tisdag 30 augusti 2011

MAT,MAT,MAT!!

Fan hela tiden är det mat och matlagning på tv,vad det än är för jävla program!! Nu är det tv4ans morgonprogram,där dom lagar till nåt ganska avancerat..inte FAN börjar vi då vi vaknat,tillaga deras mat,eller gör ni det,så VARFÖR behövs det sändas!!? Nää,istället så blir vi hungriga och glufsar i oss det vi har i kylen,eller snacks.Är man matmissbrukare så är det lika som det skulle vara för en alkoholist och se folk dricka,blanda olika drinkar och festa till hela tiden..redan på morgonen..vet att dom på fredagarna åtminstone iaf. gjorde det här i fyran,tipsade om goda viner för att sen sätta sig ner och låta det som var i glasen smaka..och det direkt på morgonen!! Inte lätt för alkoholist/nykteralkoholist att inte känna suget??
MÅSTE det sändas så många matprogram??? Skrollar igenom dagens program och hittar LÄTT 6st olika matlagningsprogram+alla andra program som lagar mat,som morgonprogrammen,en del talkshows,inte fan så konstigt om människorna blir fetare då dom sitter där i soffan och blir sugna..ingen har så stark karaktär att dom tuggar i sig ett äpple,samtidigt som dom ser på tex. halvåtta hos mig,där dom lagar 3rätters menyer.OM man inte redan har anorexia,då kanske man gillar och plåga sig och känner sig bara duktig som klarar av och vara så stark.
Jag ÄR inte så stark (än)..så därför stänger jag av tv:n,blir lite lättare så.
Vaknade imorse till en GOD dröm..där jag var inne i en restaurang och fick/åt den saftgaste köttbiten,den bara smälte i mun+2sorters goda såser till. SLURP!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar