tisdag 20 december 2011

Jultomten!-Ta bort mig!!

Jag är så trött på det här skitlivet,sömnlösheten,min kropp,mitt utseende,pengarbekymmer,stress om att hitta ett jobb,skitvädret,mörkret,kylan,ensamheten,hopplösheten,ångesten,ledsamheten.

2 kommentarer:

  1. hej, japp det är jag inzi, du jag har ju BDD och lidit av det sedan 13-årsåldern, kanske tidigare. På den tiden var den extrem, så extrem att jag satt och kollade och hatade mig i spegeln i flera timmar. Det är först på senare år jag lärt mig att undvika speglar så gott jag kan. När det lilla sminket ska på så går det snabbt för att inte hinna se alla fel. Jag förstår allt det andra också förutom jobbbesväret just nu, men det är inte så kul att vara sjukpensionär vid 34 heller. Men det går att riva ifall jag skulle bli frisk en dag. Men mitt råd e ifall du inte redan gjort det, gör dig av med våg, speglar och sånt som förvränger verkligheten för dig ännu mer. Och gör något behandling hemma som inte kostar något, du vet, huskurer etc. Jag gör det när jag känner mig extra gräslig, fixar mig som om det skulle göra någon skillnad. Men det kan vara skönt att rå om sig själv bara.

    SvaraRadera
  2. Mmm,tack för ett "snällt" inlägg. :)
    Jag skulle inte kunna gå ut om jag inte hade spegel och smink här hemma..aldrig! Ska snart till tvättstugan bara och måste "fixa till mig" innan. Våg har jag däremot aldrig ägt,skulle inte klara av och se kilona varje dag.
    I o med min BDD..så håller jag på med en massa hemkurer,har olivolja och ibland även mjölk i badvattnet,smörjer in mig med dyra krämer osv. Allt för att inte bli rynkig och mer grotesk.
    När jag är hemma så här bara,om jag inte behöver visa mig för någon,så speglar jag mig inte,tvättar mig inte ens,blir riktigt äcklig och ugly! Tur att man inte har vänner som bara kan dyka upp. :) // Sorgligast

    SvaraRadera