testa sina vingar i din lilla lägenhet. Och Innan dom hamnade hos dig..hur hade dom det då???
Hönsen skulle inte ens klara sig själv i frihet,dom behöver människan,men det gör inte burfåglarna!!!! Alla vilda djur har en instinkt..Medans grisar,kossor,får,höns mm. inte ÄR vilda djur,dom överlever inte utan böndernas omvårdnad. Och faktiskt så tar många av bönderna BÄTTRE hand om sina djur än vad många husdjursägare gör med sina husdjur.

Cyber/mediavärlden.

Helt sjukt när man tänker efter,vilken GRYM,falsk,feg värld vi lever i! Människor kan vara så jävla elaka och tuffa bakom sin skärm.
Tänk bara på alla galor tex...Alla går där med sina falska leenden,dom tar bilder,klappar hurrar och berömmer...Tills...!! Ja,skriverierna och bilderna på hur FEL någon har varit. Kolla vad den hade på sig...HUR kunde han/hon säga så osv.
Men DÄR på plats...är det ingen som pekar finger,skrattar eller buar åt människan.

Har även märkt att det är HELT lönlöst och "diskutera" ämnen på nätet om man har olika ståndpunkter och argument. Folk blir som HYENOR. Hur KAN du tänka så,hur KAN du tycka så..Utan att dom ens "LYSSNAR" på just svaret..VARFÖR man KAN!

Inte ett blund...

Har inte kunnat somna alls inatt...Tror jag har abstinens efter insomningstabletterna också..det kliar och kryper på kroppen.
Undrar lite om jag har nåt annat fel också...är kissnödig precis hela tiden och så har det varit länge nu,tycker bara det blir värre för varje dag.Därför jag inte heller kan sova,för jag måste upp och kissa hela tiden.

Kan inte sova...

Så jag såg på en fängslande ,"galen" film.. http://www.youtube.com/watch?v=5jaI1XOB-bs Black swan.
Har lite funderingar om mitt eget galenskap också. Har ju slutat med antidepressiva + sömntabletter.Antidepp slutade jag med för nån vecka sen och märker nu att mitt borderlinehumör börjar komma tillbaks. Framförallt irriterar jag mig på en massa petiteser,ångrar saker jag skriver och säger ,men allt går inte och radera bort,tyvärr. Pratade med en spydig polisman idag också...eller han kanske inte var spydig,men jag tyckte det iaf. och snäste även åt honom. Har varit på ganska bitchig humör idag.
Har saknat mina speedade dagar, antidepp.förvandlade mig till en apatisk zombie.Jag kanske inte grät lika mycket,men inte fan skrattade jag heller och jag ÄR en känslomänniska,dör om jag inte kan känna saker,VILL dö då.
Har läst (och sett filmer) om bipolära,som inte vill ta sina mediciner just för att dom saknar sina maniska dagar..Förstår dom nu,för precis så är det för mig. Kan hända att jag gör mer självdestruktiva saker då,kan hända att jag får psykisk baksmälla dagen efter en speedad dag,men jag behöver mina uppåt dagar,det är då jag får någonting gjort,det är då jag har självförtroende och framtidsdrömmar.
(Blev många DÅ,men,men..skitsamma)
Ska försöka sova nu..fast jag har krampaktig smärta i magen.
Kollar på *Våra pinsamma kroppar* på 5:an ...intressant.
Avslutar med ett FÖRLÅT!

måndag 16 januari 2012

DUKTIG!

fan vad duktig jag känner mig nu! Trots ingen sömn,så har jag ringt flera viktiga samtal idag.En del folk gick inte och få tag på,men ändå. Nu har jag kommit igång och nästan letar efter fler ställen jag kan ringa till.Kanske även söka jobb??

Ingen sömn...

Kunde inte somna alls inatt,försökte med varmt bad kl. 05.00 imorse och allt..är avslappnad i kroppen,men hjärnan kan inte slappna av.
Hamnade i nån ytlig sömndvala efter åtta imorse och fick ångest sen när jag kollade på klockan och den var redan 13.00.
Blir ingenting gjort idag,fast det hade jag redan intalat inatt,att jag behöver inte göra ALLT just idag. Nu försöker jag bli kvitt sömntablettsberoendet...imorgon SKA jag ringa några samtal..blir förbannad för att ingen som lovat ringa mig,gör det.Man funderar nästan om det är fel på telefonen..fast det är det inte,det kollade vi.
Jag ser så sjuk ut idag..röda,svullna,osminkade ögon och ruffsigt skitigt hår. Är glad att jag inte känner någon som kan överraska med ett besök...skulle DÖ!

Vet inte vad jag ska skriva för rubrik...


Jag ser ju det här..
men jag ser även min tjocka mage...och då spelar det ingen roll hur beninga mina händer är..eller hur mycket jag fryser.

Som jag visste..

så är det omöjligt och somna utan tabletter,ögonen svider av trötthet.
Kollar på I shouldn't be alive 

söndag 15 januari 2012

Tvång!! Besatthet!!

Jag kämpar verkligen med att inte spy idag! Har ätit middag...toktränat efter det..slagit hårt på magen. Sen gick några timmar och jag kokade grönt te..tänkte ta EN knäckemacka till det..en blev tillslut 3st...Blev förbannad för att jag inte kunde låta bli och äta dom alla tre,tänkte spy,men gick in på toa och borstade tänderna istället.Våndades i soffan...och tillslut gick det inte och hejda mig,var tvungen och ro en stund till.
Blir besatt av en del saker..som jag skrivit tidigare..Curry har alltid varit en sån sak,lök,senap,pepparrot och nu även spiskummin,har det på allt.
Nu blir det en natt utan insomningstabletter...dom är slut...är trött,men huvudet är fullt av tankar,så jag vet nästan hur nätterna framöver kommer och bli. Hade helt jävla sjuka drömmar inatt/imorse...spännande samtidigt,så jag ville somna igen och igen och drömmen fortsatte. Ingen positiv dröm..jag var både naken,olyckligt kär,vilsen,tappade bort saker,åkte rollerblades nerför en spiraltrappa,skulle köra bil men såg ingenting framför mig för vindrutetorkarna funkade inte,mitt ex. som misshandlat mig var med i bilen och flinade osv.

Psykvård??

Har försökt leta efter något annat ställe än Carema,skulle vilja byta,får ju ingen hjälp av Carema.
Men hittar inget,finns ett ställe inne i stan,men blir bökigt med resorna. Vet inte vad jag ska göra.
Tycker det är hemskt av Carema och bara skita i mig,trots att dom borde veta hur jag mår..(nu när min kontakt är långtidssjukskriven.)Har inte heller något som helst förtroende för dom längre...orkar inte träffa nya kuratorer hela tiden,som sen bara försvinner efter någon månad,så enkelt är det inte för mig och prata med någon okänd. Har ju även läkarfobi.
På Carema kan dom inte heller hjälpa mig med mina ätstörningar,BDD:n..det enda vi diskuterar är min depression.
Vad ska jag göra? Skita i all hjälp-sök och försöka klara av allt ensam igen,precis som jag gjort i hela mitt liv?! Det värsta är att jag är rädd för att,om jag inte klarar av och ta mig själv i kragen längre,så............................................BYE!

Besviken?

Telefonen ringde inatt,efter att jag hunnit ta insomningstablett och somnat. Var ganska groggy då jag svarade..Det var en man och mitt hjärta hoppade till trodde det var "måbramänniskan",han började prata om saker jag skrivit på fb. om att han fanns där och tänkte på mig osv. Jag mumlade bara något till svar..och sen hörde jag att det var en utav "kukarna" och jag sa att jag skulle sova vidare.
Jag som hade planerat vad jag skulle säga OM "måbramänniskan" skulle ringa..Jag skulle bara säga att du kan inte ringa till mig för du är DÖD! Och sen lägga på...Nu såg vi hur det gick med det beslutet.
Slängde förresten sista vinet i boxen jag hade kvar..inget mer pimplande i ensamhet.

Bryr vi oss om någon bryr sig om oss??

Vi som har Borderline,är psykiskt sjuka,självdestruktiva,försvinner ifrån den riktiga världen ibland,bryr vi oss om någon skriver snälla saker till oss...egentligen?? Jag själv har svårt med det..Ibland blir jag förbannad..för oftast är den som skriver uppmuntrande ord LYCKLIG,nöjd med sitt eget liv,VAD vet,bryr sig hon/han om hur jag mår egentligen?? Dom skriver sina ord och fortsätter med sina happy lives och glömmer bort mig stunden efter,då har dom liksom gjort sin "skyldighet" som vän/medmänniska?? Jag känner mig hemsk och elak som ens skriver det här,men.........Jag KÄNNER om någon bryr sig på riktigt,det behövs inga ord till det.

Tänkte även på hur mitt liv skulle se ut utan Borderline?! Skulle jag göra klokare val i livet? Skulle jag blivit kär i "rätta" killar,dom som är snälla mot mig? Skulle jag vara nöjd med det som jag HAR,istället för att sörja det som jag inte har??
Jag har ju verkligen försökt peppa min hjärna nu senaste dagarna att jag SKA förändras,jag SKA börja leva..jag VILL ju skratta,busa och ha kul. Inte vara den här patetiska "tycka synd om mig själv,skada mig själv-zombien".
Men kan jag ignonera smärtan inne i mig?? Alla knivhuggen jag fått av människor jag älskat? Som skadat mig mer än jag någonsin kommer och kunna göra själv.Jag har sår som aldrig kommer och läka.
ORKAR jag bli stark nog och gå vidare,trots allt?? Jag VILL...och det är alltid en början,jag ska försöka.För jag orkar inte ha det så här heller.
Hmm? Nu kom tankarna om att- kommer jag och bli FET ?? Om jag slutar spy och börjar njuta av maten,utan att tvångsträna...hur kommer jag och se ut???? Jag måste ju fortsätta och vara smal för att kunna vara lycklig och nöjd med mig själv. :-/