lördag 3 mars 2012

Ikväll..

är jag hembjuden till min bästa (enda) vän och hans sambo/familj. Ska bli nyttigt och komma hemifrån lite och träffa människor.
Igår röjde jag i mitt förråd i 8timmar,fan vad tungt det var..Försökte hitta saker jag kunde sälja,men det mesta var bara skräp.Kunde inte somna ändå,trots att jag var såååå trött,gav upp försöket och tog en insomningstablett vid 04.00 på morgonen.

Skriver med "Objektet" igen..fast han bara försvinner långa stunder huxflux och det känns lite jobbigt. Undrar om jag alltid kommer och vara lika besatt av honom? Även då jag dejtade "Måbramänniskan" så fanns "Objektet" ständigt i mina tankar.

onsdag 29 februari 2012

Shit!

Mitt huvud sprängs av tankar och trötthet snart. Tjaffsade med en IQ-fiskmås idiot ikväll och som alltid då det blir så här,så kan jag inte släppa det ,utan maler allt i mitt huvud..kommer på saker jag skulle vilja säga..hamnar i försvarsställning och vill bara hugga. Skrev ett 9sidor långt sms till honom...trodde det skulle hjälpa och få ur sig allt,men är övertrött nu tror jag.
Är hungrig också.. :(  Spydde upp middagen nämligen.

tisdag 28 februari 2012

Ensam och svag..

Jag har tvångsmässigt börjat med mina promenader igen..känner att jag egentligen inte orkar,men MÅSTE,som med allt annat här i livet.
Började nästan gråta när jag närmade mig hemmet,då jag tänkte på att jag borde söka hjälp,jag tror inte jag fixar det här ensam längre,var så trött,både psykiskt och fysiskt.Skulle jag dricka ensam nån kväll,så vet jag vad som händer,då släpper dödsspärren.
Min BDD gjorde sig väldigt påtaglig idag också..Tog några foton inne i badrummet,såg mig själv i badrumsspegeln samtidigt och tänkte,-fy fan vad hemsk jag ser ut! Men sen när jag såg på bilderna så var det inte samma tjej,hon på bilderna såg helt okej ut. Vad hjärnan kan spela spratt med en. Jag fotar mig kanske just därför ganska ofta...för att se själv och höra av andra av andra att jag faktiskt ser normal ut och inte som den fula häxan som jag ser i spegelbilden.
Jag behöver pengar och borde sälja saker på Blocket,bla min bil,men jag klarar inte av och ta tag i det. Jag borde söka jobb..men samma sak där..det känns helt omöjligt och tungt. Hmm? Undrar vad hon på Af. säger nästa vecka...:-(
Jag förstår fortfarande inte hur politikerna tänker då dom tidsbestämmer hur länge man kan vara sjuk.
Hur får jag min hjärna och fungera bara för att "tiden gått ut"???????

söndag 26 februari 2012

Zzzz

Har varit ganska energisk idag,i några timmar åtminstonde,städat lite,varit på en rask promenad,ätit och spytt och nu tagit sömntabletter igen då musten gick ur mig.
Jag är less och förbannad...

Spytråkig helg.

Jag åt nästan en hel Marabou mjölkchokladkaka till middag,spydde upp den,tog sömntabletter (vid 16.00) och sov till 23.00.
Var uppe och hetsåt..för att nu återigen ta sömntabletter och sova tills imorgon bitti.
Jag är så less på allt.
Funderade återigen på hur jag skulle ta mitt liv,vad jag skulle skriva som avsked.
Hoppas jag får åtminstonde en uppåt/speedad dag nästa vecka...behöver det!