fredag 21 oktober 2011

Förvirrade känslor

Fd.klasskompisen kom igår kväll,sov över och är ledig idag,alltså har vi en långhelg tillsammans.Blev ganska sent innan vi kom i säng och jag tog insomningstabletter mm.Men innan jag hunnit somna så ville han ha sex,så efter det vart det ju omöjligt och sova.Sen sover han sjukt nära och flåsar,snarkar i nacken på mig,så jag kan inte sova.Imorse så har hans mobil ringt stup kvarten.Nu snarkar han fortfarande...så jag har en stund för mig själv här framför datorn. Ja,ja..vet inte varför jag "gnäller",har ju alltid längtat efter att få sova bredvid någon och känna mig trygg och älskad...är väl ovan och så...

torsdag 20 oktober 2011

The Ropes - Cry to the Beat

W.A.S.P. - THE TORTURE NEVER STOPS

Inget mittemellan...

Jag sov ända till 12.00 idag.Solen skiner och jag blev stressad av det,måste hinna komma ut..Men nu blev jag totalt speedad igen..började städa,färga håret..ska hinna med 1000saker samtidigt..skakar och hjärtat bankar,precis som att jag hade tagit droger.
Mitt liv och mående är verkligen en bergodalbana!

onsdag 19 oktober 2011

Matabstinens

Är som en narkoman,fast med mat..Har försökt hålla mig ifrån hetsätningen idag,men det gick inte,med skakande kropp,gjorde jag mina mackor och med gråten i halsen vräkte jag ner dom och med tårar i ögonen spydde jag upp allt.
Pratade med fd.klasskompisen och vet inte vad jag känner..tror vi kom överens om att fortsätta och träffas.Han gav mig lite dåligt samvete angående gårdagen,för han hade slutat tidigt med sitt körpass och hade velat/kunnat komma över...Men nu fick han sova ensam i sin lastbil istället..ingenstans och ta vägen liksom och så har han ont i magen pga. mig också,han vill inte må dåligt på jobbet,då han har så krävande jobb och måste vara skärpt.
Varför måste förhållanden vara så krävande och kvävande?!

Snark!

Har bara sovit och sovit..var väl vaken i drygt 3timmar igår,tog sömntabletter redan vid fem på eftermiddagen och vaknade först för en stund sen.Men ska lägga mig igen..orkar inte med livet och allt just nu.Idag måste jag dock ta mig till öppenvården....

tisdag 18 oktober 2011

Skitmående..

Kom inte upp ur sängen först för ett tag sen..Hör det hemska ruskvädret utanför och mår så dåligt av det.Känns hotfullt på nåt sätt,som att någon stor man skulle stå framför mig och hota och slå eller strypa mig.Så jag drog täcket över huvudet och ville bli "liten och osynlig".
Sms:ade fd.klasskompisen och förklarade hur jag mår och att jag vill vara ifred idag.Han ringde nästan direkt och sa att han skulle försöka göra mig glad och komma hit och kramas!! -Han är för PÅ!!!!!!
Kom och tänka på en annan sak som säkert gör att jag känner mig stressad med fd.klassk. Han kommer ju HIT varje gång och sen jag separerade från mitt senaste samboförhållande för drygt 8år sen,så har jag åkt till snubbarna istället..har fått vara ifred här hemma,nu kommer han in i MITT revir,när han vill och jag kan inte säga nej!! Fast även om jag försöker så fattar han ju inte.
Jag mår så dåligt så jag spyr hela tiden,kunde inte ens behålla brunchen...hjärtat slår i 190.

måndag 17 oktober 2011

Känslomässigt förstörd!

Fan,fan,fan!! Är det JAG? Är det jag som förstör allting jämt? Kan inte jag leva i ett lyckligt,normalt förhållande? Till o med dom snällaste,blir "grymma" mot mig..vill äga,vill ändra,vill styra.Jag känner mig verkligen som en Geisha,som bara finns till för att behaga,en nickedocka/knullosugdocka.
Fd.klasskompisen har ringt 2ggr. idag...sagt hur mycket han saknar mig,vill komma hit..undrar om jag fortfarande är SUR på honom?!!! Jag HAR inte ens varit sur! Lite stressad och haft tankarna på annat håll.Är rädd och tycker allt går för fort och är utanför min kontroll.Han frågar om jag saknat honom ens lite?! Frågor som en tonåring skulle ställa.Känner mig falsk,vet inte vad jag ska säga.
Är rädd för att fastna i ett uselt förhållande igen,bara för att inte våga göra slut,vara elak,såra..nöjer mig med det jag får.
Han har ju inte ens separerat från sitt ex. än.hon bor kvar i deras hus.Dom pratar inte med varann utan bara sms:ar jobbiga spydiga sms.
Har hetsätit,druckit vin och spytt...kännt för att ta sömntabletter och somna bort från allt igen.Trodde vinet skulle ta bort matsuget,men hade en skål med tacochips här,som vann...så nu är vinet och chipsen utspydda.Brukar inte vilja dricka då jag mår dåligt,men just nu vill jag supa mig redlös...ta en massa tabletter,bara försvinna....

söndag 16 oktober 2011

Helgen..

Nu har jag tillbringat helgen med fd.klasskompisen igen då. Har så mycket blandade känslor.Han håller på och frågar och pratar ihjäl allting,ställer en massa "krav". Tror hela tiden att jag är sur om jag är tyst...
Han sover mest hela tiden..eller så "leker" han med sin Iphone.
Jag har längtat efter att få spy..därför blev jag på ganska jobbigt humör nu ikväll,då han blev sen med att åka iväg. Tänkte bara på gårdagens rester jag vill äta och spy upp.
Han får mig även och känna mig ganska värdelös..eftersom jag inte jobbar,eftersom jag inte klarar av och vara lycklig..känns som han skäms för mig.Han vill även att jag ska färga håret jätteblont och få bort det rosa som jag har kvar från tidigare färgning...enligt honom så är det en "tokfärg". Jag får inte heller ha röda läppar och åka på kryssningar.