lördag 4 augusti 2012

Fest..

Det är festande överallt ikväll...Jag har redan somnat en gång till sleepisar,vaknade tyvärr nyss efter bara en tids sömn.Så jag proppade till mig en till...får nog göra det hela natten.Har jag tur så vaknar jag aldrig mer.

Sleepis,sleepis take me away!

Jag tänker somna bort ifrån måendet igen.Vill egentligen inte,men vill inte börja gråta och grubbla o tycka synd om mig själv. Han min dejt har inte hört av sig minsta lilla PIP...så troligen är han inte intresserad.Det skulle bara några sekunder och skriva nåt,så jag vet att han tänker på mig,är intresserad av mig,eller hur????
Han var påloggad på msn,han måste ha sett när jag skrev gomorgon till han..men inget tillbaka.
 Jag vill vara någon annan..nogon som är mer mystisk...kanske blyg..pratar inte snusk...och berättar för mycket o öppet om allt ur i mitt liv. Munnen kacklar i ett.
Alla bara lämnar mig,ingen kan älska mig...jag är för komlicerad. Kommer o vara ledsen över det här ett bra tag...*varför frågorna pluppar upp i huvudet

Jag måste hejda mig!!!!

Jag FÅR inte bli besatt/vara för på och skrämma iväg han. Blir rädd att jag gör det direkt han inte skriver nåt till mig,eller svarar på det jag skrivit. Var han bara kåt igårkväll då han skrev alla snälla sakerna?? FAN,att det ska vara så svårt!! HJÄLP! Idag ska han festa hela dagen...får se om han ringer i fyllan o tänker på mig.

Happy!!

Han skrev o han är lika intresserad o tyckte att det var lika mysigt och lyckat. Fast vet inte när vi kan ses igen...

fredag 3 augusti 2012

Dejt

Var på en dejt med en trevlig hojsnubbe idag.Han hämtade mig med sin motorcykel och vi åkte till en strand och pratade i flera timmar.Hur trevligt som helst...fast nu håller jag på o bli tokig! Vad tyckte han om mig?? Desto längre tid det går utan att han messar,desto oroligare blir jag...så typiskt isf. direkt jag gillar någon,så känner inte han likadant mot mig. :-(( SKIT-LIV!

onsdag 1 augusti 2012

No good...

Mår ingen bra idag,vet inte om jag är på väg o bli sjuk eller vad..är helt vissen och deppig. Vaknade 03.00 inatt och fick ta en till sleepis för att kunna somna om...sen när mobilen ringde imorse,så sov jag jättetungt och kom inte iväg till arbetet..sov till 10.00 och kunde sovit längre om jag inte varit tvungen o gå upp då.
Nu ska jag ta en sleepis snart och lägga mig..är tung i huvudet och vill bara SOVA.Men vill komma iväg till jobbet imorgon..trivs faktiskt där ganska bra,trots att arbets"kamraterna" inte är direkt jippii. Som tur är så får jag oftast jobba ensam. Det värsta är känslan att jag tycker jag får "spydiga blickar",speciellt från kvinnorna.Men det är lite speciella människor,med många egna problem som jobbar där...så det är nog mest det som spökar.
Har blivit intresserad av en man ..från "Objektsidan"..en långhårig typ som inte bor alltför långt borta och han har både bil och motorcykel..NICE! Ska försöka orka träffa han snart.

tisdag 31 juli 2012

Blääh!!

Jag håller på o gå upp i vikt igen!! Ska jag verkligen behöva spy varje dag om jag vill hålla mig smal?? Jag rör ju fasiken på mig massor på jobbet..och det gjorde jag förut också jag jobbade,men det håller mig inte smal..jävla fet-gener!!

söndag 29 juli 2012

Tårfylld dag

Ganska länge sen jag grät..men igår började dom rinna helt plötsligt. Var i Skåne och hade det underbart kul igen..skulle stannat där tills idag,men eftersom jag inte kunde somna/sova där,både pga. ovant ställe o så hade hon två st. katter som inte heller kunde sova och som höll mig vaken..så tänkte jag att det blir för tungt o köra bil i 5timmar om man inte har sovit på 2nätter,så jag valde o åka hem igår redan.

Idag är det en död väninnas födelsedag...och imorgon skulle en annan väninna (som hängde sig tidigare iår) fyllt år.

Betalade räkningar och blir så glad...för pengarna räcker..och blir en massa över till o med. Är ovan vid det,eftersom jag haft det så kämpigt i 1,5 års tid nu,enda sen jag blev sjukskriven och av med jobbet.
Blev lite orolig nu också,då jag reste och bara bensinen t/r gick på över 1000kr,men jag HAR råd med det nu och helt klart värt pengarna,behövde det,komma bort hemifrån och träffa lite andra människor också,inte bara min vän C o hans sambo. :))

Träffade en go/trevlig/kul man,som blev min kk där nere..(kysskompis) ;-)