onsdag 31 augusti 2011

TandVÅRD MÅSTE ingå i övrig VÅRD!!!!!!!!!!!!

NÄR ska vi börja vakna upp och PROTESTERA mot tandläkarkostnaderna?? Det heter VÅRD,det heter LÄKARE,är inte vi deras PATIENTER?? VARFÖR,VARFÖR går vi med på att bara betala dessa hutlösa priser?...Vi VET hur många som LIDER,har SMÄRTA och inte har RÅD att gå till tandläkaren alla känner vi någon,din VÄN kanske,granne,släkting. Varför BRYR ni er inte??? Dom flesta har haft tandvärk någongång i sitt liv och vet hur hemskt det är! INGA värktabletter hjälper ens! Vi som är sjukskrivna och redan får vända på slantarna...jag skulle aldrig klara av en tandläkarkostnad NU!!Jag blir så FÖRBANNAD!! Blir inte NI det?? Fattar INTE..det är namninsamligar till helt fjantiga saker,men dom här VAMPYRERNA får härja fritt och ALLA bara beter sig zombies och tänker att det det finns väl inget vi KAN göra?? VAD??? Hur många är det som BOR i Sverige?? Är inte vi en majoritet mot politiker..Någon (smart) politiker borde fatta hur man får röster?! Det MÅSTE gå att ordna..och det SNART! Att dom sänker priser för unga,är väl bra,men det är ju våra ÄLDRES tänder som börjar bli sämre och kostar MER!! Ska man skulsätta sig,sälja bilen mm. för att behöva få VÅRD?????!!!!!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Du har rätt till "intyg om nödvändig tandvård" genom socialen speciellt om du är sjuk och äter mycket mediciner som förstör tänderna.
    Jag fick hem mitt här om dagen och det funkar ihop med det andra högkostnadsskyddet så efter niohundra betalar du ingenting.
    Kram/F

    SvaraRadera